15.feb.2012

skal bare ha noen bilder fra denne bloggen :)

 

Ingen kommentarer - Mamma - 15.feb.2012 - 22:10 - Til toppen

Han er ikke 4 månder...

Ser det har blitt litt missforståelser. Men Lukas er ikke 4 månder han er 1 år og 1 måned. Det vart noe tull med innleggene for jeg skulle fikse noe. Men nå har jeg laget ny blogg , lilllukas.blogg.no

Ingen kommentarer - Mamma - 12.jan.2012 - 18:31 - Til toppen

NY BLOGG

Jeg har fått ny blogg. Skal starte alt på nytt.

Har ikke kommet sikkelig i gang enda, men det blir :)

 

http://lilllukas.blogg.no/

Ingen kommentarer - Mamma - 12.jan.2012 - 13:48 - Til toppen

Husker dere?

Dere som leste bloggen under svangerskapet, dere husker at jeg fikk påvist GBS ? Er noen som har spurt om jeg kan legge ut litt om det så jeg. Men for å være æli, så vet jeg faktisk ikke så mye om det. For når jeg spurte sykehuset jeg var innlagt på, jordmoren min og de på sykehuset etter jeg hadde født unngikk spørsmålet mitt om hva det var og om de kunne informere meg litt. Så jeg har aldri fått sikkelig svar, så jeg måtte ha lett på nettet. Og det var ikke så særlig gøy mens jeg var gravid å lese det. det er det heller ikke den dag idag. Så legger ut litt tekst og noen linker som dere kan lese på.

http://www.gbs-info.net/

Og det som gjør meg mest trist og lei, er at de sjekker sjeldent for GBS for det er ikke ofte det oppstår. Så gravide må faktisk spørre om det. Derfor syns jeg det er viktig at ALLE gravide eller de som blir gravide igjenom tiden får vite om det. Sånn at de får sjekket det, vist de mistenker det. Eller man burde blitt sjekket uannsett etter min mening!

 


3 kommentarer - Mamma - 10.apr.2011 - 22:17 - Til toppen

I morgen kommer magebilde 1 uke etter fødsel :)

I morgen kommer det et magebilde av hvordan magen min ser ut nå :)

Akkurat nå så har jeg ryddet og pyntet til jul mens lille Lukas-André sover. Men han våkner vell snart for å få mat :)

Stor koser meg som mammarollen, men har også funnet ut at du blir bra sliten av en våken natt. Da må man bare sove når barnet sover. Imorgen kommer det hjemmebesøk av jordmoren som jeg hadde i svangerskapet for å se hvordan det går med oss:) Var på sykehuset idag for å veie han , siden han veide så lite fra før av. og han var gått opp 130 gr, siden fredag. Noe som var kjempe bra sa jordmødrene :) En ting som er ett stor minus syns jeg, det er at jeg lekker så sinnsykt mye.. lå på en hånduk i natt pluss at jeg hadde innlegg.. Men ikke faen om det hjalp :p  Men det går seg vell til.

Vist det er noe dere lurer på så er det bare å spørre. Har enda ikke bestemt meg om jeg skal legge ut bilde av gutten, så får bare ta tiden og vente til jeg har bestemt meg :)

 

God natt alle sammen ! :)

2 kommentarer - Mamma - 20.des.2010 - 00:32 - Til toppen

Får kanskje dra hjem i morgen:)

Akkurat nå sitter jeg i sengen og tenker på fødselen.. Gud for en hærlig følelse det er å tenke på at nå har jeg gutten min her. Eneste jeg er plaget med nå er melkspreng til de grader ! må håndmelke for jeg har alt for mye melk.. Og jeg sliter fælt med ryggen min, men det kommer seg :)

Jeg skal skrive fødseleshistorie senere :) Og magebilde får dere også før og etter bilde :) Lukas-André er utrolig nydelig og god å ha me å gjøre. Eneste han ikke liker er å ligge naken, det er ikke noe stas. Han sover for det meste og våkner når han er sulten eller vil ligge på mammasfang å sove. :)

Bilde tror jeg ikke jeg legger ut.. Det får jeg se litt på først:)Men nå skal jeg legge meg, legevisitt i morgen så får kanskje dra hjem vist alt er som det skal :)

2 kommentarer - Mamma - 16.des.2010 - 23:41 - Til toppen

da er Lukas-André kommet ut av mamman sin :)

Tenkte jeg skulle legge ut et fort innlegg :) Ligger på sykehuset enda, men får vell komme hjem til helgen vist alt er ok, med vekten til gullet. :) Fødselen gikk utrolig fint !Prøvde badekar som smertelindring, men det hjalp ikke i det hele tatt.Vannet mitt gikk når jeg lå i badekaret, men merket det faktisk ikke :p Under fødsel brukte jeg heller ikke noe form for smertelindring. Og fikk heller ingen rifter ! Bank i bordet :)

Så hadde en utrolig fin og rask fødsel :) Dere skal få fødsels historie senere. Men de neste dagene skal jeg kose meg med lille gullet så får jeg komme tilbake til bloggen når jeg har tid :)

 

Tusen takk for alle gratulasjoner !

6 kommentarer - Mamma - 16.des.2010 - 00:42 - Til toppen

13.12.2010 var ventetiden åver =)

Den 13.12.2010 kl.22.33 var ventetiden vår åver. da kåm vår lille Lukas - André til verden. Han var 45cm lang og 2360gr tung. jeg såm far er veldig stålt over at mamma lill fikk det til så bra=) fødselen gikk veldig bra for seg, fra åpningen var 4cm til ongen var ute brukte Lill 4.5timer. så det jikk fort unna. Lill skriver litt mere når hun kommer hjem eller tidligere =)

Pappa og Mamma er Kjempe glad i deg Lukas - André <3

14 kommentarer - Mamma - 14.des.2010 - 20:52 - Til toppen

Kontroll idag..

Idag skal jeg på første kontroll faktisk etter at jeg kom hjem fra sykehuset. Gleder meg faktisk.. I natt så har jeg sovet max 2 timer, pga smerter som virkelig tar livet av meg snart.. Så må snakke med jordmor om dette idag, for sånn vil jeg virkelig ikke ha det lengre. Sist jeg så på klokken i natt var vell i 5 tiden.. Så fra 6-7 klarte jeg å sove..

Akkurat nå sitter jeg med en kopp kakao og fryser rompa av meg, med smertene som kommer innimellom..

 

 

6 kommentarer - Mamma - 13.des.2010 - 08:02 - Til toppen

Statusrapport 39+0

Termin: 22 Desember
På vei: 39+0
Igjen til termin: 10 dager.
Kjønn: Det har jeg nylig fått vite, så det forblir hemmelig til gullet er ute:)
Utålmodig: Ja!
Hodet ned: Kommer hode lengre ned nå så kommer det ut, ligger helt i åpningen på 2 cm.
Aktivitet innenifra: Er sjeldent, men normalt værtfall :)
Bestemt navn?: Jepp :)
Vektøkning: 10 kg
Barnerom ferdig:Nei, barnet sover på samme rom som oss i begynnelsen.
Alle innkjøp ferdig: Ja!
Strekkmerker: Puppene og litt på magen.
Melk i brystene: Ja, råmelk
Om fødselen: Gleder meg, men også veldig skeptisk
Oppegående: Nei, klarer ikke å gjøre en ting. Pga store smerter i korsryggen og underlivet.
Sulten?: Jepp. Spiser frokost,lunsj,middag og kvelds :)
Noen matkikk?: Poteter og gulerøtter som er stappet sammen med smeltet smør
Hode festet?: Jepp,
Kynnere?: Ja
Tungt?: ja, har ikke sjans til å bøye meg ned lengre.
Høygravid?: Jepp :)
Vann i kroppen?: Jepp..
Neste kontroll?: Blir imorgen
Sykehusbaggen: Den har jeg endelig fått pakket.

