Han er ikke 4 månder...

Ser det har blitt litt missforståelser. Men Lukas er ikke 4 månder han er 1 år og 1 måned. Det vart noe tull med innleggene for jeg skulle fikse noe. Men nå har jeg laget ny blogg , lilllukas.blogg.no

Ingen kommentarer - Mamma - 12.jan.2012 - 18:31 - Til toppen

NY BLOGG

Jeg har fått ny blogg. Skal starte alt på nytt.

Har ikke kommet sikkelig i gang enda, men det blir :)

 

http://lilllukas.blogg.no/

Ingen kommentarer - Mamma - 12.jan.2012 - 13:48 - Til toppen

Idag er prinsen 4 månder.

Tiden går så alt for fort. 4 månder allerede ! Har prøvd grønnsakspurre til han nå, og det elsket han virkelig ! Vær gang jeg var for treig med skeia så gapet han å sa " ehh eehh" Han er så søt !Kommer oppdatering på vekt når han har vært på 4 mnd kontroll.

 

Han forandrer seg for vær dag som går. For noen dager siden fann han ut at han ikke ville snakke rolig, men han skulle hyle. Igår så lå han å kjeftet på babygymmen sin. Smelter virkelig mamma hjertet. Han er også en tv slave. Men har ikke så lyst til at han skal se mye på tv fordi det er jo ikke bra for babyer. Han er helt i hundre vist det står noe på tvn.

 

Søte lillegutten min.

 

Gratulerer med 4 månda idag prinsen min<3

4 kommentarer - Lukas-Andrè - 12.jan.2012 - 12:50 - Til toppen

Blir litt.

Blir litt tull med innleggene nå, for skal fikse litt på bloggen :)

Ingen kommentarer - Hverdagen - 12.jan.2012 - 12:49 - Til toppen

1 år siden.

Idag er det 1 år siden min herlige sønn kom til verden. Tenk at det har gått et år allerede. Er ikke til å forstå.. 1 år.. Husker alt som om det var igår. iløpet av dette året har han lært å si Mamma,pappa, Uti som står for beauty(hunden vår), hade,natta,hei, Han kan å stå alene, går med støtte,sitte selv, reise seg opp selv, sover hele natten spiser brød selv og annen frukt.


Her satt han selv for første gang <3

 


koser med pappan sin <3

 


Koser med bamsen sin <3

 

Kan ikke forstå at dagen er her allerede.. Husker første gangen jeg så han, holdte han i mine armer og bare nøt øyeblikket. Han er en utrolig kose gutt men også bestemt..

 

Mamma Elsker deg !!! <3

Ingen kommentarer - Lukas-Andrè - 12.jan.2012 - 12:48 - Til toppen

10.jan.2012

Vet ikke hva jeg skal ha som overskrift, er litt tom for fantasi akkurat nå. Men over til det jeg skulle skrive.

Jeg skal kjøpe ny mobil, men aner ikke hvilken jeg skal kjøpe. Har veldig lyst på Samsung Galaxy S2, men vet ikke helt. Har også lyst på iPhone. Noen tips ?

Kjenner det er tungt å begynne på skolen igjen etter feri, men også godt å ha noe å henge fingrene i. Igår kjente jeg det på kroppen, jeg var kjempe trøtt og sovnet på sofaen med Lukas. Han kan være en sikkelig kosegutt i blant , ikke ofte, men i blant. Det var mange som trodde at jeg ikke kom til å klare skolen samtidelig som å være mor. Men får å si det jeg har nesten bare toppkarakterer, så dette tror jeg at jeg klarer fint. Har bestemt meg for hva jeg skal gjøre neste år også , da blir det helsefagarbeider. Vet ikke om jeg skal ha noe på andre valg. For er bare helsefagarbeider jeg vil gå. Når jeg kommer hjem idag, skal jeg lese litt på prøve, rydde, lage middag til Adrian kommer hjem og selvfølgelig kose med gutten før jeg muligens drar på Zumba.

 

 


Første møte med nissen <3

2 kommentarer - Blogg - 10.jan.2012 - 13:20 - Til toppen

Tilbake.

Tenkte jeg skulle begynne å blgge igjen. Har desverre ikke hatt så mye tid i det siste, men skal bli flinkere. Tiden min går mest til Lukas-Andrè og skolearbeid. Akkurat nå har vi NAMI( naturfag) snakker om fotosyntesen og næringstoffer. Læreren vår er veldig spesiell, hun hopper på ting hun forteller og hun snakker veldig fort. så rekker ikke å henge med.

En ting til , vist noen vet hvor man får kjøpt lader til MacBook Pro så rop ut ! Min er ødelagt og alle bildene av Lukas fra han var født til 10 månder ligger der. Så må kjøpe meg ny lader sånn at jeg får flyttet de bildene.Blogger mere når jeg kommer hjem.

 


3 kommentarer - Blogg - 09.jan.2012 - 12:42 - Til toppen
hits