I morgen kommer magebilde 1 uke etter fødsel :)

I morgen kommer det et magebilde av hvordan magen min ser ut nå :)

Akkurat nå så har jeg ryddet og pyntet til jul mens lille Lukas-André sover. Men han våkner vell snart for å få mat :)

Stor koser meg som mammarollen, men har også funnet ut at du blir bra sliten av en våken natt. Da må man bare sove når barnet sover. Imorgen kommer det hjemmebesøk av jordmoren som jeg hadde i svangerskapet for å se hvordan det går med oss:) Var på sykehuset idag for å veie han , siden han veide så lite fra før av. og han var gått opp 130 gr, siden fredag. Noe som var kjempe bra sa jordmødrene :) En ting som er ett stor minus syns jeg, det er at jeg lekker så sinnsykt mye.. lå på en hånduk i natt pluss at jeg hadde innlegg.. Men ikke faen om det hjalp :p  Men det går seg vell til.

Vist det er noe dere lurer på så er det bare å spørre. Har enda ikke bestemt meg om jeg skal legge ut bilde av gutten, så får bare ta tiden og vente til jeg har bestemt meg :)

 

God natt alle sammen ! :)

2 kommentarer - Mamma - 20.des.2010 - 00:32 - Til toppen

Da er vi kommet hjem :)

Idag fikk jeg dra hjem, men skal tilbake på søndagen for å sjekke vekten på lillegutten min. Han veier jo lite, så vi skal følge med vekten sånn at han ikke detter ned så mye. Etter at vi kom hjem så har det vært en del soving, og spising. Det er det han gjør om dagene egentlig sover og spiser. Skriker sjeldent. Bare vist han har luft i magen å vil gulpe. :)

Fødselshistorien er jeg igang med, men må bare friske opp hukommelsen. ;-)

Én kommentar - Blogg - 17.des.2010 - 20:55 - Til toppen

Får kanskje dra hjem i morgen:)

Akkurat nå sitter jeg i sengen og tenker på fødselen.. Gud for en hærlig følelse det er å tenke på at nå har jeg gutten min her. Eneste jeg er plaget med nå er melkspreng til de grader ! må håndmelke for jeg har alt for mye melk.. Og jeg sliter fælt med ryggen min, men det kommer seg :)

Jeg skal skrive fødseleshistorie senere :) Og magebilde får dere også før og etter bilde :) Lukas-André er utrolig nydelig og god å ha me å gjøre. Eneste han ikke liker er å ligge naken, det er ikke noe stas. Han sover for det meste og våkner når han er sulten eller vil ligge på mammasfang å sove. :)

Bilde tror jeg ikke jeg legger ut.. Det får jeg se litt på først:)Men nå skal jeg legge meg, legevisitt i morgen så får kanskje dra hjem vist alt er som det skal :)

2 kommentarer - Mamma - 16.des.2010 - 23:41 - Til toppen

da er Lukas-André kommet ut av mamman sin :)

Tenkte jeg skulle legge ut et fort innlegg :) Ligger på sykehuset enda, men får vell komme hjem til helgen vist alt er ok, med vekten til gullet. :) Fødselen gikk utrolig fint !Prøvde badekar som smertelindring, men det hjalp ikke i det hele tatt.Vannet mitt gikk når jeg lå i badekaret, men merket det faktisk ikke :p Under fødsel brukte jeg heller ikke noe form for smertelindring. Og fikk heller ingen rifter ! Bank i bordet :)

Så hadde en utrolig fin og rask fødsel :) Dere skal få fødsels historie senere. Men de neste dagene skal jeg kose meg med lille gullet så får jeg komme tilbake til bloggen når jeg har tid :)

 

Tusen takk for alle gratulasjoner !

6 kommentarer - Mamma - 16.des.2010 - 00:42 - Til toppen

13.12.2010 var ventetiden åver =)

Den 13.12.2010 kl.22.33 var ventetiden vår åver. da kåm vår lille Lukas - André til verden. Han var 45cm lang og 2360gr tung. jeg såm far er veldig stålt over at mamma lill fikk det til så bra=) fødselen gikk veldig bra for seg, fra åpningen var 4cm til ongen var ute brukte Lill 4.5timer. så det jikk fort unna. Lill skriver litt mere når hun kommer hjem eller tidligere =)

Pappa og Mamma er Kjempe glad i deg Lukas - André <3

14 kommentarer - Mamma - 14.des.2010 - 20:52 - Til toppen

Kontroll idag..

