Lillegull vokser og vokser...

Jeg har jo ikke blogget på en stund. Så dere som leser bloggen vet jo ikke hva lillegutt klarer lengre.

Når han var i slutten av sin 5´te måned så begynte han å åle seg framover på gulvet, nå når han nærmer seg 7 månder så er han en liten recer på gulvet, han åler seg utrolig fort. Han har også begynt med å prøve å løfte seg opp med hjelp av sengekanten, men får det ikke helt til enda. Det samme om vi setter vippestolen atme bordet, med ryggen mot kanten av bordet. så tar han begge armene opp å prøver å dra seg opp. Og av en merkelig grunn klarer han å komme seg ut av vippestolen og ned på gulvet, fatter fremdeles ikke hvordan han får det til. For han gjør det bare når jeg ikke ser. lille luringen. Nå så har han begynt å si " Maaammaaaaa mammmmaaammma maaaammaaa og dadddda dadddaaa" Er så gøy å høre, selv om han ikke mener det bevist kanskje at han sier mamma. Men jeg har begynt med det å svare ja, vær gang jeg hører antydninger til mamma ! :-)

og jeg merker på han at han forstår litt mere nå, om hva vi sier. Sier jeg nei, så kommer ett lite tegn  av surleppe. Og når vi synger ro ro til fiskeskjær og ror med han så ler han som bare det. Han er blitt mer bevist nå.

 

3 kommentarer - Mammarollen - 21.jun.2011 - 13:35 - Til toppen

Har ikke blogget pga...

Jeg har ikke blogget pågrunn av at sønnen min har vært innlagt på sykehuset og vært ut og inn fra legen en liten stund nå. Alt startet sist søndag, altså den 12. han fikk 40 i feber og brekte seg og kastet opp slim. Dro til lege på mandag og der fikk vi vite at det var vanlig forkjølelse. og øyekatar. Dette sa hun kom til å gå over av seg selv.. Jeg hadde mine aninger om at han hadde ørebetennelse og astma.. Nå på fredag så ble alt værre. Han brekte seg og fikk ikke i seg noe melk , men mye vann. Og 39.8 i feber. Han var veldig slapp. Ga han en paracet så sovnet han. Nå igår.. så spydde han, 3 ganger. Ringte 113 og fikk beskjed om å dra til lege. Når vi kom til legen så var det den samme damen som hadde vakt når vi var der på Mandag sist uke. Så hun fikk seg ett stor sjokk når hun var nødt til å gi han astma medesin. vi ble hentet med ambulanse og turen ble akutt.. Når vi kom på sykehuset i 2 tiden på natten var det mange prøver som sto på tur. Han fikk igjen astma mediesin og jeg fikk bekreftet mine tanker om ørebetennelse. vi sov ikke i det hele tatt i natt. Jeg lå våken å passet på og han ville ikke sove.

Så nå er vi kommet hjem, for i morgen er det kontroll med helsesøster og lege. så da skal jeg si at jeg vil ha han sjekket for astma og allergi. For jeg vil virkelig ikke til hun som sa det bare var forkjølelse igjen....

Gjør så vondt i hjertet å se gutten ha det vondt..

6 kommentarer - Mammarollen - 20.jun.2011 - 18:20 - Til toppen

Stem på gutten vår <3

http://www.lano.no/sok?search[_csrf_token]=&search[county_id]=17&search[frase]=Lukas-Andr%C3%A9

 

Setter stor pris på stemmer :)

16 kommentarer - Mammarollen - 07.jun.2011 - 13:41 - Til toppen

Oppdatering.

Jeg har ikke blogget på en stund og det har sine grunner.Dere som har lest bloggen min har hørt at jeg har prøvd å få kontakt med min far. Men det blir ikke noe av, for han og kjæresten hans avviser meg bare. Har sendt mange brev, men får aldri svar... Og 17 Mai så døde en god venninne av meg.. Så har ikke vært på topp i de siste ukene.+ at jeg har begynt å jobbe litt. så er ikke så mye tid til blogging da.

Men, lillegutt vokser og blir stor og sterk. Han åler seg framover på gulvet og kan komme seg utrolig langt, er så stolt av han. Han har tenner på vei opp og både jeg og helsesøster tror hjørnetanna kommer først, så det blir spennende å se.Han er en sikkelig blid gutt, men når han ikke får det som han vil så kommer surleppen og litt sutring. Ellers så er han kjempe blid. Og han vet allerede hvordan han skal få oppmerksomheten til personer, da snakker han høyt og når de ser på han så kommer det store smilet frem. Han blir en sikkelig hjerteknuser når han blir eldre.

Han er en sikkelig kose gutt og elsker å ligge i sengen til mamma og pappa å kose på morgenen. Å bade er det beste han vet tror jeg, han spruter irundt seg og ler. Så jeg tror jeg må ha på meg regntøy når han skal bades .

Han har også begynt å få smake på loff, da gir vi han en loffskalk som han sutter på lenge, og det syns han er veldig godt, værtfall når det klør i gommene.Kosegutten til mamma, her var han nettopp fylt 5 månder og om ikke lenge så er han 6 månder. Tiden flyger avgårde !!!

Ingen kommentarer - Mammarollen - 06.jun.2011 - 11:10 - Til toppen
hits