Jobb idag også, 16.30 - 22.00

Idag skal jeg på jobb igjen, er egentlig godt å være på jobb, slipper å sitte hjemme å gjøre ingenting. Tiden går også mye fortere når jeg har noe å gjøre :) tenkte jeg skulle slenge med noen bilder, og jeg vil høre deres mening ! :)


Oi,det ble ikke snudd, men dere ser det vell uansett :)


Én kommentar - Blogg - 30.jun.2010 - 12:17 - Til toppen

Min dag idag.

Idag har jeg gått på do hele tiden , kødder ikke når jeg sier at jeg gikk på do minst vær halv time. Torsdagen skal jeg til legen min på aure en tur for å ta en sjekk på noe rart. Og neste uke så er det endelig UL på sykehuset ! gleder meg.
I morgen skal jeg også på jobb, men da er det fra halv 5 til 22.00 :) Idag kom noen jeg kjente på kiosken( der jeg jobber) og de ville se magen, siden jeg er 18 uker+4 på vei ( i følge legen værtfall) Så de fikk se, men de så egentlig ikke noe mage. Jeg ser det, for jeg hadde helt flat mage, så jeg ser det selv. Men er egentlig enig, den er jo ikke noe stor i det hele tatt. Så håper det kommer snart, for jeg vil ha babymage. Men som regel går jeg i en stor genser på jobb også, sånn jobb genser. å da vises heller ikke magen. Men det blir vell snart.

På jobb idag var det egentlig ikke så mye folk, håper på mere folk da. :)
Legger ut mage bilde imorgen, for akkurat nå skal jeg finne sengen min :)
Ingen kommentarer - Mamma - 29.jun.2010 - 23:29 - Til toppen

Dagen min idag,18 uker og 4 dager.

Idag skal jeg på jobb, fra 13-19. Blir en hektisk dag idag å rekner jeg med egentlig. Har vært utrolig mye folk i det siste.
Nå sitter jeg egentlig bare å venter på å dra på jobb. Er synn at jeg må på jobb når det er fint vær. Men, sånn er det vell bare.
Men ikveld skal jeg skrive litt mer rekner jeg med :)
Én kommentar - Mamma - 29.jun.2010 - 12:23 - Til toppen

Den dagen jeg fann ut om graviditeten..

Nå skal jeg fortelle om hvordan jeg fann ut at jeg var gravid.

Jeg hadde egentlig gått en stund å ant at jeg var gravid, men alle de testene jeg tok før April var negative. Så jeg stolte på de. Dagene gikk og jeg ble mer og mer sikker på at jeg var gravid. Så en dag i april når jeg var i kr.sund med min venninne Jeanette(Jenn91.blogg.no),Raymond og kjæresten min Adrian. Adrian skulle hjelpe Raymond og Jeanette med å flytte ut av leiligheten, jeg fortalte Jeanette at jeg trodde jeg var gravid, så vi bestemte oss fort for å gå på senteret for å kjøpe en graviditetstest. Når vi hadde gjort det, gikk jeg på doen på senteret. Tok testen, og jeg så ikke på testen før jeg hentet Jeanette inn. Og med engang vi så testen vistes de to strekerne så tydelig, har aldri sett en så tydelig test før. Jeg gråt,lo,hylte og jeg var redd. Viste ikke helt hva jeg skulle gjøre, jeg datt nesten på gulvet, mens jeanette sto der og lo og sa : Du ska bli mamma ! Etter det dro vi opp til den leiligheten igjen. Vi gikk rett inn og satte oss, Adrian ante ikke at jeg hadde tatt noe test. Så når han kom inn ga jeg han testen. Han sto å så på den en stund før han sa " Ka betyr ta da?"  Du ska bli pappa, sa raymond. Så så jeg opp på Adrian, han sto der med tårene i øynene og smilte. Ingen av oss viste helt hva vi skulle gjøre, men jeg bestemte meg veldig fort at jeg skulle beholde barnet. Da jeg kjøpte testen kjøpte jeg to i en. Og Jeanette fikk den andre, skulle bare være for morro skyld, men jeg skjønte også at hun var gravid, men hun var mer skeptisk på det. Så hun tok testen og hun var også gravid.

To venninner , fann ut på samme dag at vi var gravide :-)  Du kan lese hennes historie på Jenn91.blogg.no 
4 kommentarer - Mamma - 25.jun.2010 - 16:42 - Til toppen

17+5 :)

HJELP ! jeg er helt tom på hva jeg skal skrive om . Så vist dere lurer på noe, eller vil at jeg skal skrive om noe så vær så snill si ifra. Kan skrive om dagen jeg fikk vite at jeg var gravid. eller tiden helt til nå. Kan skrive om det meste, så vær så snill !! gi meg tips ! Kan også skrive om hva jeg driver med på fritiden ! vær så snill !!! 
Er helt tom for ord.
9 kommentarer - Mamma - 23.jun.2010 - 23:46 - Til toppen

Hvordan dagen min har vært :-)

Idag så har jeg for det meste slappet av, men når klokken var sånn ca 18.00, reiste jeg,mamma,søskene mine og besteforeldrene mine til en plass som heter Ringholmen og feiret med mange flere folk. Noe som var utrolig koselig. Jeg spiste også mye god mat og koste meg i solen med familien. 