 

De siste dagene har jeg brukt på sofaen eller i sengen. Har hatt store smerter i korsryggen og nedre del av magen og sammentrekkninger i jevne mellomrom.. Så er ikke i tipp topp form vist fødselen starter.

MEN , vist det er noen der ute med tips til meg om litt fortgang i sakene så vær så snill !!Del det med meg !

Magebilde får komme i morgen :)

Én kommentar - Mamma - 12.des.2010 - 22:41 - Til toppen

Sitter fremdeles her..

Sitter fremdeles her, i natt så har det vært en "våken natt" Jeg har ikke klart å sove i det hele tatt..

Skal ringe jordmoren min idag og høre.. Men smertene er ikke blitt sterkere.. så er vell bare GBSn som gjør det sikkert... Ser ikke ut som lillegullet vil ut enda...

Ingen kommentarer - Mamma - 10.des.2010 - 14:22 - Til toppen
Stikkord: gbs

Noe på gang?..

Kanskje det er noe på gang nå, ellers så er det bare smertene pga Gbsn... Men håper på det beste.

Har kjent det i hele dag at jeg har hatt en del smerter i korsryggen og hoftene. Men nå ikveld blir de bare sterkere. Men ikke sterke nok.. Isted så var vi ute å kjørte en tur og når jeg da fikk vondt klarte jeg såvidt å sitte på setet i bilen,pga veldig småe humper som jeg holdte på å dø av, for det gjorde så vondt. Isted når jeg skulle reise meg opp mens jeg hadde vondt føltes det ut som magen datt av meg, vist du skjønner hva jeg mener ?.. Så håper at det fortsetter og at lille gullet kommer snart. Er 39 uker på vei nå på søndag, så det skader ikke om vennen kommer nå.Smertene kommer sånn ca regelmessig men er en goood stund i mellom enda.. Og når smertene kommer begynner det i hoftene og korsryggen så går de frem mot magen sånn at magen blir steeeeinhard..

Så kanskje vil gullet ut nå :) hvem vet..

Vil foresten gratulere Jeanette med en nydelig datter !! :-D Gleder meg til å se henne :-)(jenn91.blogg.no)

Hvordan startet det til dere ?

 

5 kommentarer - Mamma - 09.des.2010 - 22:59 - Til toppen
Stikkord: gbs

Håper det skjer noe snart...

Siden jeg kom hjem fra sykehuset har jeg hatt en del vondt i rygg og mage.. Men idag så kjenner jeg at de er blitt værre i korsryggen, kanskje er dette ett tegn ? Jeg vet værtfall at gullet mitt ligger så langt ned som overhode mulig og slimproppen er gått for noen dager siden.. Så kanskje det er noe på gang.. Krysser fingrene for det.

Er det noen som har tips så vær så snill kom med de:)

 

Nå ligger foresten venninnen min Jeanette på sykehuset, fikk melding i 6 tiden i mårrest at vannet var gått :-D så krysser fingrene for jenta mi :D ( jenn91.blogg.no)

Én kommentar - Mamma - 09.des.2010 - 10:25 - Til toppen

Litt oppdatering :)

Har ikke orket å blogge i det siste. Har vært så utrolig sliten. Men kan jo fortelle værtfall om hva de fann ut på st.olav sykehus. Jeg har GBS i urinen, dette er en infeksjon som kan være i skjeden eller endetarmen, i mitt tilfelle skjeden.Derfor så går jeg nå på antibiotika noe jeg blir utrolig kvalm av, men er for det beste for barnet. Under fødsel så må jeg ha antibiotika under fødsel. Det er farlig for barnet, men ikke meg. Det som skremmer meg mest egentlig med dette er at barnet mitt faktisk kan dø av dette.. Det kan bli alvorlig syk. Gbs kan også starte for tidlig fødsel og vannavgang. Og jeg vet nå at fødselen nærmer seg for slimproppen gikk i går.. Jeg er så nervøs og redd for fødselen nå.. Jeg fikk ikke vite noe om GBS på sykehuset, har lest mest på nett om dette. Den dagen jeg fikk vite jeg hadde det ble jeg sendt hjem.. De fortalte meg ingenting om dette, så jeg er glad for at jeg satte meg ned og leste sånn at jeg værtfall er forberedt på det værste.

 

Er det noen av dere der ute som har erfaring om GBS ?

 

12 kommentarer - Mamma - 03.des.2010 - 19:23 - Til toppen
Stikkord: gbs

Nå er jeg hjemme..

Ja, nå er jeg blitt sendt hjem.. Skal på registrering to gang i uken og UL 1 gang i uken.. Helt fram til fødselen, under fødsel så må jeg få pencelin(aner ikke hvordan det skriver) igjenom en venflon i handen min..Jeg har urinveisinfeksjon og noe annet rart, husker ikke helt hva det var, men det var ikke farlig for meg men barnet under fødsel. Så nå framover skal jeg ta tabeletter 4 om dagen i 1 uke. Jeg får bare ligge å slappe av så godt jeg kan fortalte jordmor, for fødselen kan starte når som helst :) Så da er det bare å ligge å vente.

3 kommentarer - Mamma - 30.nov.2010 - 20:04 - Til toppen

Statusrapport 37+1

Termin: 22 Desember
På vei: 37+1
Igjen til termin: 23 dager
Kjønn: Fikk vite det sist ferdag, men blir hemmelig ;-)
Utålmodig: Ja
Hodet ned: Kommer hode lengre ned nå så kommer det ut, ligger helt i åpningen på 2 cm.
Aktivitet innenifra: Veldig ofte..
Bestemt navn?: Jepp :)
Vektøkning: 10 kg
Barnerom ferdig:Nei, barnet sover på samme rom som oss i begynnelsen.
Alle innkjøp ferdig: Ja!
Strekkmerker: Puppene og litt på magen.
Melk i brystene: Jepp
Om fødselen: Gleder meg, men også veldig skeptisk
Oppegående: Nei, har ligget på sykehuset i over en uke nå. så sier seg selv..
Sulten?: Jepp. Spiser frokost,lunsj,middag og kvelds :)
Noen matkikk?: Ikke noe..
Hode festet?: Jepp,
Kynnere?: Ja,
Tungt?: ja, har ikke sjans til å bøye meg ned lengre.
Høygravid?: Jepp :)
Vann i kroppen?: Jepp..
Neste kontroll?: Blir sjekket sånn ca vær dag.
Sykehusbaggen: Den ble aldri pakket.. men har det jeg trenger nå.

