Trofors..

Er på Trofors enda, og det er utrolig koselig å være her.. var godt å komme seg bort litt. Når jeg sto opp idag halv 10 kjente jeg at jeg hadde blitt syk ;o har sykt vondt i alle musklene og halsen.. ikke bra, men jeg skal på hytta uansett ! Hadde gledet meg til dt så sdet skal jeg. Akkurat nå sitter jeg med Mormoren til Adrian,Moren til Adrian og Adrian.. Drikker kaffe og spiser skolebrød. Igår var vi til Kim-Rune og Ingri å så film.. Fredag den 13. Utrolig bra ! Så lurer på om jeg får til å såve på hytta.. hjelp meg.. Men dette skal gå så bra så. 
Men nå logger jeg av, skal ute en tur med beauty. Slenger med noen bilder.
Ingen kommentarer - Blogg - 22.feb.2010 - 12:07 - Til toppen

På vei til Trofors.

Nå er jeg på vei til Trofors med kjæresten min og vår kjære søte hund, beauty. Er kommet til Steinkjær nå, er så utrolig glad for at jeg kjøpte meg mobilt nett, sånn at jeg har nett hele tiden uannsett hvor jeg er i Norge. Neimen, nå er vi i steinkjær sentrum.. Tenkte å besøke bestevenninnen min Helen som flyttet til steinkjær for noen år siden, men det får bli på veien tilbake. Akkurat nå så spiller vi av Life is a highway, god roadtrip sang. Adrian bli værtfall i godt humør av den, han sitter her å synger litt for seg selv og digger sangen. Steinkjær sentrum er egentlig en rote sentrum med bare styr, men det er etter min mening. vet ikke hva dere syns. Men værtfall. Nå skal jeg til å kjøre inn i en tunnel, og nå kjørte jeg inn i den. Men får satse på at den ikke er for lang. For nettet detter vell ut i tunneler, men nå er vi ute igjen. 

Vi begynte vell å kjøre fra tustna i 9 tiden, så har kjør i 5 timer nå sånn ca. Gleder meg til å komme til Trofors igjen , sist jeg var der var det egentlig bare stress, for da var vi der bare en helg, men nå skal vi endelig være der en stund. Nå hører vi på sangen Route 66, Adrian har planlagt allerede at vi skal kjøre igjenom Route 66.. Joda, får vell bare bli med på det da sjø. Men nå gidder jeg ikke å skrive . får blogge når jeg kommer frem. da slenger jeg med noen bilder også. Vi snakkes senere, OG jeg får beklage vist der skrivefeil i teksten men er ikke enkelt å skrive når macen går fram og tilbake i vær sving vi kjører i. 

Blogges. ! 
Ingen kommentarer - Blogg - 20.feb.2010 - 13:18 - Til toppen

Road trip musikk !

Jeg trenger hjelp !! Jeg MÅ finne meg Road trip musikk, jeg har mye fra før. men jeg VIL ha mere, jeg mener jeg vil ikke, men MÅ .. jeg er så drita lei av all musikken vi har i bilen(Adrian og meg) er drit hakke lei av det ! SÅ VÆR SÅ SNILL ! Redd meg, fra å dø. når vi skal KJØRE LAAAANGT .. Tuuusen takk :D
Ingen kommentarer - Blogg - 17.feb.2010 - 09:36 - Til toppen

oi..

Idag skjønte jeg virkelig at jeg har mistet kontakten med mine bestevenner som jeg hadde på u.skolen, det gikk opp for meg idag.. Jeg har aldri tid til å møte dem, er alltid opptatt med noe annet. Men de tar jo ikke så utrolig mye kontakt de heller,men når de først gjør det så er jeg opptatt.
Unnskyld, og de jeg vil si unnskyld til er : Kristoffer,Johnny,Erik og Tone. er dem jeg har mistet mest kontakt med, og det er trist. men jeg har det veldig travelt.. Kan dere tilgi meg ? :D

Foresten, jeg skal til Trofors i vinterferien med kjæresten min :D Gleder meg ! 

Men nå skal jeg dusje å pakke litt klær for jeg flytter nemmelig til kr.sund i morgen :D 
Ingen kommentarer - Blogg - 16.feb.2010 - 22:03 - Til toppen

Snart helg !

Gud som jeg gleder meg til helg nå ! skal bli godt. Og snart er det endelig feri :D can´t wait.
Da skal mulignes jeg og Adrian til trofors :D. Til neste uke har jeg flyttet inn i leiligheta mi i kr.sund, det skal bli godt. komme seg bort litt fra tustna, selv om jeg kanskje kommer til å savne mammaen min og hjemmelaget middag. Kommer jo til å savne kjæresten min også. men han har jo flyttet til Tustna(blitt naboen til meg) Arti ! :D 
Men nå må jeg stikke. skal på skolen :D 

snakkes, skal bli flinkere til å blogge foresten :)Slengte med ett bilde av meg og Sondre. Dette gjør vi når vi kjeder oss på skolen og for å si det sånn..
Så gjør vi egentlig ikke noe annet :p
Ingen kommentarer - Blogg - 12.feb.2010 - 07:10 - Til toppen

Trenger Hjelp !!

gud, jeg er dårlig til å blogge. Bør begynne snart, men skjønner ikke vitsen med å skrive noe. Når det er ingen som leser den..Jeg har tenkt å begynne sånn smått, men vet ikke hva jeg skal skrive om, noen forslag?

Men akkurat nå sitter jeg å jobber med ett prosjekt som vi skal sende med to elver i klassen ned til Kypros.. Gøy.. not. 
Trenger hjelp. jeg skal finne en kjent musiker eller noen som ikke er så kjent, men må skrive egene sanger værtfall, forfatter og en skulptør. HJELP !
Ingen kommentarer - Blogg - 10.feb.2010 - 09:01 - Til toppen

Utfordert...

1. Gå inn på mine bilder/mapper
2. Velg den 6. mappen
3. Finn det 4. bildet
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det
5. utfordre 3 nye og link til bloggen dems!


Det er meg, var på fest på smøla sommeren 09. 
Var "grillmester" på den festen, for ingen andre kunne grille så da kom jeg til hjelp :p 
Var en utrolig gøy fest, men kunne spart meg for kvelden...  :)
Ingen kommentarer - Blogg - 02.feb.2010 - 07:01 - Til toppen
hits