Blir litt.

Blir litt tull med innleggene nå, for skal fikse litt på bloggen :)

Ingen kommentarer - Hverdagen - 12.jan.2012 - 12:49 - Til toppen

I morgen blir jeg..

Tenk det, i morgen akkurat 18.02 kom jeg til verden for 18 år siden.veldig rart å tenke på egentlig ,at vi blir et år eldre for hvert år. Mange har sagt til meg " å så heldig du er som har bursdag på 17 mai" Men jeg syns ikke det er noe gøy. Alle feirer norge. Jeg har liksom ikke min dag. Og når folk sier " Gratulerer med dagen" så vet jeg jo ikke om de mener Gratulerer til meg, som fyller år. Eller Norge. Kunne heller aldri ha feiret bursdagen min med venner på 17 mai. Da har vi brukt dagen før eller dagen etter.

Men, ja. Levd i 18 år. Syns ikke det er lenge siden jeg fylte 17 heller jeg, men er et år. Nå blir jeg myndig. Men tror neppe jeg kommer til å føle noe forskjell.

Hadde jeg ikke vært mor. Så hadde jeg helt sikkert drukket nå og vært ute med venner for å feire. Men, når jeg tenker over det. Så har jeg det akkurat som jeg vil nå. Med sønnen min og min kjære. Kunne ikke hatt det bedre.

Dere for ha en god 17 mai feiring.

Gratulerer med dagen alle sammen :-) ( imorgen ;-) )

 

Får ikke til å laste opp bilder, alt har hengt seg opp. Så får bli imorgen :)

3 kommentarer - Hverdagen - 16.mai.2011 - 20:37 - Til toppen

Natur bilder tatt av meg..

 

 

Akkurat nå har jeg faktisk ikke så mye å finne på. Lillegutt sover en dupp og husarbeidet er gjort.. så legger ut noen bilder jeg har tatt opp igjenom tiden :) gjærne kom med kommentarer.

 


 

 4 kommentarer - Hverdagen - 13.mai.2011 - 14:02 - Til toppen

Fant en sang video av meg på youtube...

Ja, i det siste så har jeg faktisk ikke rørt macen min. Har vært ute i solen vær dag. Trillet turer og bare kost oss. Igår så holdte lillegutt flasken sin selv når han lå i vognen sin, gjett om jeg ble stolt ?! Og nå på Tirsdag så blir jeg hele 18 år. Jøss, som tiden flyr. Og på fredag så er lille babyen min 5 månder. Utrolig hvor fort tiden går, syns ikke det er lenge siden han kom til denne verden jeg.

Foresten, fant en video der jeg synger som ble filmet i 10énde klasse, jeg får ikke til å legge ut filmen her, så gir dere heller en lik :) Jeg står foresten bak Hogne som later som han synger :)

Holdte på å dø av latter når jeg sang, men syns bare vi måtte gjøre det. Gud som vi lo. Setter stor pris på kommentarer om filmen :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=ITTTVJzjq3M

5 kommentarer - Hverdagen - 12.mai.2011 - 12:33 - Til toppen

vær så snill, se her...

Har byttet blogg for en liten stund. http://lillrenate.wordpress.com/ Der må dere ha passord. For å få passord send melding her på blogg eller Lill Renate Johansen Reirå. :-)

Ingen kommentarer - Hverdagen - 04.mai.2011 - 21:22 - Til toppen

Vinn Veggfolie / Wallstickers!

 

Har hatt lyst på sånn lenge, men har ikke fått meg igang å kjøpt det enda. Men kanskje jeg vinner ? hvem vet.

Bli med i konkuransen du også da vel? http://anettehsu.blogg.no/1298750513_26feb2011.html

 

 

Ingen kommentarer - Hverdagen - 24.apr.2011 - 23:44 - Til toppen

nei..

Huff, jeg klarer ikke å holde meg unna bloggen.. Så kommer en stor oppdatering i morgen :-)

Ingen kommentarer - Hverdagen - 01.apr.2011 - 00:14 - Til toppen

Minner !

Akkurat nå så sitter jeg å ser på gamle filmer og bilder fra tiden jeg gikk på ungdomsskolen, og jeg må virkelig si at jeg savner den tiden ! Selv om det var en god del nedturer også..

På ungdomsskolen så lærte du mer om deg selv og andre, hadde jeg fått valget nå om å få opplevd den tiden igjen ville jeg ha gjort det.  For jeg savner det virkelig. Jeg vet jo nå, nå som jeg snart er mor at den tiden aldri kommer tilbake, men håper virkelig barnet mitt får like mange oppturer, forhåpentligvis flere oppturer i livet sitt !

Slenger med litt bilder og tekst :-)

Norway Cup !


Meg,Kristoffer og Edvard.