7 kommentarer - Mamma - 29.nov.2010 - 18:41 - Til toppen

1 uke siden..

Det er en uke siden jeg ble innlagt, og er enda ikke kommet noe lengre.. Er så frustrerende. Smertene er her enda, idag prøvde jeg å være med på citysyd med mamma og adrian. Klarte litt, men til slutt sa det stopp..

I det siste har jeg også blitt plaget med sikkelig hodepine og jeg har besvimt en del ganger noe som ikke er bra for ungen..Så jeg snakket med en lege idag, og imorgen bestemmer de om de skal sette meg igang eller ikke. Gjør de ikke det så blir jeg uansett liggende her helt til babyen kommer fikk jeg beskjed om, så spurte jeg hvorfor og det har jeg egentlig ikke fått svar på. De sier jo at det ikke er noe galt med babyen .. Men jeg kan jo begynne å lure når de vil ha meg her helt til ungen kommer. Den er jo veldig liten i vekst. Men så er ikke jeg og adrian de største heller akkurat..

Trodde aldri det skulle bli sånn som dette, men jeg tok feil.. Jeg tror faktisk jeg er den eneste som ligger her på pasient hotellet på barselavdelingen som er gravid enda, er så mange søte barn her å gleder meg til å få møte babyen vår også.

 

Det er bare å fortsette å tippe kjønn ;-) Det blir avslørt når babyen kommer til :)

 

 

8 kommentarer - Mamma - 27.nov.2010 - 23:57 - Til toppen

Magebilde 36+5Føler meg ganske så stor nå, pluss magen henger vedig langt ned.. Så er tungt å gå, får ikke til å sitte heller..

Var på UL idag, og ungen har det bra,alt var fint. vi så også at hodet til babyen vår ligger helt neddi åpningen, så er bare å vente på riene egentlig.. Har jo 2 cm åpning, men vil liksom ikke bli mere enn det..

5 kommentarer - Mamma - 26.nov.2010 - 23:20 - Til toppen

Skal ligge her helt til barnet er kommet.

Ja, det er ikke noe som skjer. Jeg er sliten etter alt det som har skjedd i det siste. Jeg får alt for mange beskjeder og til syvende og sist stemmer det ikke det jeg først får beskjed om, de sier så mye forskjellig.

Men en ting er de faktisk enig om at det blir ikke AKTUELT at de setter i gang fødselen, så da mener de vell det at jeg skal slite meg ut med disse smertene til barnet skal ut, slik at jeg ikke har krefter igjen til å ta vare på barnet etterpå og i værstefall kan det da bli keisersnitt. De sier så mye forskjellig og det blir jeg også sliten av. Ikke bare av smertene jeg har men av de.

Nå så er jeg flyttet til pasienthotell og her blir jeg til ungen er kommet.. Så får bare ligge her da. Håper jo ungen vil komme snart, men er jo bra for den til lengre den ligger der. Men helsa mi tåler snart ikke mer smerte...

 

blir så frustrert,sliten og lei... Skriker mine modige tårer vær kveld for jeg er så sliten... Og det er jo ikke bra at jeg er sliten heller, det sliter jo på barnet..

 

Men nå skal jeg prøve å sove litt, har ikke sovet sikkelig siden torsdag...

9 kommentarer - Mamma - 24.nov.2010 - 21:13 - Til toppen

Ligger her enda...

Enda så ligger jeg her med smerter og stikkinger.. Men får bare ligge til ungen vil ut.. Ungen vil jo ut, for den har vist kommet forbi alle punktene i bekkenet som kan være smerte.. Så den ligger godt neddi og hodet er godt festet.. Så er bare å vente. Får heldigvis å gå litt rundt omkring her i tr.heim også.. Når jeg ikke har vondt, selvfølgelig..

 

Én kommentar - Mamma - 23.nov.2010 - 19:44 - Til toppen

Foresten jeg vet hva det blir nå...

Men holder det hemmelig til den lille er ute ;-) men dere kan jo tippe på hva det blir ;-)

9 kommentarer - Mamma - 22.nov.2010 - 19:04 - Til toppen

Ligger her fremdeles

Enda så ligger jeg her... Ikke noe forandring.. Men alle legene sier forskjellige ting, så jeg mister motet snart..

Er rett og slett lei.. Skal holde dere oppdatert så mye som mulig. Er foresten veldig døgnvill, så ja...

Ingen kommentarer - Mamma - 22.nov.2010 - 18:56 - Til toppen

Har ligget på sykehus siden fredag..

Ja, jeg ligger på sykehus i tr.heim og venter på at den lille skal komme. Har hatt rier siden fredag. Riene er ikke hele dagen men når de først kommer så kan jeg fortelle det at de er JÆVELIG vonde.. Har 1-2 cm.. Det har jeg hatt siden fredag , så kjenner jeg begynner å bli lei.. Ungen er ikke kommet enda, og det tar vell sin tid.

Beklager for lite innlegg men skal prøve å slappe av litt.

7 kommentarer - Mamma - 22.nov.2010 - 00:16 - Til toppen

Dagene går så fort..

Er helt utrolig hvor fort dagene går.. Syns ikke det er så lenge siden jeg hadde 10 uker igjen, men nå så er det 5 uker igjen.. Utrolig hvor fort det går.

Idag har jeg ikke gjort noe, for jeg klarer rett og slett ikke. Har hatt smerter i korsryggen i hele dag, sterke kynnere og en del stikkinger i underlivet. Smertene kommer og går. Og når de først kommer er de vonde.  Og det kjennes ut som jeg må på do hele tiden, men når jeg går på do er det ingen ting.. Utrolig plagsomt.. Lillegull har det bra værtfall, sparker som bare det. Og når magen strammer seg når jeg har kynnere så ser du godt hvor babyen ligger, isted så såg jeg godt hvor ungen lå. Utrolig arti egentlig :p

Føler at dette ble ett veldig klage innlegg. Men er det noen som kan hjelpe meg, kan smertene som jeg har hatt de siste dagene vær et tegn på at noe skjer ? eller skal det være sånn helt til ungen er ut ?

7 kommentarer - Mamma - 17.nov.2010 - 17:17 - Til toppen

Smertene er her enda..

Enda så sliter jeg med smertene, som har nå vært her siden søndagen.. Ikke faen om de gir seg.. Beklager ordbruken, men dette tar livet av meg. Er stakkars Adrian som må gjøre det meste nå, nå som jeg ligger halv død i sofaen med smerter. Sov også utrolig dårlig i natt også.. Så tror ikke dette har tenkt å gi seg før ungen er ute jeg..

Er det noen flere som har hatt det sånn og er det noen som har noen råd å gi meg, som kanskje får bort smertene litt ?

Akkurat nå så lager Adrian muffins til meg, nam. Mens jeg nylig har sett Turnuslegene som går på TvNorge. Der er det faktisk en turnuslege som er på Trofors, der Adrian kommer ifra. Så er litt gøy og se. Jeg har vært der mange ganger selv, så er litt spennende og se om man ser noen man kjenner. Så jeg gleder meg til neste gang, da skal turnuslegen på den lokale puben. Gleder meg til å se det ;-)

 

 
4 kommentarer - Mamma - 16.nov.2010 - 21:30 - Til toppen

Sitter i sofaen med fult av puter irundt meg...

