Spørsmålsrunde!!

Kom med spørsmål og tips til hva dere vil lese på bloggen !

Dere kan spørre om alt. Hvordan det er å være ung mor, student, ja det meste :)
2 kommentarer - Blogg - 15.okt.2011 - 17:23 - Til toppen

Vannkopper !

Da har min lillevenn fått vannkopper. ikke så gøy for han , men er glad han fikk det nå. og ikke når han er eldre.

Har satt igang en spørsmålsrunde, men er ikke noen som spør om noe! Vet dere som leser har noe å spørre om. Bare spør, så svarer jeg så godt jeg kan.

Nå skal jeg øve på prøve, så vi for heller snakkes.

 
2 kommentarer - Mammarollen - 12.okt.2011 - 22:16 - Til toppen

Spør meg!

Lillegutt fikk feber i går kveld, feberen ble plutselig sky høy. Så tror det er flere tenner på vei, han har sikkelig vondt i magen også. Så er bare å vente å se . Men ja, nå holder jeg spørsmålsrunde! Håper mange spør meg spørsmål, jeg svarer på ALT !

 
Ingen kommentarer - Lukas-Andrè - 11.okt.2011 - 16:28 - Til toppen

Skal fikse nytt design

JA, skal fikse nytt design , så dette kan ta sin tid. siden jeg ikke er så alt for flink på dette :P

Ingen kommentarer - Blogg - 10.okt.2011 - 09:42 - Til toppen

Helgen..

I helgen så var jeg for det meste på jobb. Fredagen var jeg på kino og resturant med Adrian. Spiste god mat og så en bra film. Er godt med litt kjærestetid av og til. Lukas-Andrè er litt hostete og snufsete for tiden. Men håper det går over etter vært. Akkurat nå sitter jeg på skolen, vet ikke om dere har fått det med dere, men jeg har begynt på skole. Går på skole i Mosjøen, avd. Kippermoen. På helse og sosial. Stor trives i klassen og på denne linjen. Så er det noen år til jeg er ferdig, men det skal gå bra. Vi skal også begynne å flytte i ny leilighet om ikke så lenge. Så må på shopping en dag å handle inn ting til Lukas-Andrè, det blir da første gangen han skal sove for seg selv, på eget rom. Så må handle ting til rommet hans. Om 3 dager er han 10 månder, bare 2 månder igjen til desember, 13 desember. Tiden flyr avgårde. Har snart en 1 åring i hus.. Huff, hvor blir tiden av. ? Er det noe dere lurer på eller vi vilte om utviklingen hans, så bare spør.

Så svarer jeg i eget innlegg om det kommer mange spørsmål. Så still mange spørsmål ! og er det noe dere vil jeg skal skrive om så si ifra !

 
5 kommentarer - Mammarollen - 10.okt.2011 - 08:51 - Til toppen

Hei !

Ja, jeg har ikke blogget på en stund nå.. Er så mye som skjer for tiden. Jeg går for fult på skolen nå, og Lukas-André i barnehagen. Så er ikke så mye tid til bloggingen. Sist innlegg skrev jeg om astmaen til Lukas. Og, astmamedesinen bruker han dagli, den for morgen og kveld. Ventolinen er det skjeldent vi bruker. Nå har han fått to tenner, så nå pusser vi tenner morgen og kveld, han elsker det. Nå så er han snart 10 månder , tiden flyr avgårde. Han har lært mye nytt. Som jeg skal si noe om.

- Han viser hvor stor han er vær gang han får en brødbit i munnen, og når vi sier " sååå stor" ( bilde kommer)

- Han kan si mamma !

.Han vinker, prøver værtfall. Vær gang jeg drar fra barnehagen, så sier jeg hade å vinker, så vinker han tilbake.

- Han kan å krabbe,sitte, stå mot bordet og andre ting. Han går rundt bord, han løfter seg opp egentlig over alt å går.

- Han elsker brødskive med skinkeost og leverpostei.

- Nå så hater han middagsglassene for de på hans alder, han foretrekker heller 12 månders glassene, ja, han er ikke 1 år enda. Men jeg har snakket med helsesøster og det går helt fint.

-Han sover som regel natten igjenom, legger seg halv 9 også vekker jeg han klokken 6. han hater å vokne tidlig, men det er vi nødt til når jeg skal gå til barnehagen med han og selv ta skolebussen som går 07.10.

- Han lager grimaser når vi skal ta bilde av han.

- Han sitter i badebaljen ( MENS JEG SITTER VED HAN, selvfølgelig ) å plasker å leker.

 

Han kan egentlig ganske mye, og jeg skal  bli flinkere til å blogge nå ! Men har vært så mye å gjøre disse måndene.

Jeg stor trives på helse og sosial, og klarer meg fint på skolen med en liten baby, har bare fått karakterer som er veldig brae. Så er veldig stolt over meg selv, men så har jeg jo også verdens beste kjæreste som hjelper meg med gutten. Jeg og barnefaren er fremdeles sammen, og det kommer vi til å være.

Hunden vår elsker Lukas-André. De leker sammen og hun passer godt på han.Akkurat nå så har jeg høstferie fra idag og til mandag.. liten høstferi men men.

Får ikke til å rotere bildene av en eller annen grunn, men sånn gjør han for å vise hvor stor han er.

 

Her er vi på tivoli, veldig skeptisk i begynnelsen, men så elsket han det.

 

Flere bilder kommer ettervært. Skal bli mye flinkere til å blogge nå :)

Én kommentar - Mammarollen - 06.okt.2011 - 09:27 - Til toppen
hits