Idag skal jeg på første kontroll faktisk etter at jeg kom hjem fra sykehuset. Gleder meg faktisk.. I natt så har jeg sovet max 2 timer, pga smerter som virkelig tar livet av meg snart.. Så må snakke med jordmor om dette idag, for sånn vil jeg virkelig ikke ha det lengre. Sist jeg så på klokken i natt var vell i 5 tiden.. Så fra 6-7 klarte jeg å sove..

Akkurat nå sitter jeg med en kopp kakao og fryser rompa av meg, med smertene som kommer innimellom..

 

 

6 kommentarer - Mamma - 13.des.2010 - 08:02 - Til toppen

Statusrapport 39+0

Termin: 22 Desember
På vei: 39+0
Igjen til termin: 10 dager.
Kjønn: Det har jeg nylig fått vite, så det forblir hemmelig til gullet er ute:)
Utålmodig: Ja!
Hodet ned: Kommer hode lengre ned nå så kommer det ut, ligger helt i åpningen på 2 cm.
Aktivitet innenifra: Er sjeldent, men normalt værtfall :)
Bestemt navn?: Jepp :)
Vektøkning: 10 kg
Barnerom ferdig:Nei, barnet sover på samme rom som oss i begynnelsen.
Alle innkjøp ferdig: Ja!
Strekkmerker: Puppene og litt på magen.
Melk i brystene: Ja, råmelk
Om fødselen: Gleder meg, men også veldig skeptisk
Oppegående: Nei, klarer ikke å gjøre en ting. Pga store smerter i korsryggen og underlivet.
Sulten?: Jepp. Spiser frokost,lunsj,middag og kvelds :)
Noen matkikk?: Poteter og gulerøtter som er stappet sammen med smeltet smør
Hode festet?: Jepp,
Kynnere?: Ja
Tungt?: ja, har ikke sjans til å bøye meg ned lengre.
Høygravid?: Jepp :)
Vann i kroppen?: Jepp..
Neste kontroll?: Blir imorgen
Sykehusbaggen: Den har jeg endelig fått pakket.

 

De siste dagene har jeg brukt på sofaen eller i sengen. Har hatt store smerter i korsryggen og nedre del av magen og sammentrekkninger i jevne mellomrom.. Så er ikke i tipp topp form vist fødselen starter.

MEN , vist det er noen der ute med tips til meg om litt fortgang i sakene så vær så snill !!Del det med meg !

Magebilde får komme i morgen :)

Én kommentar - Mamma - 12.des.2010 - 22:41 - Til toppen

Sitter fremdeles her..

Sitter fremdeles her, i natt så har det vært en "våken natt" Jeg har ikke klart å sove i det hele tatt..

Skal ringe jordmoren min idag og høre.. Men smertene er ikke blitt sterkere.. så er vell bare GBSn som gjør det sikkert... Ser ikke ut som lillegullet vil ut enda...

Ingen kommentarer - Mamma - 10.des.2010 - 14:22 - Til toppen
Stikkord: gbs

Noe på gang?..

Kanskje det er noe på gang nå, ellers så er det bare smertene pga Gbsn... Men håper på det beste.

Har kjent det i hele dag at jeg har hatt en del smerter i korsryggen og hoftene. Men nå ikveld blir de bare sterkere. Men ikke sterke nok.. Isted så var vi ute å kjørte en tur og når jeg da fikk vondt klarte jeg såvidt å sitte på setet i bilen,pga veldig småe humper som jeg holdte på å dø av, for det gjorde så vondt. Isted når jeg skulle reise meg opp mens jeg hadde vondt føltes det ut som magen datt av meg, vist du skjønner hva jeg mener ?.. Så håper at det fortsetter og at lille gullet kommer snart. Er 39 uker på vei nå på søndag, så det skader ikke om vennen kommer nå.Smertene kommer sånn ca regelmessig men er en goood stund i mellom enda.. Og når smertene kommer begynner det i hoftene og korsryggen så går de frem mot magen sånn at magen blir steeeeinhard..

Så kanskje vil gullet ut nå :) hvem vet..