Siden igår, har jeg hatt store smerter i korsryggen og ribbeina. Når jeg voknet i mårrest klarte jeg nesten ikke å puste, pga smertene i ribbeina. Adrian fortalte meg også det at jeg hadde ligget å vridd meg i smerter også.. Så håper virkelig at disse smertene gir seg, må sitte med mange puter i rundt meg, mellom ryggen og sofaen og på sidene.. Dette er virkelig ikke noe godt.. Ungen har ligget å presset seg opp i ribbeina og ned i bekkenet i hele dag, disse smertene er ikke gode i det hele tatt. Kanskje det er noe på gang snart ? hm.. Ikke vet jeg, begynner værtfall å bli rimelig lei av disse smertene. Prøvde å ligge i badekaret også isted, men det det hjalp ikke.Så får håpe det går bedre ettervært. Nå skal jeg få kjæresten til å lage mat til meg og en kopp kakao :-)

 

Vi snakkes :-D

5 kommentarer - Mamma - 15.nov.2010 - 22:48 - Til toppen

Statusrapport 35+0

Termin: 22 Desember
På vei: 35+0
Igjen til termin: 5 uka +/-
Kjønn: Vet desverre ikke :(
Utolmodig:Ja !
Hodet ned: Jepp.
Aktivitet innenifra: Ja, vær eneste dag :p
Bestemt navn?: ja, men forblir hemmelig
Vektøkning: ca 10 kg (sist jeg var på kontroll)
Barnerom ferdig: Skal sove inn på vårt rom først.
Alle innkjøp ferdig: Ja :)
Strekkmerker: Ja, men mest på brystene
Melk i brystene: Råmelk.
Om fødselen: Gleder meg.
Plager: Bekkenløsning,rygg og hofter.
Oppegående: Ja, føler meg ganske oppegående
Sulten?: ja.
Noen matkikk?: Knekkebrød med leverpostei.
Hode festet?: Tror ikke det.
Kynnere: Har jeg en god del av .
Tungt: Nja, litt..
Høygravid: Jepp :D
Vann i kroppen: Ja, litt.
Neste kontroll: 23 November :)

5 kommentarer - Mamma - 14.nov.2010 - 10:01 - Til toppen

Snart høygravid.

Nå er det faktisk 1 time til jeg er høygravid :p Er ikke det når det er 40 dager igjen til termin da ?:)

Værtfall, jeg har hatt store plager med korsrygg,hofter og bekkenet i det siste! så håper virkelig at det gir seg snart.For hjelper ikke å stå i dusjen akkurat. Idag har det også vært veldig lite liv i fra gullet.. Men kjenner det nå når det nærmer seg leggetid at da skal vi sparke og slå. Kjenner også at gullet presser en god del nedover mot bekkenet, noe som ikke er så fult så behagelig. Nå har jeg vakset de fleste babyklærne, mangler en del. OGSÅ skal jeg få ordnet kameraet på mobilen og på digitalt kameraet sånn at jeg får tatt bilde og lagt ut til dere :)

Jeg kjenner faktisk nå at tiden går veldig fort.. Trodde at jeg var bare 33 uker på vei jeg, men kjæresten fortalte meg at neida, du er i uke 34, bra noen har kontroll.. Hodet er ikke på rett plass det heller akkurat :p

 

Bilde av meg og fadderbarnet mitt :) Sommeren 09 :)


2 kommentarer - Mamma - 10.nov.2010 - 23:07 - Til toppen

Statusrapport og magebilde 34+1Termin: 22 Desember
♡ På vei: 34+2
♡ Igjen til termin: 6 +/-
♡ Kjønn: Det vet vi ikke..
♡ Utålmodig: Jepp.
♡ Hodet ned: Jepp, og det blir vell ned til den kommer ut :)
♡ Favoritt truse: hotpants/hipsters
♡ Aktivitet innenifra: Masse bevegelser og harde spark.
♡ Bestemt navn: Jepp, det har vi, men forblir hemmelig en stund til :)
♡ Vektøkning: 10 kg
♡ Vann i kroppen: Ja, litt.
♡ Kynnere: Har jeg vær eneste dag.. Noe som jeg begynner å bli lei av..
♡ Humør: Er utrolig svingete
♡ Innkjøpsrapport: Alt det viktigste er i hus nå :)
♡ Strekkmerker: Ja, mye på brystene. Begynner å få noen småe på magen.
♡ Melk i brystene: Bare rå melk.
♡ Om fødselen: Gleder meg, men gruer meg litt også..
♡ Plager: Smerter i korsryggen,kynnere og bekkenet
♡ Oppegående: Nåååja.. Er vell egentlig ikke det :p
♡ Sulten: Er veldig sulten, men blir alt for fort mett.
♡ Matkick: Ikke noe nå egentlig.
♡ Neste kontroll: 23 November
♡ Barneromstatus: Sover på samme rom som oss i begynnelsen.
♡ Sykehusbag pakket: Nei, men har begynt å tenke på den.

 

8 kommentarer - Mamma - 09.nov.2010 - 13:32 - Til toppen

Tusen takk for svarene :)

Tusen takk for alle svarene. :)

For sikkerhets skyld så kjøpte jeg sånn spesial ting idag i kristiansund. Skulle dit uansett for å besøke kjæresten på sykehuset.. stakkars gullet. Håper du blir frisk snart ! Nå så skal jeg se på hotel cæsar og vente på at maskin nr 3 med babyklær skal bli ferdig :)

Ingen kommentarer - Mamma - 08.nov.2010 - 19:14 - Til toppen

HJELP!

Jeg skal vaske lammeskinnet som gullet får. Men MÅ man bruke sånn spesial middel for å vaske det ? eller går det greit med vanlig vaskepulver?.. HÅPER PÅ SVAR !!!

6 kommentarer - Mamma - 08.nov.2010 - 12:43 - Til toppen

Vasker første maskinen med babyklær.

Da har jeg startet vaskingen av babyklær. Så gleder meg til å henge opp og legge på plass. Kunne ha lagt ut bilder, men kameraet på mobilen min funker desverre ikke og jeg har klart å rotet bort laderen til kameraet mitt.. Men det blir :)

I det siste har formen vært helt forferdelig. Har kynnere vær eneste dag, så kanskje et tegn? gullet presser seg værtfall nedover bekkenet og det kjennes. Klarer heller ikke å sove godt om nettene lengre, har så vondt når jeg skal legge meg.. Men håper barnet blir inne en stund til værtfall.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med en kopp kakao og ser en film på kanal fem, som heter Hånden som rører vuggen. Så den skal jeg fortsette å se helt til maskinen er ferdig :)

 

Kommer magebilde etter vært, magen har forandret seg en del, henger lengre ned og er veldig spiss og rund. Så dere får vente og se:)