Sommeren 09


Meg og Tone lise, viser stolt frem Molde FK autografer, men tone er desverre RBK fan :(

10 Klasse.Øystein og meg . Bestevenner for alltid <3

Norway CupBjørnar,Tone og meg. + en random mann :-D

Sommeren 08 :)Tone Lise og meg.

Bulgaria 07,tror jeg..Meg og Mia.

Det var noen bilder. Har mange mange mange fler. Men dette får holde for denne gang.

Ang lillegullet i magen , så ser det ikke ut som den vil ut..

Sliter med masse smerter vær dag, og enda så har ikke de som skulle ringe meg ang, registrering osv tatt kontakt... Så begynner å bli rimelig lei av disse legene osv. Så i morgen så får jeg oppsøke dem selv.

Nå så skal jeg ta en dusj og håpe på at det hjelper litt på smertene, men tviler på at det gjør det..

Tusen  takk foresten for all støtte og kommentarene jeg har fått :)

3 kommentarer - Hverdagen - 08.des.2010 - 21:22 - Til toppen

Utfordring!

Har blitt utfordret av alenemamma92.blogg.no :-)

Utfordringen lyder slik:
1. Skriv 10 ting om deg selv
2. Legg ved et bilde av dine beste minner, og skriv om det
3. Legg ut et bilde du liker, og fortell hvorfor
4. Legg ut et bilde du ikke liker, og fortell hvorfor
5. Så utfordrer du 5 til

 

Nr 1.

- 17 år.

-Er gravid for første gang.

- skal bli fotograf.

-hater matte.

- Elsker å synge.

- Jeg bryr meg av og til for mye om de irundt meg, glemmer helt meg selv.

-Jeg liker å ta bilder av naturen.

-Jeg har friår.

-Jeg er utrolig følsom.

-Blir fort sjalu

( Kommer ikke på noe bedre ;-) )

Nr.2

.

Første gangen vi fikk se gullet vårt <3

 

nr3Jeg liker ikke bare dette bilde, men elsker det på en måte. Jeg elsker å være med sjøen, det får meg til å slappe av. Når jeg ser på sjøen så er tankene mine klarere. Jeg husker jeg var mye ved sjøen når jeg fann ut at jeg var gravid. Og jeg elsker å være på sjøen i båt og seile ! Er født og har vokst opp ved sjøen, så jeg elsker det !

 

nr4Jeg hadde fotoprosjekt , og skulle ta realitet bilder( Det er ikke en ekte pasient!) Så jeg ble med moren min på jobb og tok bilder av forskjellige ting der :) derfor jeg missliker dette bilde er fordi det er sprøyte.. Jeg hater sprøyter.. Blir svimmel av å se på en...

 

JEG utfordrer de som tar imot utfordringen :)

Én kommentar - Hverdagen - 09.nov.2010 - 20:44 - Til toppen

For et år siden..

Akkurat for 1 år siden ble jeg og Adrian offesielt sammen, etter å ha rotet noen månder sammen. Og jeg må virkelig si det at tiden har gått så utrolig fort. Og det føles som om vi har kjent hverandre hele livet. Vi kjenner hverandre, alt for godt til tider. Jeg trenger ikke å si noe heller når det er noe som plager meg. Han ser det, og det er akkurat det samme med meg, jeg ser alt på han.

Elsker deg virkelig Adrian! Du betyr alt <3

 Det første bildet som ble tatt av oss sammen, sikkelig tulle bilde :) <3

3 kommentarer - Hverdagen - 21.okt.2010 - 16:26 - Til toppen

I morgen reiser vi :)

I morgen reiser jeg,kjæresten og hunden til Trofors for å hente bilstol og seng til den lille. Gleder meg ! Så skal vell være der resten av uken :) Feire bursdag i helgen også tror jeg det blir. Idag har vi fått gjort ganske mye. Adrian vekte meg klokken 8-9 idag, det var uvant.. Så lå vi vell å snakket til klokken 10-1030. Spiste og reiste til Aure på NAV en tur.

Etter det bestemte vi oss for å dra til Kr.Sund for å handle vaskemaskin,jeg skulle handle noen nydelige puter til sofaen Og vi gjorde noen ærend for min mor :) I det siste har jeg hatt utrolig vondt i underlivet. Ikke i bekkenet, men på siden. Det gjør så vondt at jeg ikke klarer å ligge engang.. Så håper det gir seg, vist ikke så får jeg ringe jordmor. Kjenner at det begynner å bli mindre spark og mer bevegelse, noe som ikke er så godt til tider.