Vil foresten gratulere Jeanette med en nydelig datter !! :-D Gleder meg til å se henne :-)(jenn91.blogg.no)

Hvordan startet det til dere ?

 

5 kommentarer - Mamma - 09.des.2010 - 22:59 - Til toppen
Stikkord: gbs

Håper det skjer noe snart...

Siden jeg kom hjem fra sykehuset har jeg hatt en del vondt i rygg og mage.. Men idag så kjenner jeg at de er blitt værre i korsryggen, kanskje er dette ett tegn ? Jeg vet værtfall at gullet mitt ligger så langt ned som overhode mulig og slimproppen er gått for noen dager siden.. Så kanskje det er noe på gang.. Krysser fingrene for det.

Er det noen som har tips så vær så snill kom med de:)

 

Nå ligger foresten venninnen min Jeanette på sykehuset, fikk melding i 6 tiden i mårrest at vannet var gått :-D så krysser fingrene for jenta mi :D ( jenn91.blogg.no)

Én kommentar - Mamma - 09.des.2010 - 10:25 - Til toppen

Minner !

Akkurat nå så sitter jeg å ser på gamle filmer og bilder fra tiden jeg gikk på ungdomsskolen, og jeg må virkelig si at jeg savner den tiden ! Selv om det var en god del nedturer også..

På ungdomsskolen så lærte du mer om deg selv og andre, hadde jeg fått valget nå om å få opplevd den tiden igjen ville jeg ha gjort det.  For jeg savner det virkelig. Jeg vet jo nå, nå som jeg snart er mor at den tiden aldri kommer tilbake, men håper virkelig barnet mitt får like mange oppturer, forhåpentligvis flere oppturer i livet sitt !

Slenger med litt bilder og tekst :-)

Norway Cup !


Meg,Kristoffer og Edvard.

Sommeren 09


Meg og Tone lise, viser stolt frem Molde FK autografer, men tone er desverre RBK fan :(

10 Klasse.Øystein og meg . Bestevenner for alltid <3

Norway CupBjørnar,Tone og meg. + en random mann :-D

Sommeren 08 :)Tone Lise og meg.

Bulgaria 07,tror jeg..Meg og Mia.

Det var noen bilder. Har mange mange mange fler. Men dette får holde for denne gang.

Ang lillegullet i magen , så ser det ikke ut som den vil ut..

Sliter med masse smerter vær dag, og enda så har ikke de som skulle ringe meg ang, registrering osv tatt kontakt... Så begynner å bli rimelig lei av disse legene osv. Så i morgen så får jeg oppsøke dem selv.

Nå så skal jeg ta en dusj og håpe på at det hjelper litt på smertene, men tviler på at det gjør det..

Tusen  takk foresten for all støtte og kommentarene jeg har fått :)

3 kommentarer - Hverdagen - 08.des.2010 - 21:22 - Til toppen

Litt oppdatering :)

Har ikke orket å blogge i det siste. Har vært så utrolig sliten. Men kan jo fortelle værtfall om hva de fann ut på st.olav sykehus. Jeg har GBS i urinen, dette er en infeksjon som kan være i skjeden eller endetarmen, i mitt tilfelle skjeden.Derfor så går jeg nå på antibiotika noe jeg blir utrolig kvalm av, men er for det beste for barnet. Under fødsel så må jeg ha antibiotika under fødsel. Det er farlig for barnet, men ikke meg. Det som skremmer meg mest egentlig med dette er at barnet mitt faktisk kan dø av dette.. Det kan bli alvorlig syk. Gbs kan også starte for tidlig fødsel og vannavgang. Og jeg vet nå at fødselen nærmer seg for slimproppen gikk i går.. Jeg er så nervøs og redd for fødselen nå.. Jeg fikk ikke vite noe om GBS på sykehuset, har lest mest på nett om dette. Den dagen jeg fikk vite jeg hadde det ble jeg sendt hjem.. De fortalte meg ingenting om dette, så jeg er glad for at jeg satte meg ned og leste sånn at jeg værtfall er forberedt på det værste.

 

Er det noen av dere der ute som har erfaring om GBS ?

 

12 kommentarer - Mamma - 03.des.2010 - 19:23 - Til toppen
Stikkord: gbs
hits