2 kommentarer - Mamma - 07.nov.2010 - 21:35 - Til toppen

Statusrapport uke 33+2

Termin: 22 Desember
♡ På vei: 33+2
♡ Igjen til termin: 7 +/-
♡ Kjønn: Det vet vi ikke.
♡ Utålmodig: Litt kanskje ;-)
♡ Hodet ned: Jepp, og det blir vell ned til den kommer ut :)
♡ Favoritt truse: hotpants/hipsters
♡ Aktivitet innenifra: Masse bevegelser og harde spark.
♡ Bestemt navn: Jepp, det har vi :)
♡ Vektøkning: 9 kg
♡ Vann i kroppen: Ja, mye på fotene.
♡ Kynnere: Har blitt en god del nå i det siste.
♡ Humør: Er svingete.
♡ Innkjøpsrapport: Alt det viktigste er i hus nå :)
♡ Strekkmerker: Ja, mye på brystene. Begynner å få noen småe på magen.
♡ Melk i brystene: Bare rå melk.
♡ Om fødselen: Gleder meg !
♡ Plager: Smerter i korseyggen,kynnere og bekkenet
♡ Oppegående: Nja...
♡ Sulten: Er veldig sulten, men blir alt for fort mett.
♡ Matkick: Ikke noe nå egentlig.
♡ Neste kontroll: 23 November
♡ Barneromstatus: Sover på samme rom som oss i begynnelsen.
♡ Sykehusbag pakket: Nei, men har begynt å tenke på den.

 

2 kommentarer - Mamma - 02.nov.2010 - 19:04 - Til toppen

Statusrapport uke 32.

Termin: 22 Desember
♡ På vei: 32+0
♡ Igjen til termin: 8 uker +/-
♡ Kjønn: Det vet jeg ikke,men føler at det blir ei lita jente.
♡ Utålmodig: Litt kanskje ;-)
♡ Hodet ned: Jepp :)
♡ Favoritt truse: hotpants/hipsters
♡ Aktivitet innenifra: Masse bevegelser og harde spark.
♡ Bestemt navn: Jepp, det har vi :)
♡ Vektøkning: 9 kg, sist jordmor kontroll, skal tilbake i morgen:)
♡ Vann i kroppen: Ja, mye på fotene.
♡ Kynnere: Spørs hvordan jeg har vært i løpet av dagen.
♡ Humør: Er på topp.
♡ Innkjøpsrapport: Alt det viktigste er i hus nå :)
♡ Strekkmerker: Ja, mye på brystene. Begynner å få noen småe på magen.
♡ Melk i brystene: Nei, men av og til stinker det surmelk når jeg skal kle av meg på kvelden.Så er vell et tegn?
♡ Om fødselen: Gleder meg !
♡ Plager: Har hatt store smerter, og på fredag ble det ambulansetur og sykehus sjekk, men alt sto bra til
♡ Oppegående: Nei
♡ Sulten: Er veldig sulten, men blir alt for fort mett.
♡ Matkick: Ikke noe nå egentlig.
♡ Neste kontroll: Imorgen.
♡ Barneromstatus: Sover på samme rom som oss i begynnelsen.
♡ Sykehusbag pakket: Nei, men har begynt å tenke på den.

 

 

6 kommentarer - Mamma - 24.okt.2010 - 19:49 - Til toppen

au...

Jeg skjønner ikke hva som skjer med kroppen.. Men går og har vondt hele tiden. Ungen presser begge veier, er utrolig kvalm og svimmel, sykt vondt i hoftene mine, av og til så får jeg heller ikke sove. Er helt forferdelig... Så nå gruer jeg meg til fødselen vist jeg syns dette er vondt så lurer jeg virkelig på hvordan fødselen er.

Vil ikke klage, men dette er forferdelig. Klarer ingenting, er såvidt jeg får til å sitte. Så håper dette blir bedre vist ikke så vet jeg ikke...

 

2 kommentarer - Mamma - 22.okt.2010 - 15:44 - Til toppen

Fått kjøpt litt til babyen nå,enda er det en del som mangler.

Igår var jeg,Adrian og noen kompiser av han i Mosjøen. Sentret der var åpent til 9 med mye salg, så tenkte jeg skulle kjøpe litt til babyen. Kjøpte sengesett og laken. Er så vanskelig å få kjøpt noe i det hele tatt når jeg ikke vet kjønnet :(

Men fikk da værtfall kjøpt noe, så neste og siste shopping blir i tr.heim om ikke så lenge tenker jeg.

Kjenner jeg er litt redd for å sitte på med bil nå, nå som det er så glatt ute.. Tenk vist det skjer noe? Huff.. Er ikke noe godt å tenke på. Holder enda spm runden også ! så vær så snill og spør :) !

 

Er det flere som er redd nå som det er glatt ute?

4 kommentarer - Mamma - 21.okt.2010 - 15:27 - Til toppen

Statusrapport uke 31 :)

Termin: 22 Desember
♡ På vei: 31+0
♡ Igjen til termin: 9 uker +/-
♡ Kjønn: Det vet jeg ikke,men føler at det blir ei lita jente.
♡ Utålmodig: Nja, litt.
♡ Hodet ned: Jepp :)
♡ Favoritt truse: hotpants/hipsters
♡ Aktivitet innenifra: Masse bevegelser,.
♡ Bestemt navn: Jepp, det har vi :)
♡ Vektøkning: 9 kg
♡ Vann i kroppen:Begynner å få litt ja.
♡ Kynnere: Spørs hvordan jeg har vært i løpet av dagen.
♡ Humør: på topp, men svinger en del nå i det siste.
♡ Innkjøpsrapport: Nesten alt er i hus.
♡ Strekkmerker: Ja, mye på brystene. Men ikke noe på andre plasser.
♡ Melk i brystene: Nei, men av og til stinker det surmelk når jeg skal kle av meg på kvelden.Så er vell et tegn?
♡ Om fødselen: Gleder meg !
♡ Plager: Store smerter i ribbeina og i bekkenet.
♡ Oppegående: Njaa..
♡ Sulten: Er veldig sulten, men blir alt for fort mett.
♡ Matkick: Ikke noe nå egentlig.
♡ Neste kontroll: 25 Oktober :)
♡ Barneromstatus: Sover på samme rom som oss i begynnelsen.
♡ Sykehusbag pakket: Nei, men har begynt å tenke på den.

 

Legger ut magebilde ikveld :) Minner også om Spørsmålsrunden :)

Én kommentar - Mamma - 17.okt.2010 - 14:16 - Til toppen

Spørsmålsrunde,spør om graviditeten eller det du vil.

Minner om spørsmålsrunden som jeg holder, håper på å få inn så mange spørsmål som mulig :)

Nå som jeg har fått engangstønaden skal jeg handle inn det som mangler til lille, det er ikke så mye egentlig. Men vil bli ferdig med det, er litt klær, stelleprodukter og kluter. Ellers så har jeg alt, jeg og Adrian skal på Trofors iløpet av uken og hente bilstol og barneseng. Skal også kjøpe vaskemaskin, noe som vi egentlig skulle kjøpe igår.. Men når vi kom tilbake hadde de den plutselig ikke lengre.. SURT. Men det er vell sånn det er .

