Ey !

Tenkte jeg skulle blogge igjen, egentlig ser jeg ikke vitsen med å blogge vist ingen leser eller komenterer bloggen ? skam dere !  hehe , nei da bare tuller med dere :-) 
Igår fikk jeg vite noe fantastisk, og det var : Oldefar har alltid lovet meg en båt hele livet sitt helt til han døde i August i fjor.. Så plutselig ringer gammel onkelen min og sier oldefar ville at jeg skulle ha båten så da fikk jeg den:-) 
Så har det vært en del diskusjoner her og der. Jeg var også ut med Michael igår å tok bilder på goma, ble en del bilder.. Han vasset til og med i vannet for at jeg skulle ta bilde, satan det måtte vært kaldt..
Men men, han ofrer seg for prosjektet mitt ! Stor takk til Michael ! 

Ellers så er det ikke noe nytt, jeg skal jo være leder i helgen for en haug med unger som skal konfirmere seg i år. Sammen med presten da, for jeg kan ikke ta vare på 60 ungdommer helt alene, det tror jeg ikke lønner seg med mine humørsvigninger for tiden , lurer på hvorfor ? 
Ellers så har jeg vært en del forkjølet og kvalm, men det er gidd seg litt nå værtfall. Takk gud for det ! 

off, jeg sitter å venter på at Adrian skal ringe for han skal ta med penger til meg til Kr.sund som mamma skal sende med ham, men han ringer jo aldri.. han har sikkert sovnet igjen.FUCK.. Jeg blir så knekt. RING MEG NÅ ADRIAN ! 
Jeg sitter her med klassen helt mutters alene,eller ikke helt alene, men med klassen, men jeg føler meg alene. Oi, det ble mye komma og men det :p

Men nå skal jeg slutte å plage livet av noen som ikke leser bloggen min :p 


> Lill Renate
Ingen kommentarer - Blogg - 08.apr.2010 - 10:06 - Til toppen

Demonstrasjon idag :-)

Idag er det demonstrasjon for at sykehuset her i kr.sund skal bli flyttet til molde. Er så sint pga dette. men det tar vi ikke nå. 
Satan jeg er trøtt... Håper på en bedre dag enn igår. Med steikende sol og varme. men må stikke nå byyyyeee 
Én kommentar - Blogg - 07.apr.2010 - 07:21 - Til toppen

Good Times !

Jeg må først si det, at jeg er drit lei av skolen egentlig .. Selv om vi nylig har startet igjen, men altså.. Vi gjør ingenting, sitter bare her å stirrer i noen Mac skjermer. Det er ikke akkurat der jeg ser fremtiden min. 
Når jeg tenker over det så lurer jeg på hvordan fremtiden min blir. Jeg ser den for meg akkurat nå og det jeg ser er at jeg er fotograf,har ett stort fint hus,mann,barn og hund. Det er drømmen. Og jeg vil fortsette å bo ved sjøen. Jeg kan ikke flytte fra sjøen, det blir ikke akktuelt engang. 
Jeg håper framtiden min blir med Adrian,men det er jo ingen som vet hva som skjer i fremtiden. Men er lov til å håpe.

Akkurat nå fortiden bor jeg på goma i en leilighet for meg selv, kjæresten min Adrian bor på Tustna rett atme der jeg bor når jeg er hjemme i helgene. jeg og Adrian har snart vært sammen i 8 månder, tiden går alt for fort. Men det er egentlig veldig godt. 

Jeg har det egentlig fint, kan ikke klage. Jeg har jo opplevd mye dritt, som jeg ikke skal skrive om så mye her på bloggen, men jeg kan si såpass at jeg unner ingen det som har skjedd med meg. Jeg går til pshykolog, men egentlig så tror jeg ikke det hjelper for jeg har holdt alt inni meg så lenge, jeg vet at når noen leser dette så tenker de sikkert " ååhh, slutt å klag " osv. Men vet du hva ? Jeg driter rett og slett faen i hva andre personer mener. Jeg står for det jeg skriver her. 
Det er min blogg, så jeg kan skrive hva faen jeg vil :-) 

Jeg har de bestevennnene jeg kunne ha ønsket meg,men når jeg tenker over det så har jeg mistet en del. Jeg har de jo, men vi snakker ikke så mye sammen lenger. Men jeg må også fortelle det jeg har fått en ny super venninne som heter Jeanette, og hun må jeg si er den sterkeste jenta jeg noen gang har møtt. Etter alt hun har fortalt meg så er jeg virkelig stolt over å være venn med henne, hun er sterk ! > Lill Renate
Ingen kommentarer - Blogg - 06.apr.2010 - 12:24 - Til toppen

Header te goliatoglillebia.blogg.no/


Ingen kommentarer - Blogg - 06.apr.2010 - 10:53 - Til toppen

Jostein skriver :D

jaha ja.. hmm... mhm.
No sitt vi å kjede oss.... ja... så gøy!
men.. seriøs no Jostein!!

Sykehuset i Kr. Sund... For en idiotisk debatt det e no! Koffer ikke bare behold begge sykehusan???
off! det e så teit!Ingen kommentarer - Blogg - 06.apr.2010 - 10:43 - Til toppen

Memories

Det begynner å bli lenge siden nå.. Jeg har ikke gjort så mye egentlig. Håper dere alle har hatt en god påske, det har jeg værtfall. Har delt påsken med min kjære Adrian :-) 
En ting jeg kom til å tenke på er minner, minner fra ungdomsskolen.. De jeg var med,det vi gjorde og alle dagene vi kunne være ute lenge for å sitte å slappe av og kose oss.. Gud jeg savner det. Men det er vell sånn, når vi er på vei til å bli voksne.. Tenker jeg kan slenge inn noen bilder av minner som jeg har hatt..


Bulgaria 2007 med familien, familien til tone,mia og Bianca. 
Miss it !


Oldefaren min, som virkelig betydde alt for meg.


Ungdomsskolen.


NC - 2008. STORT SAVN, med god gjengen !Sommer 09, fin fin sommer :D
Én kommentar - Blogg - 06.apr.2010 - 10:27 - Til toppen
hits