Jeg har SPØRSMÅLSRUNDE enda. Så bare spør :) Slutter av når jeg er hjemme fra Trofors igjen :)

 

Slenger med et bilde av 1 av putene jeg kjøpte :)

 Fant ikke bilde på nett, så er webcam bilde :)

Ingen kommentarer - Hverdagen - 18.okt.2010 - 22:03 - Til toppen

Minner om spmrunde :)

Jeg minner om spørsmålsrunden som går enda og håper det kommer inn flere spørsmål. Dere kan spørre om hva som enn faller dere inn :)

I morgen er jeg hele 31 uker på vei, er jo ikke så lenge til gullet mitt kommer nå. I løpet av uken så reiser jeg og Adrian til trofors for å hente og handle siste rest av det vi mangler. Er ikke så mye. Men skal handle en del tjukke klær til barnet, med tanke på at det garantert er vinter når barnet kommer. Har fått en del strikketøy fra kommende oldemor og bestemor. Så gleder meg til å se det på ungen.

Idag har jeg egentlig bare slappet helt av. Har hatt en del smerter for ungen presser seg i ribbeina mine, egentlig til alle kanter. Og babyen ligger med hodet ned, og det kjenner jeg egentlig.. har sykt vondt, mamma sa det hun også. Jeg var likbleik i annsiktet og det er fordi jeg har hatt dårlig søvn. Så håper dette gir seg snart. Men er jo ikke stakkars babyen sin feil at det begynner å bli trangt. Så klander ikke den.

Men nå skal jeg se ferdig en film med min kjære så skal jeg vell gå til sengs, prøve å sove værtfall :)

 

HUSK Å SPØRRE :)

Slenger med et bilde av meg når jeg lagde et fotoprosjekt på skolen :)
2 kommentarer - Hverdagen - 17.okt.2010 - 00:39 - Til toppen

Det jeg har gjort i det siste..

Har ikke hatt tid til å blogge i det siste, jeg har begynt med et kveldskurs med matte.. Fordi jeg strøyk i matte på første året. Så det skal jeg få ordnet opp i nå :) igår bakte jeg mange boller, lillebroren min hadde bursdag ! 13 år, allerede. Tiden går så fort. Men værtfall, jeg var først hos lillebroren min sitt selskap, så dro jeg videre til lillesøsteren til Adrian som også hadde bursdag. Og hun ble 10 år gammel :)

Det var en lang dag egentlig, merkes på kroppen at jeg er blitt tyngre nå ja.. Er ikke så lett å stå oppreist så lenge heller. Vi har også søkt på engangstønad nå:) Var på jordmorkontroll på mandagen, og lillegull har det helt fint.  Hjerterytmen lå på 144 :) Jeg hadde fin form og alt sto bra til :)

Enda så funker ikke cameraet mitt. men skal få fikset det så fort som mulig.Men jeg må stikke nå, skal på jobb om ikke så alt for lenge..

 

slenger med et gammelt bilde av meg og Adrian :) <3
3 kommentarer - Hverdagen - 25.sep.2010 - 13:25 - Til toppen

Følelser..

Dette blir et innlegg med følelser, værtfall for meg. For nå er jeg drit lei, av at folk skal gå irundt å spre rykter !

1. Jeg har vist vært utro mot Adrian, han som skal bli far til barnet.

2. Det er vist ikke Adrian som er faren til barnet.

Dette er helt sykt at folk kan gå rundt og si, jeg og adrian har vært sammen 1 år, jeg elsker han. Og jeg vet godt hvem som er faren. Og det er Adrian.

Jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk kan si noe sånn ? Viser bare hvor voksen de egentlig er.

Dere prøver sikkert å ødelegge meg helt, men det må jeg si, funker ikke. Jeg har det helt perfekt med mine venner og kjæresten min. Så dere kan spare dere for å spre rykter. For jeg vet godt hvem som er faren til barnet mitt. Og vist dere vil komme med dritt, kom til meg med det heller. Trenger ikke å spre rykter. Der er utrolig barnslig og patetisk. Så begynn å bruk hodet deres litt, en dag så slår det tilbake til dere.

17 kommentarer - Hverdagen - 17.sep.2010 - 22:45 - Til toppen

Noen som vil lage header til meg ? :)

Begynner å bli en smule lei av headeren min nå, så vist det er noen som vil lage header så bare skriv i kommentarfeltet så legger jeg ut bilder senere ikveld som dere kan bruke :)
Én kommentar - Hverdagen - 09.sep.2010 - 14:53 - Til toppen

Hva vil dere lese ?

Jeg er helt tom for hva jeg skal skrive. Det er ikke så mye nytt i graviditeten.
Ungen lever fint i magen min, sparker og koser seg :) Men virkelig, hva vil dere lese om ?
Jeg kan skrive om det meste, men jeg aner ikke hva folk vil lese.
Så vær så snill, kom med forslag :)
2 kommentarer - Hverdagen - 05.sep.2010 - 12:50 - Til toppen

Rørende historie,værtfall for meg.