 

slenger med et bilde også :)

 Gleder meg til gullet kommer <3

2 kommentarer - Mamma - 16.okt.2010 - 13:13 - Til toppen

30+1 Oppdatering :)

- Termin: 22 Desember
- På vei: 30+1
- Ingen til termin: sånn ca 10 uker :)
- Kjønn: Det vet vi ikke, å det får vi ikke vite før gullet kommer ut. Alle sier det er jente, så vi får se:)
- Utålmodig: Nei, egentlig ikke.
- Hodet ned:Ja :) Sparker mamman sin i ribbeina :)
- Hodet festet: Nei
- Aktivitet innenifra: Jepp, vær dag. Spesielt når jeg skal slappe av.
- Bestemt navn: Jepp :) Men forblir hemmelig :)
- Vekt før graviditeten: 48 kg
- Vekt nå: 55 kg
- Vektøkning: 7 kg
- Vann i kroppen: Blitt rundere i annsiktet,litt i fingrene og fotene.
- Barnerom: Jepp:), skal ligge på samme rom som oss i begynnelsen :)
- Utstyr: Har en del, men mangler mye.
- Manglende utstyr: Det viktigste er vell seng og bilstol :)
- Strekkmerker: Ja, på brystene
- Melk i brystene: Nei, bare væske.
- Om fødselen: Gleder meg, skal bli godt å se gullet
- Plager: Nei, ingen :)
- Oppegående: varierer fra dag til dag .
- Sulten: Ja !
- Matkikk: Fiskepudding
- Kynnere:Ikke i det siste nei.
- Tungt: Nei, bare å bøye seg ned. Noe som snart er umulig.
- Høygravid: Nei, det er jeg ikke.

 Magen er ikke blitt så mye større, men har blitt rundere og den er litt lengre ned :-)

2 kommentarer - Mamma - 11.okt.2010 - 15:52 - Til toppen

Litt oppdatering om graviditeten og mer.

Jeg er ikke så flink til å blogge for tiden, men mister mer og mer lysten egentlig. Og det er vell pga at jeg ikke aner hva jeg skal skrive om, så er det noen som har noen tips så gi meg beskjed:)

Graviditeten går utrolig fint :-D elsker å gå gravid, jeg har ingen plager. Begynner å få litt vann i kroppen, men det er ikke til plage. Gullet i magen sparker og beveger seg vær dag, magen ser ut som den géle klumpen på det værste, gullet har også funnet ut det at det er utrolig gøy å sparke mamman sin i  ribbeina. Og strekke seg ut med fotene mot ribbeina. Men er vell noe som kommer med det også. Har blitt en goooo del større. Så magebilde kommer snart :) Nå så er jeg 29 + 1 :) Så er ikke så utrolig lenge igjen nå.

Jeg søkte på engangstønad for ikke så lenge siden, men den fikk jeg i retur.. for smarte meg glemte at jeg er under 18, så da måtte min mor skrive under. Så den er sendt tilbake nå. Så får håpe pengene kommer snart, sånn at vi får gjort ferdig siste rest.

Jeg har bestemt for å jobbe så lenge jeg klarer, sånn at jeg muligens får jobbet inn nok mnd´er sånn at jeg får foreldrepenger også.. men ser ikke ut til at jeg klarer det, når magen blir tyngre.

 

Lovet også et bilde av vognen vi kjøpte til gullet så her kommer den også :)

bildet er tatt fra google.

Vognen er med sportsdel også, så denne vognen kan vi bruke helt til den er 3 år sånn ca :)

Det er kjekt !Merker at jeg begynner å bli litt stresset, er ikke så mye vi mangler. men er en del småting..

Så får håpe vi får ordnet det snart :)

10 kommentarer - Mamma - 05.okt.2010 - 01:02 - Til toppen

Auu..

Okei, det er ikke akkurat vondt. Men ubehagelig, lillegull liker å sparke i ribbeina mine. Men det som virkelig er ubehagelig, er at gullet har foten der konstant, sånn at det gjør vondt for meg og bøye meg eller sitte framover. Jeg må være helt strekt ut, vist ikke får jeg stort ubehag.

 

Er det flere som har opplevd det ?

Én kommentar - Mamma - 22.sep.2010 - 00:06 - Til toppen

Statusrapport og magebilde uke 27+1 :)

- Termin: 22 Desember
- På vei: 27+1
- Ingen til termin: 14 uker :)
- Kjønn: Vet ikke, men alle sier at det blir jente. Så vi får se:)
- Utålmodig: Nja,litt :p
- Hodet ned: ja, ligger å sparker meg i ribbeina som er veldig morro tror jeg..
- Hodet festet: Nei
- Aktivitet innenifra: Jepp,
- Bestemt navn: Jepp :) Men forblir hemmelig :)
- Vekt før graviditeten: 48 kg
- Vekt nå: 52
- Vektøkning: 4 kg
- Vann i kroppen: Litt i fotene
- Barnerom: Jepp:), skal ligge på samme rom som oss i begynnelsen :)
- Utstyr: Har en del, men mangler mye.
- Manglende utstyr: Det viktigste er vell seng og bilstol :)
- Strekkmerker: Ja, på brystene
- Melk i brystene: Nei, bare væske.
- Om fødselen: Gleder meg, skal bli godt å se gullet
- Plager: Vondt i korsryggen.
- Oppegående: Ja, det er jeg :)
- Sulten: Ja !
- Matkikk: kommer ikke på noe.
- Kynnere:Ja, har en del vist det har vært en lang dag.
- Tungt: Nei, bare å bøye seg ned. Noe som snart er umulig.
- Høygravid: Nei, det er jeg ikke.

 Ingen kommentarer - Mamma - 20.sep.2010 - 21:50 - Til toppen

Kjøpt vogn nå :)

Igår kjøpte jeg vogn til den lille, det ble en Emmaljunga vogn :) Bilde kommer ettervært.
I det siste har det vært utrolig mye liv fra gullet mitt, ligger å ser på magen hele tiden. Igår var første gangen jeg var på jobb alene, å det var veldig uvant, men det gikk :) For de som ikke vet det så jobber jeg på en kiosk på Tustna :)
Å der skal jeg fortsette å jobbe alene en stund, for to venninner av meg( som jeg jobber med) har reist til Tyrkia :)
Skulle egentlig det jeg også, men jeg fant ut at det ikke var så mye vits, spare på pengene heller :) Dessuten har vi så fint vær her på tustna at jeg trenger ikke å reise bort for å få sol :)

Men jeg lurer fremdeles på om hva Dere vil lese om ? Noe dere vil jeg skal skrive om? Kom med forslag, kan skrive om det meste:)
3 kommentarer - Mamma - 09.sep.2010 - 11:20 - Til toppen

Oppdatering om hva som har skjedd i det siste :)

I det siste så har det skjedd en del, er mye derfor jeg ikke har vært på bloggen på en stund.
Jeg og Adrian har flyttet, til en mye større leilighet. Stor stue,2 soverom,ei bod, kjøkken,middels stort bad og gang. Beauty har også stor plass ute som hun kan leke seg på. Hun stor trives. Jeg trives også nå værtfall, for vi har våre egene møbler. Vi bor jo under noen nå også, men der vi bodde sist var det møbelert.. Og det likte jeg ikke så godt :p

