Er ikke den flinkeste til å oppdatere.

Nei, jeg er ikke så flink til å oppdatere. Men har mistet litt lysten på å blogge. Er jo så fint vær ute og har hatt det travelt opp med å flytte ting inn dit vi skal bo. Og om dagene så er jeg hjemme og koser meg mens Adrian er på jobb.

Lillegutt vokser så utrolig fort. Nå så har han funnet ut at å sutte på tommelen er utrolig godt, akkurat slik jeg gjorde når jeg var lita. Han er også utrolig sterk. Når han sitter i vippestolen så bøyer han seg fremover sånn at han sitter helt strak i ryggen. Også når han sitter i fanget til noen. Så bøyer han seg frem og sitter der. Litt støtte trenger han enda, men guud så fort han vokser. Han har begynt å bli veldig urolig på natten også nå, legger han på ryggen og etter en stund har han rullet på magen.

Han er også blitt en sikkelig tv slave. Vist tvn står på og vi sitter i sofaen så er det dit han skal se. hele tiden. Vil ikke at han skal se så mye på tv, men det blir litt tv titting. Han har også begynt å sitte sånn smått i sportsdelen på vognen. Men ikke for å gå turer. bare når vi sitter ut i det fine været.

Men det er en ting jeg lurer på, vi har faste rutiner på gutten vår, han legger seg klokken 20.00 - 20.30. Men vær natt så vokner han kvart på 4. Han er ikke spesielt sulten heller drikker bare noen få ML. Han får litt grøt og melk før legge tid. Og han sover 2 ganger om dagen som varer som regel 1 time. Hvordan kan jeg få vent av han at han vokner så tidlig på morgenen ? Er ikke så gøy å starte dagen da, ikke at vi gjør det heller. Gir han litt mat også sover han til halv 9.

 

Bilder kommer senere, nå voknet lillegutt :-)

2 kommentarer - Mammarollen - 26.apr.2011 - 11:38 - Til toppen

Vinn Veggfolie / Wallstickers!

 

Har hatt lyst på sånn lenge, men har ikke fått meg igang å kjøpt det enda. Men kanskje jeg vinner ? hvem vet.

Bli med i konkuransen du også da vel? http://anettehsu.blogg.no/1298750513_26feb2011.html

 

 

Ingen kommentarer - Hverdagen - 24.apr.2011 - 23:44 - Til toppen

Idag er prinsen min 4 månder gammel.

Tiden går så alt for fort. 4 månder allerede ! Har prøvd grønnsakspurre til han nå, og det elsket han virkelig ! Vær gang jeg var for treig med skeia så gapet han å sa " ehh eehh" Han er så søt !Kommer oppdatering på vekt når han har vært på 4 mnd kontroll.

 

Han forandrer seg for vær dag som går. For noen dager siden fann han ut at han ikke ville snakke rolig, men han skulle hyle. Igår så lå han å kjeftet på babygymmen sin. Smelter virkelig mamma hjertet. Han er også en tv slave. Men har ikke så lyst til at han skal se mye på tv fordi det er jo ikke bra for babyer. Han er helt i hundre vist det står noe på tvn.

 

Søte lillegutten min.

 

Gratulerer med 4 månda idag prinsen min<3

4 kommentarer - Lukas - André - 13.apr.2011 - 10:36 - Til toppen

Husker dere?

Dere som leste bloggen under svangerskapet, dere husker at jeg fikk påvist GBS ? Er noen som har spurt om jeg kan legge ut litt om det så jeg. Men for å være æli, så vet jeg faktisk ikke så mye om det. For når jeg spurte sykehuset jeg var innlagt på, jordmoren min og de på sykehuset etter jeg hadde født unngikk spørsmålet mitt om hva det var og om de kunne informere meg litt. Så jeg har aldri fått sikkelig svar, så jeg måtte ha lett på nettet. Og det var ikke så særlig gøy mens jeg var gravid å lese det. det er det heller ikke den dag idag. Så legger ut litt tekst og noen linker som dere kan lese på.

http://www.gbs-info.net/

Og det som gjør meg mest trist og lei, er at de sjekker sjeldent for GBS for det er ikke ofte det oppstår. Så gravide må faktisk spørre om det. Derfor syns jeg det er viktig at ALLE gravide eller de som blir gravide igjenom tiden får vite om det. Sånn at de får sjekket det, vist de mistenker det. Eller man burde blitt sjekket uannsett etter min mening!

 


3 kommentarer - Mamma - 10.apr.2011 - 22:17 - Til toppen

HJELP TRENGER VIRKELIG RÅD NÅ !

Lillegutt våknet inattt å brekte seg og hostet pga slim.. Til vanlig så sover han 3 timer på dagen . Men nå idag har han sovet bare 1 time til sammen. Når han akkurat har klart å sovne så vokner han i stor skrik og brekker seg pga slimet. Han "kastet" opp slim og da kom det fra både nese og munn.. så vist noen har råd.. så tar jeg gjærne imot. blir vell til at jeg ringer legevakten

15 kommentarer - Mammarollen - 06.apr.2011 - 22:01 - Til toppen

Da har..

Da har vi flyttet. Har ikke kommet helt i orden enda, men det blir . Jeg har flyttet til en liten koselig plass med navnet Trofors. Her kommer Adrian ifra og han har fått seg jobb. Skulle egentlig begynne å jobbe fra 1 mai av, men han får begynne allerede imorgen. I helgen så er det bursdagselskap for lillebroren til Adrian så da skal det feires. Neste helg så skal Adrian nedover til Tustna igjen for å hente resten av flytte lasset med min kjære onkel som er så snill å hjelpe til.

Lillegutt vokser så utrolig fort! Utvikler seg mer og mer for vær dag som går, smelter virkelig mamma hjertet mitt.Legger med et UL Bilde av lillegutt, ser at han faktisk er veldig lik seg den dag idag <3

Én kommentar - Mammarollen - 05.apr.2011 - 13:28 - Til toppen

Oppdatering.

Klarte rett og slett ikke å holde meg unna bloggen.. er blitt en liten del av hverdagen.

 Det har skjedd veldig mye i det siste. Adrian har fått ny jobb så vi skal flytte 12 timer unna der vi bor nå. Vi flytter vell iløpet av neste uke. Så nå har jeg pakket alt ned i esker. Gleder meg til å flytte å starte på nytt med min lille familie. Selvfølgelig blir vell litt vankselig når jeg da blir så langt bort fra min mor.. Men tror nok jeg klarer det :)

Lillegutt vokser så utrolig fort. Sist vi var på kontroll, da var det jo 3 mnd kontroll å da var han 58,2 cm lang 40 i hodeomkrets og 4890 gram. Vokser så fort! Igår så lå han på magen på leketeppet sitt å plutselig så snur han seg. La han på magen flere ganger for å se om han gjorde det igjen, å det gjorde han. Så stolt !

Nå så har han fått rutinene inn også, ordner til kvelds klokken 20.00, så er det mat og  kos. Så legger han jeg i sengen med kosekluten sin, synger to sanger for han " har en drøm" og " tir na noir" Så sovner han. Så sover han til halv 8 på morgenen så da står vi opp.

Elsker virkelig mamma tirvelelsen. I spm runden jeg hadde så var det noen som lurte på om jeg kunne legge ut bilder . å det kan jeg gjøre når vi har flyttet.

 

Og for de som lurer på hvordan det går med meg og faren min så skal han ta kontakt, når vet jeg ikke. Men vi får vente å se :)

Venter i spenning værtfall :)

 

3 kommentarer - Mammarollen - 01.apr.2011 - 11:21 - Til toppen
hits