Rørende historie,værtfall for meg.

I 17 lange år har jeg levd nå, men har egentlig aldri vist hvem min far var. Har bare sett bilder ,filmer og har hørt litt om han som mamma har fortalt meg. Men i dag skjedde det jeg aldri trodde skulle skje.

Han forlot meg og mamma når jeg var 1-3 år. Han fann seg en ny dame å være med. Så han startet en familie med de.
Jeg gikk da i 14-15 år uten å vite så mye om han, hadde aldri sett han i det hele tatt. Men idag, når jeg var på jobb.
Så kom det en mann inn, det var noe som sa meg at det var pappaen min.. Hun jeg jobbet med, sa til meg at vi var veldig lik. Vi hadde altså samme øyne, kinn ben og nesten samme høyde. Så jeg lagde mat til han og gikk bort med det.
Jeg studerte han veldig og han studerte meg.
Etter at han hadde gått til bilen sin igjen satt jeg å studerte han. Så såg jeg en liten gutt, som da er halvbroren min. Da skjønte jeg at det var pappaen min. Hun jeg jobbet med gikk å spurte han om han het **** Johansen. Og det gjorde han, så svarte hun : tror datteren din er på kiosken.. Han lyste opp i øynene i følge hun, men når han så bort på sin nåværende kone så, så hun jeg jobbet med at hun var ikke fornøyd. men han svarte takk. Så kanskje jeg skal ta meg til mot og sende en melding eller noe sånn ? Jeg har funnet nr, men jeg er så pinglete av meg.

Når hun fortalte at det var pappaen min knakk jeg sammen i tårer , jeg så min far etter så mange år. og jeg kunne se at det var pappa.
Jeg har så lyst til å bli kjent med han, da får også barnet mitt en ekte bestefar. Men jeg tviler på at jeg tør. men jeg har lyst..
6 kommentarer - Hverdagen - 25.jul.2010 - 21:38 - Til toppen

Innlegg skrevet av : Angelika Andersen,bør leses !!

Dette innlegget er skrevet av Angelika, som venter sitt første barn.
http://greenchocolate.blogg.no/ <- Besøk henne og legg igjen en kommentar !


Utdanning, karriere, jobb, bil, hus og evigvarende ungdom.
Hvor mange ganger har vi ikke hørt dette ? Dagens Norge fokuserer på at alle skal ha en utdanning, ha jobbet endel år, eie bil og hus. Sist men ikke minst så må vi få lov til å være ungdom frem til 30 års alderen. Følger vi da ikke denne strømmen så sliter vi. Ja da tenker jeg på unge mødre.

Kritikk fra alle kanter "Du får ikke festa da!" sier de til ei på 18. Regner med at vi alle er klare over dette. Hva med å gi oss en hyggelig kommentar som "Du er så tøff og ansvarlig" < for det er akkurat det vi er. Vi tar ansvaret, og fokuserer først og fremst på vårt barn. Er du ikke klar for å få barn fordi du ikke er klar til å risikere ditt "fest liv" så er det noe som kalles fremprovoserende abort- valget mellom liv og død, prevensjon og sunn fornuft ( Don't drink and bone( på norsk, Ikke drikk og ha sex)).

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt "Jammen hva skjer med utdanninga di når du får unge? Tviler på at du klarer å komme deg tilbake igjen til skolebenken!"
Det er et valg jeg måtte ta, kanskje fremtiden min vil vise at jeg ikke kan fullføre utdanninga mi? Kanskje jeg blir lege eller høyesteretts dommer? Det vil bare tiden vise. Motivasjon og støttende kommentarer for å fortsette er bare du og din partner som kan gi til deg.
En dag i fremtiden etter mange år med slit og jobb vil du kanskje høre "Du har vært flink" av en fremmed.

Det som er så fint med dette landet er at vi har en stipend ordning slik at det er mulig å fullføre skolen & ha barn itillegg.

Før i tiden var det faktisk helt normalt å få barn i 18 års alderen, i dag blir vi sett på som de idiotene / våghalsene som tar dette ansvaret. Samfunnet var så godt tilpasset til alle, enten du ville være en karriere kvinne eller ei husmor, hva skjedde? Hvorfor går vi ikke frem i tid istedenfor bak til steinalderen? De rettighetene vi hadde for 20 år siden burde vi ha hatt den dag i dag.
Mødre som er sammen med barnefar skulle hatt rett på penger de også, ikke bare alene mødre.

Slik at man skal få lov til å velge, karriere kvinne eller husmor. Vi må også ta med i beregningen at ikke alle er skolesmarte men sosialsmarte, som liker å pussle med sine egne ting i stedenfor skole og utdanning.