Legger ut noen bilder fra dagen.Ingen kommentarer - Blogg - 23.jun.2010 - 23:02 - Til toppen

Hvor er sommeren ? Minner også om spørsmålsrunde.

Lurer på hvor sommeren er, vi er snart i begynnelsen av juli. Men enda ikke noe sol.. 

Igår stilte jeg meg ved et speil å så på magen min. Det vises en god del frampå at magen er blitt rund, og en del på siden . Glemte å ta bilde. Så det skal dere få senere. :)
Minner om at jeg fremdeles har SPØRSMÅLSRUNDE ! 
2 kommentarer - Mamma - 23.jun.2010 - 12:02 - Til toppen

Tok en terminkalkulator nå..

Du er nå 17 uker og 4 dager på vei.
Unnfangelsen finner sted omkring:
5. mars 2010
Hjertet begynner å slå:
30. mars 2010
Embryoet beveger seg:
23. april 2010
Embryoperioden er slutt, du bærer på et foster:
30. april 2010
Alle indre organer er ferdig formet:
30. april 2010
Risikoen for spontanabort avtar:
14. mai 2010
Kvalmen avtar for de fleste:
21. mai 2010
Kjønnet begynner å bli tydelig (ikke på ultralyd):
28. mai 2010
Fosteret svelger og tisser:
11. juni 2010
Tid for ultralyd:
18. juni 2010
Du kan kjenne fosterets bevegelser:
25. juni 2010
Fosteret begynner å få et søvnmønster:
9. juli 2010
Fosteret begynner å høre:
30. juli 2010
Ni av ti barn overlever om de blir født nå:
27. august 2010
Mange fostre legger seg med hodet ned:
1. oktober 2010
Svangerskapspermisjonen begynner:
7. november 2010
Antatt termindato:
28. november 2010Så jeg er vist 17 + 4 dager. For alt det som står der stemmer med det legen sa. For terminen er 28 . november, men det blir jo mer sikkert den 6 juli, for da skal vi jo til sykehuset.
Ingen kommentarer - Mamma - 22.jun.2010 - 13:36 - Til toppen

17+0 idag og Spørsmålsrunde.

Idag er jeg 17 uker på vei, tiden går utrolig fort. Den 6 Juli skal vi på sykehuset for ordinær UL, gleder meg. Kanskje vi er så heldige at vi får se kjønnet ? det håper jeg virkelig. Navnene er klare, tror jeg . I det siste har det ikke skjedd så utrolig mye, har for det meste vært på jobb eller med  Adrian. 
Senere idag skal jeg legge ut magebilde og bilder av ting vi har fått hittil. Det er egentlig ikke så mye enda. Men det er litt :)

Minner om at jeg har fremdeles spørsmålsrunde :)
2 kommentarer - Mamma - 22.jun.2010 - 12:38 - Til toppen

Hadde spm runde på den gammle bloggen, så svarer her.

Hva synes foreldrene sin om graviditeten?

De tok det ganske tungt, men jeg tror nå ettervært at det går bedre. Det var jo mye å fordøye.

Bestemt deg for hva du vil senere i livet? (utdannelse osv?)

Jeg skal ta ett år med fri, mammaperm, så skal jeg se om jeg skal fortsette med utdanningen min. Men det er jeg ikke helt sikker på enda :)

 

Kan du legge ut magebilde, uten klær?

Ja, jeg kan legge ut mage bilde. 

Har du smakt alkohol etter du fant ut at du var gravid?

Jeg tok mange tester fra feb. og utover til april, men alle viste negativt. så jeg stolte på deg, så jeg var på fest. Men drakk vell ikke mer en 3 øl, den 8 april tok jeg test igjen og da var den posetiv, begynnte å skrike for jeg hadde drukket i svangerskapet

Røyker du? under svangerskapet?
Ja, det gjorde jeg også. Men nå er jeg helt fri :)

Skal dere flytte alene når babyen kommer?

Ja, vi skal flytte sammen. For det passer seg ikke at jeg er her hjemme, pga vi pusser og bygger på huset. så blir så mye støv osv.

Hvordan fant du ut at du var gravid?

Jeg hadde en mistankte, men som nevnt over her så viste alle negativ, så  jeg trodde jo det. Når jeg var i kr.sund en dag, bestemte jeg og en venninne av meg ( Jenn91.blogg.no) at jeg skulle ta en test igjen. Så det gjorde vi. 

Og rett etter at jeg hadde tisset på den så vi begge at det kom to streker. Var de mest tydeligste strekerne jeg hadde sett i mitt liv.

Hva er karaktersnittet ditt etter første året på Videregående?

offa, det er ikke mye tror jeg :p

 

 

Ingen kommentarer - Lukas-Andrè - 22.jun.2010 - 11:16 - Til toppen

Tenkte jeg skulle begynne å blogge her igjen.

Ja, jeg skal begynne å blogge her igjen. Om graviditeten, er mange som vet om det. men den gravid bloggen dropper jeg av forskjellie grunner. kan komme nærmere det senere. Så fra nå av vist dere skal lese om graviditeten så ikke les på gravid993.blogg.no, for den kommer jeg til å slette :) 

Ingen kommentarer - Blogg - 22.jun.2010 - 10:59 - Til toppen
hits