Jeg fatter det ikke..

Jeg skjønner virkelig ikke at du ikke er her lengre. Alle de samtalene vi hadde når Bianca og Kaiisa lå å sov. Alt vi snakket om, alle gangene vi lo sammen. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor du er borte. Savner deg Vildemor. Du fortjente det virkelig ikke.

Håper du har det bra der du er nå.

 

Hvil i fred min engel ! Du vil alltid bli husket som en blid solstråle !

Utrolig glad i deg. Du vil alltid være i hjertene våre.

4 kommentarer - Blogg - 17.mai.2011 - 19:31 - Til toppen

Hvil i fred..

I natt døde en venninne av meg  og vil bare si .

Hvil i fred vennen. Kommer alltid til å huske deg. 17 Mai kommer aldri til å bli det samme nå.

Én kommentar - Blogg - 17.mai.2011 - 15:36 - Til toppen

I morgen blir jeg..

Tenk det, i morgen akkurat 18.02 kom jeg til verden for 18 år siden.veldig rart å tenke på egentlig ,at vi blir et år eldre for hvert år. Mange har sagt til meg " å så heldig du er som har bursdag på 17 mai" Men jeg syns ikke det er noe gøy. Alle feirer norge. Jeg har liksom ikke min dag. Og når folk sier " Gratulerer med dagen" så vet jeg jo ikke om de mener Gratulerer til meg, som fyller år. Eller Norge. Kunne heller aldri ha feiret bursdagen min med venner på 17 mai. Da har vi brukt dagen før eller dagen etter.

Men, ja. Levd i 18 år. Syns ikke det er lenge siden jeg fylte 17 heller jeg, men er et år. Nå blir jeg myndig. Men tror neppe jeg kommer til å føle noe forskjell.

Hadde jeg ikke vært mor. Så hadde jeg helt sikkert drukket nå og vært ute med venner for å feire. Men, når jeg tenker over det. Så har jeg det akkurat som jeg vil nå. Med sønnen min og min kjære. Kunne ikke hatt det bedre.

Dere for ha en god 17 mai feiring.

Gratulerer med dagen alle sammen :-) ( imorgen ;-) )

 

Får ikke til å laste opp bilder, alt har hengt seg opp. Så får bli imorgen :)

3 kommentarer - Hverdagen - 16.mai.2011 - 20:37 - Til toppen

Natur bilder tatt av meg..

 

 

Akkurat nå har jeg faktisk ikke så mye å finne på. Lillegutt sover en dupp og husarbeidet er gjort.. så legger ut noen bilder jeg har tatt opp igjenom tiden :) gjærne kom med kommentarer.

 


 

 4 kommentarer - Hverdagen - 13.mai.2011 - 14:02 - Til toppen

My beloved son...

 Mamma elsker deg ubeskrivelig mye <3

Ingen kommentarer - Mammarollen - 13.mai.2011 - 13:38 - Til toppen

5 Månder idag!

Idag "fyller" gutten min 5 månder! Tenk at det er 5 månder siden min lille baby gutt kom til denne verden, husker dagen som om den var igår. Tiden går så utrolig fort. Savner den lille lille kroppen på 2360 gram som ligger å sover på mammasfang. Nå så har han ikke tid til å ligge på fanget mitt, nå så vil han helst ligge på gulvet å rulle rundt omkring og leke med babygymmen. Og på onsdagen så holdte han flasken selv, han holder den ikke hele tiden selv, men når han ligger på rygg da klarer han å holde selv. Er så stolt av gutten min. På tirsdag har jeg bursdag og da skal det feires med å gå i tog. Og senere engang skal jeg feire bursdagen min med venner. Men tror ikke det blir riktig enda.

 

Beklager for ingen bilder, men kameraet mitt funker ikke helt som det skal så får ikke lagt ut noen nye bilder.

2 kommentarer - Mammarollen - 13.mai.2011 - 09:08 - Til toppen

Fant en sang video av meg på youtube...

Ja, i det siste så har jeg faktisk ikke rørt macen min. Har vært ute i solen vær dag. Trillet turer og bare kost oss. Igår så holdte lillegutt flasken sin selv når han lå i vognen sin, gjett om jeg ble stolt ?! Og nå på Tirsdag så blir jeg hele 18 år. Jøss, som tiden flyr. Og på fredag så er lille babyen min 5 månder. Utrolig hvor fort tiden går, syns ikke det er lenge siden han kom til denne verden jeg.

Foresten, fant en video der jeg synger som ble filmet i 10énde klasse, jeg får ikke til å legge ut filmen her, så gir dere heller en lik :) Jeg står foresten bak Hogne som later som han synger :)

Holdte på å dø av latter når jeg sang, men syns bare vi måtte gjøre det. Gud som vi lo. Setter stor pris på kommentarer om filmen :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=ITTTVJzjq3M

5 kommentarer - Hverdagen - 12.mai.2011 - 12:33 - Til toppen

Vinn goodiebag hos Sherine.

Hos www.sherine.blogg.no kan du vinne en goodiebag fylt med blandt annet : Instant makeup fra www.superkul.no , høres veldig spennende ut.
Det eneste du trenger å gjøre er å skrive et innlegg på bloggen din om konkurransen hun holder, veldig enkelt!
Vinneren trekkes 17.mai!

2 kommentarer - Blogg - 05.mai.2011 - 08:56 - Til toppen

vær så snill, se her...

Har byttet blogg for en liten stund. http://lillrenate.wordpress.com/ Der må dere ha passord. For å få passord send melding her på blogg eller Lill Renate Johansen Reirå. :-)

Ingen kommentarer - Hverdagen - 04.mai.2011 - 21:22 - Til toppen

Jeg er ikke flink..

Nei, jeg er ikke flink til å oppdatere. Men dagene går i ett nå for tiden, lillegutt har tenner på vei. Han er ALT for sterk til alderen. Han har klart å snudd seg i vippestolen, gudene vet hvordan han klarte det. Han ruller over ALT på gulvet og ligger han i sengen vår så tar han opp fotene i krabbestilling og prøver, men detter ned igjen. Han er jo for liten til å gjøre sånt ? eller ?

Ellers så er det 16 dager til jeg blir 18 :-) Så da blir det å prøve å få startet med bil teorien i år. Vi får se hva det blir til.

Det er utrolig herlig vær her på Trofors(der jeg nå bor) Vært sikkelig sommer temp lenge nå.

Men nå får jeg strappe i meg litt mat å ta meg en dusj. Er mye å følge med nå om dagene når lillegutt har det så travelt.

 

Jeg kommer sterkere tilbake!

Ingen kommentarer - Lukas - André - 02.mai.2011 - 21:03 - Til toppen
hits