Barnet ditt skal ikke ha det dårligere enn andre barn, bare fordi du valgte å ta ansvar da du var ung. Du burde ikke bli straffet for å være ansvarlig.
Ingen kommentarer - Mamma - 23.jul.2010 - 13:23 - Til toppen

UL idag:)

Idag var vi på UL igjen, gikk bra det. Ungen var livlig som vanlig, så livlig at vi ikke fikk se kjønnet. Men terminen min er 22 Desember :) Det vil si at jeg er like langt på vei som Jeanette ( jenn91.blogg.no)  :)
Hun har også termin da, og vi som fann ut på samme dag at vi skulle bli mødre. Utrolig gøy ! :-D
Nå så skal jeg gjøre meg klar til jobb, skal jobbe fra 16.30 til 22.00 idag :)

Lurer på om jeg skal ha en spmrunde snart ? og ikveld kommer magebilde når jeg kommer hjem fra jobb :)
5 kommentarer - Mamma - 22.jul.2010 - 15:15 - Til toppen

UL i morgen :)

I morgen skal jeg og min kjære på UL igjen :) gleder meg, håper de ser kjønnet denne gangen, vil vite hva som gjemmer seg inni meg :)
Idag har det egentlig vært en lang dag på jobb, startet 1 og sluttet klokken 9 :) så halv 5 kom en venninne av meg ( Jenn91.blogg.no) som skulle på opplæring så da var det jeg som lærte henne opp :) Kvelden gikk ganske fort , noe som er bra :) Jeanette var kjempe flink ! :) lærer fort. Så i morgen er det jobb igjen halv 5 til 21.00 :)

Legger inn et innlegg igjen i morgen etter UL :)

Fadderbarnet mitt og meg :)
2 kommentarer - Mamma - 21.jul.2010 - 21:52 - Til toppen

Flyttet sammen nå og UL på Torsdagen :)

Nå har jeg og Adrian flyttet for oss selv, er godt i grunn. Selv om det er veldig stusselig å være alene. Men er ikke helt alene da :) har hunden her også :)

På Torsdagen får jeg fastsatt en riktig UL termin håper jeg. Og jeg får vite hvor langt jeg er på vei, for sist jeg var der var det vist veldig usikkert.
I går så var jeg på bryllup til min onkel og tante, var koselig. Liker egentlig den edrue tilstanden, får med meg alt som skjer og blir sagt :) når vi kom hjem måtte jeg hente bøtte til kjæresten min stakkars som drakk litt for mye av bare konjakk.. Ikke bra, men rekner med han har lært nå. Nå sitter jeg alene i leiligheten med hunden som springer å jager en flue. Legger ut bilder senere når jeg har noen bilder :)

Ingen kommentarer - Mamma - 18.jul.2010 - 19:38 - Til toppen

Innlegg om hva jeg har gjort i det siste.

Beklager for lite blogging ! Men det har vært fult opp, jeg har vært på jobb,vasket ned den gamle leiligheten jeg bodde i når jeg gikk på skole, gjort klart til jeg skal flytte med min kjære. Også har det jo vært så utrolig fint vær  ! har blitt solbrent, det er værtfall sikkert. Men uansett må fortelle noe sykt noe. På lørdagen så var jeg og Adrian i kr.sund, skulle vaske ned gamle leiligheten og jeg skulle handle en del ting på Futura.. Men det jeg ente med var bare 3 ting.. Jeg besvimte nemmelig. Først kjente jeg at jeg ble veldig tung, så jeg sa til Adrian at jeg måtte ha drikke nå  ! vist ikke kom jeg til å besivme.
Etter å ha gått et lite stykke mot der jeg kunne kjøpe drikke ble alt SVART, jeg så ingenting, og før jeg viste ordet va det var jeg borte. Når jeg våknet lå jeg på kjøpesentret gulvet mens Adrian holdte irundt meg. Det kom en snill sykepleier bort og lurte på om jeg skulle ha vann, jeg klarte ikke å svare så Adrian svarte, ja takk. Jeg spurte Adrian om hva som skjedde, å det måtte egentlig vært forferdelig for han å se på. Jeg datt sammen, Adrian tok i mot meg og la meg forsiktig ned, da begynte jeg å skjelve som bare det med øynene åpne. så ble jeg helt stille å bare lå der. Han fikk ikke kontakt med meg i det hele tatt, jeg trodde ikke jeg var så lenge borte, men jeg var vist det. Stakkars vennen min som måtte se noe sånn..
Så etter det har jeg egentlig vært i forferdelig form. Men jeg overlever:)

Imorgen skal jeg muligens i tr.heim en tur med min mor og noen flere. skal på jentetur og shoppe. Den 17 Juli skal vi i bryllup. Noe jeg gleder meg til, får se det nydelige fadderbarnet mitt igjen. Den 22 Juli skal vi på sykehuset igjen på UL :)

MEG I FJORSOMMER:)4 kommentarer - Hverdagen - 12.jul.2010 - 13:44 - Til toppen

Nå ligger overaskelsen ute på bloggen, men hvem ser den ?