Ellers i graviditeten er det ikke så mye nytt. Jeg hadde veldig høy puls sist jeg var på kontroll, den var for høy.. Så det skulle vi følge med litt :) Hjerterytmen på babyen lå på 146 :) Så mange mener det blir en jente, Hva mener du?.
Har kjent mye liv av gullet i det siste, har kjent at den har hikket også. Det kom værtfall veldig regelmessig og er mest når jeg nylig har våknet:)

Er det noe dere ellers lurer på så er det bare å spørre :)
2 kommentarer - Mamma - 01.sep.2010 - 19:25 - Til toppen

Magebilde :) 24+1har blitt større ja :)


Du er nå 24 uker og 1 dager på vei.
Unnfangelsen finner sted omkring:
29. mars 2010
Hjertet begynner å slå:
23. april 2010
Embryoet beveger seg:
17. mai 2010
Embryoperioden er slutt, du bærer på et foster:
24. mai 2010
Alle indre organer er ferdig formet:
24. mai 2010
Risikoen for spontanabort avtar:
7. juni 2010
Kvalmen avtar for de fleste:
14. juni 2010
Kjønnet begynner å bli tydelig (ikke på ultralyd):
21. juni 2010
Fosteret svelger og tisser:
5. juli 2010
Tid for ultralyd:
12. juli 2010
Du kan kjenne fosterets bevegelser:
19. juli 2010
Fosteret begynner å få et søvnmønster:
2. august 2010
Fosteret begynner å høre:
23. august 2010
Ni av ti barn overlever om de blir født nå:
20. september 2010
Mange fostre legger seg med hodet ned:
25. oktober 2010
Svangerskapspermisjonen begynner:
1. desember 2010
Antatt termindato:
22. desember 2010
2 kommentarer - Mamma - 31.aug.2010 - 21:46 - Til toppen

Statusrapport :)

- Termin: 22 Desember
- På vei: 24 uker
- Ingen til termin: 17 uker
- Kjønn: Vet desverre ikke..
- Utålmodig: Nei, egentlig ikke :)
- Hodet ned: Nei
- Hodet festet: Nei
- Aktivitet innenifra: Jepp, vær dag.
- Bestemt navn: Jepp :) Men forblir hemmelig :)
- Vekt før graviditeten: 48 kg
- Vekt nå: 51 kg
- Vektøkning: 3 kg
- Vann i kroppen: Nei
- Barnerom: Jepp:)
- Utstyr: Har en del,
- Manglende utstyr: En del
- Strekkmerker: Ja
- Melk i brystene: Nei, bare væske
- Om fødselen: Gleder meg, skal bli godt å se gullet
- Plager: Vondt i korsryggen
- Oppegående: Ja:)
- Sulten: Nei
- Matkikk: Banan
- Kynnere:njaa
- Tungt: Nei:)
- Høygravid: Nei.

God dag Lill Renate!

I dag er det søndag 29. august.
Du går nå i 24. svangerskapsuke og har 115 dager (17 uker) til termin onsdag 22. desember 2010.

Din svangerskapsuke: 24

Babyen er nå ca 28 centimeter lang og veier rundt 550 gram. Det du kanskje vil kunne begynne å merke er at babyen har noen perioder hvor den er roligere enn andre, det er fordi den sover. Ofte er det mer aktivitet når du skal slappe av selv.

2 kommentarer - Mamma - 29.aug.2010 - 15:38 - Til toppen

23+0 idag:)

Idag er jeg 23 uker på vei, tiden går så fort. Er ikke så utrolig lenge til vi får se gullet vårt. For tiden er jeg blitt mer og mer overbevist om at vi får en liten jente. Fødselskartet stemmer med jente og hjerterytmen til babyen også . Ligger på 144, sist jeg var til jordmor. Ellers har jeg veldig lavt blodtrykk, så jeg må drikke veldig mye.
Jeg legger vell ut magebilde iløpet av uken. Jeg og Adrian flytter inn i en ny leilighet i helgen også :) kanskje det blir noen bilder. Jeg kjenner værtfall regelmessig liv fra babyen og det vises godt på utpå magen også:)

Ellers er det ikke så utrolig mye nytt :) Har blitt nominert til beautiful blogger. så får ta den nå :)


Om man får denne utmerkelse så skal man: 
- Kopiere bilde for å vise at man har fått den.
- Takke og linke til den personen som man har fått den av
- Nominere 7 andre bloggere og linke til dem.
- Fortell 7 fakta om deg selv.

Fikk "beautiful blogger award" av Cecilie  ( http://ungmamma92.blogg.no/ ) Tusen takk ! :D

Jeg gir dette videre til;
Jeanette - jenn91.blogg.no
http://alenemamma92.blogg.no
http://greenchocolate.blogg.no/

Og de siste får ta den de som vil , alle har jo fått den :p7 fakta om meg ;

- Jeg hjelper de fleste, altså veldig hjelpsom.

- Omtenksom.

-Sta, gir meg ikke med det første.

-Jeg elsker turer med venner.

- Elsker naturen.

- Jeg SKAL bli fotograf.

- Jeg gleder meg til jeg får se gullet mitt og jeg skal elske det hele livet .

2 kommentarer - Mamma - 22.aug.2010 - 13:13 - Til toppen

litt oppdatering :)

Kanskje på tide jeg skriver litt ? Nå er jeg værtfall på Trofors med kjæresten min, til familien hans. Stor koser oss her, sol og fint badevær. Har badet to ganger idag, og jeg er blitt solbrent. Igår kjente Adrian spark fra babyen for andre gang. :-D 
Jeg er nå 21 uker og 1 dag på vei :) så det vises godt på magen min nå ja, at jeg venter et lite gull. Blir ikke til at jeg skriver så mye nå, for jeg låner dataen til broren til Adrian. For min ligger nede uten strøm :p så får lade litt ikveld å skrive litt mere rekner jeg med :) 
3 kommentarer - Mamma - 09.aug.2010 - 20:47 - Til toppen

Har fått time til jordmor.

Igår ringte jeg jordmor for å bestille time og jeg fikk time den 17 August klokken 3. Kunne ha kommet tidligere, men jeg og Adrian reiser bort i en uke.Så da passet ikke det for meg.
Idag skal jeg på jobb igjen fra halv 3 til 22.00. Skal jobbe sammen med Jeanette. Elsker å jobbe med den jenta, tiden går så utrolig fort, og det er bare posetivt !

Det er bare å fortsette å stille spørsmål i morgen skal jeg svare på spørsmålene :)


Gleder meg til du kommer gullet <3


2 kommentarer - Mamma - 04.aug.2010 - 13:19 - Til toppen

Magebilde 20+2 :) Magen fra siden. Bildet er tatt av Jeanette ( Jenn91.blogg.no)Beklager for stillingen den kom i. men håper dere ser og blir fornøyde :)
Bilde er også tatt fra jeanette :)
5 kommentarer - Mamma - 03.aug.2010 - 23:57 - Til toppen

Minner om spørsmålsrunde ang graviditeten og andre ting :)

Jeg minner om spørsmålsrunden jeg har, det er lov til å spørre !! Har fått hittil bare fra en person. så vær så snill send spørsmål, blir en kjedelig spmrunde vist ikke. Har også nytt mage bilde jeg kan legge ut litt senere :)
Som ble tatt på jobb idag av min venninne Jeanette ( jenn91.blogg.no) som jeg jobber med :)

Ellers så har jeg fått store plager med korsryggen min, jeg klarer rett og slett ikke å bøye meg ned for å plukke opp noe. Da må jeg bøye knærne først før jeg kommer meg ned. Det er slitsomt, så håper min kjære kan masere litt når han kommer hjem fra frøya. For nå er det bare jeg og hunden som er hjemme :)

Men som sagt, kom med SPØRSMÅL !
 