I 17 lange år har jeg levd nå, men har egentlig aldri vist hvem min far var. Har bare sett bilder ,filmer og har hørt litt om han som mamma har fortalt meg. Men i dag skjedde det jeg aldri trodde skulle skje.

Han forlot meg og mamma når jeg var 1-3 år. Han fann seg en ny dame å være med. Så han startet en familie med de.
Jeg gikk da i 14-15 år uten å vite så mye om han, hadde aldri sett han i det hele tatt. Men idag, når jeg var på jobb.
Så kom det en mann inn, det var noe som sa meg at det var pappaen min.. Hun jeg jobbet med, sa til meg at vi var veldig lik. Vi hadde altså samme øyne, kinn ben og nesten samme høyde. Så jeg lagde mat til han og gikk bort med det.
Jeg studerte han veldig og han studerte meg.
Etter at han hadde gått til bilen sin igjen satt jeg å studerte han. Så såg jeg en liten gutt, som da er halvbroren min. Da skjønte jeg at det var pappaen min. Hun jeg jobbet med gikk å spurte han om han het **** Johansen. Og det gjorde han, så svarte hun : tror datteren din er på kiosken.. Han lyste opp i øynene i følge hun, men når han så bort på sin nåværende kone så, så hun jeg jobbet med at hun var ikke fornøyd. men han svarte takk. Så kanskje jeg skal ta meg til mot og sende en melding eller noe sånn ? Jeg har funnet nr, men jeg er så pinglete av meg.

Når hun fortalte at det var pappaen min knakk jeg sammen i tårer , jeg så min far etter så mange år. og jeg kunne se at det var pappa.
Jeg har så lyst til å bli kjent med han, da får også barnet mitt en ekte bestefar. Men jeg tviler på at jeg tør. men jeg har lyst..
6 kommentarer - Hverdagen - 25.jul.2010 - 21:38 - Til toppen

Innlegg om hva jeg har gjort i det siste.

Beklager for lite blogging ! Men det har vært fult opp, jeg har vært på jobb,vasket ned den gamle leiligheten jeg bodde i når jeg gikk på skole, gjort klart til jeg skal flytte med min kjære. Også har det jo vært så utrolig fint vær  ! har blitt solbrent, det er værtfall sikkert. Men uansett må fortelle noe sykt noe. På lørdagen så var jeg og Adrian i kr.sund, skulle vaske ned gamle leiligheten og jeg skulle handle en del ting på Futura.. Men det jeg ente med var bare 3 ting.. Jeg besvimte nemmelig. Først kjente jeg at jeg ble veldig tung, så jeg sa til Adrian at jeg måtte ha drikke nå  ! vist ikke kom jeg til å besivme.
Etter å ha gått et lite stykke mot der jeg kunne kjøpe drikke ble alt SVART, jeg så ingenting, og før jeg viste ordet va det var jeg borte. Når jeg våknet lå jeg på kjøpesentret gulvet mens Adrian holdte irundt meg. Det kom en snill sykepleier bort og lurte på om jeg skulle ha vann, jeg klarte ikke å svare så Adrian svarte, ja takk. Jeg spurte Adrian om hva som skjedde, å det måtte egentlig vært forferdelig for han å se på. Jeg datt sammen, Adrian tok i mot meg og la meg forsiktig ned, da begynte jeg å skjelve som bare det med øynene åpne. så ble jeg helt stille å bare lå der. Han fikk ikke kontakt med meg i det hele tatt, jeg trodde ikke jeg var så lenge borte, men jeg var vist det. Stakkars vennen min som måtte se noe sånn..
Så etter det har jeg egentlig vært i forferdelig form. Men jeg overlever:)

Imorgen skal jeg muligens i tr.heim en tur med min mor og noen flere. skal på jentetur og shoppe. Den 17 Juli skal vi i bryllup. Noe jeg gleder meg til, får se det nydelige fadderbarnet mitt igjen. Den 22 Juli skal vi på sykehuset igjen på UL :)

MEG I FJORSOMMER:)4 kommentarer - Hverdagen - 12.jul.2010 - 13:44 - Til toppen

Igår hadde du bursdag...

Ja, igår hadde du bursdag oldefar.. Er helt rart at du er borte fra oss, et år snart siden du forlot oss,men vet du har det bedre nå. Men jeg må værtfall få sagt, Gratulerer med dagen som var igår. Vi savner deg, skal besøke graven din i helgen tenkte jeg. Legge på blomster og tenne et lys, skulle gjærne vært der i går. Men jeg måtte desverre på jobb. Vist du lurer så har jeg det fint, du skal jo bli Tippoldefar, har ikke fortalt deg det enda. Men det skal jeg også si på graven.

Vil alltid være glad i deg Oldefar ! Du betydde utrolig mye for meg.Meg og Oldefar <3
Ingen kommentarer - Hverdagen - 01.jul.2010 - 11:52 - Til toppen
hits