Nå har jeg lagt ut "overaskelsen" men hvem er det som ser det ? det står på profilen min :)
9 kommentarer - Mamma - 07.jul.2010 - 21:51 - Til toppen

Bilde av gullet <3

Her har dere et bilde av babyn vår :)Har 2 bilder til, der babyen har tommel opp i mot oss og det andre er akkurat det samme som det jeg la ut nå:)

Snart for dere også vite overaskelsen som jeg har snakket om tidligere :)
2 kommentarer - Mamma - 07.jul.2010 - 12:47 - Til toppen

Idag var jeg på min første ordinær UL :)

Idag var dagen jeg var på min første sikkelige UL, men desverre så så hun ikke hvor langt jeg var på vei og hun kunne heller ikke sette eksakt dato, siden jeg er så flink til å glemme når jeg hadde mensen. Men hun trodde det var irundt Desember. Men jeg fikk en ny time til sykehuset den 22 Juli :) Men alt sto bra til med lille gullet vårt, hun så ingenting som var til bekymring. Alt var helt perfekt. Slenger med bilde av gullet senere. Og magebilde skal dere få når jeg vet hvor langt jeg er på vei. Idag kjente faktisk lillesøsteren min liv. Hun presset handen mot magen så sa hun " Tøft, æ kjent nå" Da måtte jeg bare le :) Hun er en stolt kommende tante :)
10 kommentarer - Mamma - 06.jul.2010 - 22:05 - Til toppen

God dag=)

Hallo alle sammen, pappa som skriver her nå ;P ja nå er kl: 05.17. har vært våken siden 03.30. Lill tok hele senga + at hunden piper å maser å det er veldi varmt på romet så jeg fikk ikke til å såve. så nå tenkte jeg at jeg skulle skrive lit her da, har ikke skrevet så mye her jeg da men :p Ja nå er Lill 19+1 uker på vei, snart halveis i svangerskapet da. tiden går så utrolig fort, helt sykt. men det er jo bra det da, får da kommer gullet vårt fortere til verden. å det gleder jeg meg masse til. gleder meg og til tirsdagen, da skal jeg og Lill på sykehuset å se på gullet vårt igjenn :D Lurer på om vi får se om det er gutt eller jente, håper på jente jeg da får da skal det bli pappas lille prinsesse. men det er da meg. blir no glad viss det blir gutt  og da. så lenge ongen er frisk og rask så =)
Har ikke så mye å skrive om jeg, men viss dere lurer på noe så si ifra =)
Ingen kommentarer - Mamma - 04.jul.2010 - 05:26 - Til toppen

Bilde av gullet <3
Legen fikk ikke så bra bilde av gullet, for gullet ville ikke ligge i ro. :-)

Har også en stor nyhet og fortelle, men den får jeg ta senere. skal legge meg nå. Jobb i morgen :)
7 kommentarer - Mamma - 02.jul.2010 - 00:33 - Til toppen

Var til legen en tur idag..

Idag var jeg og Adrian en tur til legen idag. For jeg har hatt en del, eller en gooood del magesmerter i det siste. så jeg ville sjekke hva det var. Har også vært svimmel. Først tok hun blodtrykket på meg og det var for lavt. Så var det på tide for å se om den lille hadde det bra, og det hadde den :-D Det var mye liv i krabbaten, vi skulle få et bilde også. Men vi fikk hodet med værtfall, for den ville ikke ligge stille :) Den fikk mye næring og det er jo bra :)
så jeg skulle begynne å ta jerntabeletter og drikke minst 2 liter med drikke vær dag. :)

Legger ut et bilde av gullet senere idag :)
8 kommentarer - Mamma - 01.jul.2010 - 15:02 - Til toppen

Igår hadde du bursdag...

Ja, igår hadde du bursdag oldefar.. Er helt rart at du er borte fra oss, et år snart siden du forlot oss,men vet du har det bedre nå. Men jeg må værtfall få sagt, Gratulerer med dagen som var igår. Vi savner deg, skal besøke graven din i helgen tenkte jeg. Legge på blomster og tenne et lys, skulle gjærne vært der i går. Men jeg måtte desverre på jobb. Vist du lurer så har jeg det fint, du skal jo bli Tippoldefar, har ikke fortalt deg det enda. Men det skal jeg også si på graven.

Vil alltid være glad i deg Oldefar ! Du betydde utrolig mye for meg.Meg og Oldefar <3
Ingen kommentarer - Hverdagen - 01.jul.2010 - 11:52 - Til toppen
hits