nei..

Huff, jeg klarer ikke å holde meg unna bloggen.. Så kommer en stor oppdatering i morgen :-)

Ingen kommentarer - Hverdagen - 01.apr.2011 - 00:14 - Til toppen

Tror jeg ...

Takker for meg når det kommer til blogging, kanskje kommer jeg tilbake. Det vet jeg ikke.

Men er så  mye som skjer nå for tiden, så trenger tid med min lille familie. Jeg kommer kanskje med ett innlegg nå å da... men ja..

Lillegutt har det værtfall bra og han vokser. Nye ting som skjer vær dag! :-)

2 kommentarer - Mammarollen - 28.mar.2011 - 08:40 - Til toppen

Svar på spørsmålsrunden

Hvordan fikk han navnet Lucas?
- Han fikk vell navnet Lukas ? André fordi jeg liker Lukas utrolig godt og André. Så ville bruke di to navnene og da ble det Lukas-André.

Hva har du tenkt å gøre fremover? Skaffe deg jobb, gå skole..
- Jeg har søkt meg inn på skole og vist jeg ikke kommer inn på skole så blir det vell jobb. Lillegutt skal i barnehage til høsten, men han skal ikke vær dag.

Synes du han ligner mest på deg eller Adrian?
Akkurat nå så er han veeeldig lik meg, men når han ble født så var han prikk lik Adrian.

Hvem synes andre han ligner på?
I begynnelsen så syns ALLE at han lignet på Adrian, men nå så er det mest meg. Men ser godt at Adrian er faren også.

Hvilken kirke døpte dere Lucas i?
Han ble døpt i Gullstein kirke på Tustna, som ligger i møre og romsdal.

Skrek han under seremonien?
- Han sov når vi kom til kirken, men når vi skulle bære han opp så skrek han helt til alt var ferdig.

Har du fått kontakt med faren din?
- Nei, det har jeg desverre ikke enda. Men snakker nesten vær dag med onklene mine på pappa sin side :)

Kan du vise hva lucas har i klesskapet sitt?
Ja, det kan jeg godt gjøre, men det får bli når vi kommer hjem igjen.

Og bilder av rommet hans?
- Ja :-) Han ligger på samme rom som oss nå for øyeblikket, men det går :)

Hvordan går foreldrerollen som mor?
Jeg stortrives som mor, er jo tøft til tider. Men jeg må virkelig si at jeg elsker denne rollen!
Han er en utrolig skjønn og god. Og jeg vil påstå og si at jeg klarer den kjempe bra :-)

Hvor kommer du i fra, og hvor bor du nå? hus, leilighet?
-Jeg vokste opp på smøla som ligger i møre og romsdal, nå så bor jeg på Tustna som er en ferge tur unna smøla. Jeg bor i en kjellerleilighet.

Hvor er kjæresten din i fra? Hvor gammel er han?
Adrian kommer i fra Trofros som er i Nord-Norge. Men flyttet hit for 3 år siden. Han blir 21 i år :)

Hvilken utdanning skal du ta, i din fremmtid?
- Jeg skal enten fullføre Media linjen for å bli fotograf eller så skal jeg bli helsefagarbeider. Jobbe med folk som trenger hjelp, eller jordmor :)

 

 

4 kommentarer - Mammarollen - 21.mar.2011 - 18:11 - Til toppen

på fredagen fikk lillegutt sprøyter..

På fredagen var det tid for 3 månderskontroll. Han hadde ikke lagt på seg så mye, men dette kan jeg legge ut senere :)

Den første sprøyten han skulle ta så hadde han begynt å skrike før vi tok sprøyten, for han liker ikke i det hele tatt å ligge på fanget og når jeg holdete fast foten hans så ble det bare værre. Den andre sprøyten skrek han så utrolig mye at jeg holde på å fikk tårer. Han var helt knall rød i annsiktet. Men litt kosing av mamma etter på så gikk det bra.

Senere den kvelden så fikk han veldig mye feber og gråt hele kvelden. Ga han paracet, men det hjalp ikke før en gooood stund etter. Og spiste veldig lite. Så måtte gi han litt sukkervann. Men igår og idag har han vært i kjempe form den skjønne gutten min!

 

Svarer på Spørsmålsrunden i morgen !:-) Så fortsett å spørre :-D

Ingen kommentarer - Mammarollen - 20.mar.2011 - 16:07 - Til toppen

tanker og meninger...


Jeg tenker ofte på hvor mange som er glad i meg, som virkelig bryr seg. Og når jeg tenker godt igjenom så har jeg lært de siste årene hvem som er ekte og ikke. De som er ekte er noen som ALLTID er der, som aldri snur ryggen til deg. Det er ekte venner, værtfall for meg.

Jeg har opplevd utrolig mye vondt, som ingen fortjener å oppleve. Og når alt dette har skjedd har jeg virkelig sett hvem som bryr seg. Og de er de som alltid har vært her. Og jeg vet at ekte venner de kommer og er her for alltid.

Når jeg tenker over ordet familie, så er det personer som virkelig betyr noe og som jeg alltid har livet ut. Men noen ganger starter det konflikter i familie også, man føler at familien snur ryggen til deg.. Men man vet innerst inne at de vil bare ditt beste. Noen ganger godtar du det, andre ganger så gjør du ikke det. Men man lærer.
Det jeg mener med lærer er at man lærer av sine egene feil. Det tror jeg de fleste har opplevd.

Jeg kjenner ikke min far, men likevell så er jeg glad i han. Jeg vet hva han heter og hvor han bor. I det siste har jeg fått kontakt med onklene mine på pappaen min sin side og det må jeg virkelig si er den nest store gaven jeg har fått i livet. Jeg får bli kjent med en familie som jeg egentlig ikke husker så mye av, men de husker meg. Det som sårer meg mest er at faren min er ikke så lett å kontakte og egentlig så skjønner jeg det. Det kan jo ikke være lett å få kontakt med en datter man ikke har sett på 15 år.. Og idag så er jeg snart 18. Det kan ikke være lett, men håper virkelig han tar kontakt. For det har alltid vært mitt ønske å få kontakt med han.

Dette med familie  er ikke alltid like enkelt. Du har oppturer og nedturer, men det rare er at familien er alltid der. Uannsett hvor mye vi krangler. Så er familien der til siste slutt. Og nå som jeg er blitt mor selv, så ser jeg virkelig hvor stor rolle det er og hvor viktig det er.
Skjønner veldig mye nå, men skjønner mere etter som gutten vokser og vokser.

Den kjærligheten er stor. Større enn alt.

Mine nærmsete venner regner jeg som familie, jeg vet de alltid vil være der. Uannsett hva der er så kan jeg ringe dem. Og de er alltid her. Det rører meg veldig. Tanken på at jeg vet jeg har noen her gjør meg varm og glad. At jeg ikke er alene i denne skummle verden egentlig.

Tenk på de som ikke får oppleve sånn kjærlighet ? Det kan ikke være noe godt for dem, jeg klarer ikke å sette meg i situasjonen engang. Det kan ikke være så lett egentlig.
Det er heller ikke alle som får oppleve en familie som er der for dem. Det gjør meg veldig sint egentlig.. De som opplever vold i hjemmet. Det finnes mye sånt i verden uten at vi kanskje tenker over det. Det er ikke så lenge siden jeg leste historen om Christoffer som ble drept av stefaren og moren. Jeg ble så sint når jeg leste den boken, at det går. Gutten hadde jo ingen problemer. Det finnes altså sånne mennesker i verden.  For alt vi vet så kan det hende at vi kjenner noen som er sånn også. Hvem vet?
Det var jo meningen han skulle vokse opp og leve livet, ikke dø i en ung alder. INGEN fortjener det. Det sårer meg så inderlig at ingen kunne hjelpe han eller så hva som skjedde. Tenk den skyldfølelsen bestemoren sitter igjen med stakkar? Det var jo ikke hennes feil, men hun føler jo at hun burde gjort noe når hun skjønte hvordan stefaren var. Men hun trodde ikke det kom til å gå så langt, når hun og andre trodde det så var det forsent.


Det å miste noen som står deg nær, er ikke godt. For litt siden så mistet jeg oldefaren min.. Han sto meg veldig nært, nærmere enn de fleste. Og den smerten fortjener ingen. Enda så er jeg sikker på at jeg hører han si « næimen, e det ikkje oldefartausa som kjæm?» Det sa han alltid når jeg kom på besøk. Jeg savner han, men jeg vet at livet må gå videre. Men jeg kommer aldri til å tiligi meg selv med at jeg ikke var mere med han. Jeg viste han var syk, men det hadde vi vist i nesten 2 år, så vi viste jo aldri når han kom til å forlate oss. Det som var så rart at den dagen han havnet på sykehuset så var jeg ute med noen venner og koset meg. Plutselig begynte jeg å gråte, jeg gråt og gråt jeg skjønte ikke hvorfor. Men dagen etter fann jeg det fort ut, min mor ringte og sa « æ har nå å fortell dæ» og før hun rakk å si noe mer så sa jeg « æ veit, oldefar ligg på sykehuset» For det var det jeg våknet til, den følelsen at han var borte for alltid. Men han døde ikke den dagen, men dagen etter måtte de bare skru av maskinen som holdte han i live for da kunne de ikke holde på han lengre.

Jeg var den siste han hadde øye kontakt med. Og det blikket sitter i meg enda. Det var så forferdelig å se han sånn..
Men vet han har det bedre der han er nå.

Dette innlegget er egentlig bare for å få ut litt. Det jeg alltid gjør når jeg føler for å skrive er å skrive ting som jeg har opplevd og ting jeg føler.
Så dere bør ikke se bort i fra at det kommer flere slike innlegg.

2 kommentarer - tanker og følelser.. - 16.mar.2011 - 22:52 - Til toppen

HJELP!

Helt siden lillegutt ble født så har han ALLTID gråtet før han sovner, det er kontstant. Uannsett tid på døgnet ! Nå så begynner jeg å bli veldig sliten av det. Så har noen tips ? eller noen som har opplevd det samme ?

All tips mottas med takk :-D

5 kommentarer - Mammarollen - 16.mar.2011 - 13:45 - Til toppen

30 Dagers; Bli Kjent - Utfordring

Dag 3- Ditt syn på narkotika og alkohol.

Narkotika er jeg helt imot! takler det ikke i det hele tatt. Har egentlig ikke noe mer å si mo narkotika. Alkohol, er jeg for og i mot. Det er lov til å kose seg med det så fremst det ikke blir alt for mye!

Dag 4- Ditt syn på religion.

Jeg tror ikke på gud. Men tror at der er mer mellom himmel og jord som vi er klar over. Tror på ånder,klarsynte osv.

Dette er utfordringen:
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 - Hva tror du på?
Dag 19 - Fortell om familien din
Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser
Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor
Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Dag 27 - Et problem du har
Dag 28 - Noe du savner
Dag 29 - Mål for de neste 30 dagene
Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste måneden

Én kommentar - Blogg - 09.mar.2011 - 22:01 - Til toppen

30 Dagers; Bli Kjent - Utfordring

Dag 2- Hvor vil du være om 10 år ?

Da er jeg 28 år og bor vell en helt annen plass enn det nå , har sikkert 2 barn, utdanning,jobb og fremdeles sammen med Adrian. Vet egentlig ikke, er ikke synsk ...

 

Dette er utfordringen:
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 - Hva tror du på?
Dag 19 - Fortell om familien din
Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser
Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor
Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Dag 27 - Et problem du har
Dag 28 - Noe du savner
Dag 29 - Mål for de neste 30 dagene
Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste måneden

Ingen kommentarer - Blogg - 07.mar.2011 - 23:42 - Til toppen

30 Dagers; Bli Kjent - Utfordring og barndåp !

Idag var barndåpen og alt gikk kjempe bra . Gutten sov når vi kom til kirken, og akkurat i det vi skulle gå opp ved alteret så våknet han.. Så da ble det mye skriking, så jeg gikk på bakrommet å varmet flaske å ga han mat. Ellers så har han sovet i hele dag nesten, men merker at han ikke sover så godt med mange folk rundt han. og han er jo sliten han og stakkars. så han sloknet med en gang han hadde fått mat og vi la han i sengen. Bilder kommer når jeg får bildene, for jeg hadde ikke med camera siden cameraet mitt ikke funker. Så mamma tok bilder for meg. Han fikk mye penger! og mye annet fint. Skriver litt om det senere med bildene :)

 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Jeg er da sammen med Adrian ,vi ble sammen 21 oktober 2009. Så dette blir vårt 2  år sammen. det var vell kjærlighet med første blikk. Etter det så har vi opplevd mye godt sammen, men også mye vondt. Men vi har klart oss igjenom det meste. Jeg er utrolig glad for at jeg traff han, han er så utrolig god hjertet. De som ikke kjenner oss, og når vi begynne å kødde. Så tar de oss alltid alvorlig, for vi kan være ganske frekk med hverandre, men vi vet begge at vi ikke mener noe med det. Men det tror fort andre.

Jeg er utrolig glad i Adrian og det vil jeg alltid være. <3

 

 

Dette er utfordringen:
Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 - Hva tror du på?
Dag 19 - Fortell om familien din
Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser
Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor
Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Dag 27 - Et problem du har
Dag 28 - Noe du savner
Dag 29 - Mål for de neste 30 dagene
Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste måneden

Én kommentar - Mammarollen - 06.mar.2011 - 23:01 - Til toppen
hits