P.S Dere kan stille spørsmål til meg og til den kommendefar :) vi svarer så godt vi kan :)
6 kommentarer - Mamma - 03.aug.2010 - 22:49 - Til toppen

Magebilde og Spørsmålsrunde.
Huff, det ble ikke bra... Skjønner ikke hvorfor det skal bli sånn. er ikke sånn på dataen ;s

Men håper dere ser da :)

OG jeg skal ha en SPMRUNDE :) SÅ SEND IVEI:)
Én kommentar - Mamma - 02.aug.2010 - 13:40 - Til toppen

Liten oppdatering og statusrapport.

I det siste har jeg vært uten nett så det er derfor jeg ikke skriver så mye.
Men tiden går for det samme, på jobb, så er jeg hjemme, sover og jobb igjen :) Neste uke så skal jeg og min kjære reise nordover til familien hans for en liten feri :) så da blir det en del bilder fra den turen.
Nå er jeg 20+0 uker på vei, og det er sykt å tenke på at jeg allerede er halvveis. Tiden går så utrolig fort.
Og jeg kjenner liv fra det lillebarnet døgnet rundt, ikke hele tiden selvfølgelig men dere skjønner hva jeg mener.
Jeg har prøvd og kontakte min far, men har enda ikke funnet rett nr. Desverre. Men jeg får fortsette å prøve :)

Termin ♥ 22 Desember
På vei ♥ 20+0
Kjønn ♥ aner ikke
Utålmodig ♥ Egentlig ikke. vil ha mer mage da :)
Hodet ned ♥Nei
Hodet festet ♥ Nei
Aktivitet innenifra ♥  Kjenner mye aktivitet vær dag :)
Bestemt navn ♥ Ja, men er hemmelig en stund til :)
Vann i kroppen ♥ Nei
Barnerom ♥ Skal sove på rom sammen med oss :)
Utstyr ♥ Vippestol,klær,stellebord,bilstol
Manglende utstyr ♥ alt utenom det som står over :)
Strekkmerker ♥ja, mye på brystene
Melk i brystene ♥ Ikke melk, men væske
Plager ♥ Svimmelhet,slapp og vondt i korsryggen
Oppegående ♥ Jepp
Sulten ♥Små spiser hele tiden
Matkikk ♥ Vannmelon og iste
Kynnere ♥ Njaaa
Tungt ♥ Nei
Høygravid ♥ Nei :)

Magebilde blir ikveld :-D Lover dere !

Én kommentar - Mamma - 01.aug.2010 - 14:20 - Til toppen

Innlegg skrevet av : Angelika Andersen,bør leses !!

Dette innlegget er skrevet av Angelika, som venter sitt første barn.
http://greenchocolate.blogg.no/ <- Besøk henne og legg igjen en kommentar !


Utdanning, karriere, jobb, bil, hus og evigvarende ungdom.
Hvor mange ganger har vi ikke hørt dette ? Dagens Norge fokuserer på at alle skal ha en utdanning, ha jobbet endel år, eie bil og hus. Sist men ikke minst så må vi få lov til å være ungdom frem til 30 års alderen. Følger vi da ikke denne strømmen så sliter vi. Ja da tenker jeg på unge mødre.

Kritikk fra alle kanter "Du får ikke festa da!" sier de til ei på 18. Regner med at vi alle er klare over dette. Hva med å gi oss en hyggelig kommentar som "Du er så tøff og ansvarlig" < for det er akkurat det vi er. Vi tar ansvaret, og fokuserer først og fremst på vårt barn. Er du ikke klar for å få barn fordi du ikke er klar til å risikere ditt "fest liv" så er det noe som kalles fremprovoserende abort- valget mellom liv og død, prevensjon og sunn fornuft ( Don't drink and bone( på norsk, Ikke drikk og ha sex)).

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt "Jammen hva skjer med utdanninga di når du får unge? Tviler på at du klarer å komme deg tilbake igjen til skolebenken!"
Det er et valg jeg måtte ta, kanskje fremtiden min vil vise at jeg ikke kan fullføre utdanninga mi? Kanskje jeg blir lege eller høyesteretts dommer? Det vil bare tiden vise. Motivasjon og støttende kommentarer for å fortsette er bare du og din partner som kan gi til deg.
En dag i fremtiden etter mange år med slit og jobb vil du kanskje høre "Du har vært flink" av en fremmed.

Det som er så fint med dette landet er at vi har en stipend ordning slik at det er mulig å fullføre skolen & ha barn itillegg.

Før i tiden var det faktisk helt normalt å få barn i 18 års alderen, i dag blir vi sett på som de idiotene / våghalsene som tar dette ansvaret. Samfunnet var så godt tilpasset til alle, enten du ville være en karriere kvinne eller ei husmor, hva skjedde? Hvorfor går vi ikke frem i tid istedenfor bak til steinalderen? De rettighetene vi hadde for 20 år siden burde vi ha hatt den dag i dag.
Mødre som er sammen med barnefar skulle hatt rett på penger de også, ikke bare alene mødre.

Slik at man skal få lov til å velge, karriere kvinne eller husmor. Vi må også ta med i beregningen at ikke alle er skolesmarte men sosialsmarte, som liker å pussle med sine egne ting i stedenfor skole og utdanning.

Barnet ditt skal ikke ha det dårligere enn andre barn, bare fordi du valgte å ta ansvar da du var ung. Du burde ikke bli straffet for å være ansvarlig.
Ingen kommentarer - Mamma - 23.jul.2010 - 13:23 - Til toppen

UL idag:)

Idag var vi på UL igjen, gikk bra det. Ungen var livlig som vanlig, så livlig at vi ikke fikk se kjønnet. Men terminen min er 22 Desember :) Det vil si at jeg er like langt på vei som Jeanette ( jenn91.blogg.no)  :)
Hun har også termin da, og vi som fann ut på samme dag at vi skulle bli mødre. Utrolig gøy ! :-D
Nå så skal jeg gjøre meg klar til jobb, skal jobbe fra 16.30 til 22.00 idag :)

Lurer på om jeg skal ha en spmrunde snart ? og ikveld kommer magebilde når jeg kommer hjem fra jobb :)
5 kommentarer - Mamma - 22.jul.2010 - 15:15 - Til toppen

UL i morgen :)

I morgen skal jeg og min kjære på UL igjen :) gleder meg, håper de ser kjønnet denne gangen, vil vite hva som gjemmer seg inni meg :)
Idag har det egentlig vært en lang dag på jobb, startet 1 og sluttet klokken 9 :) så halv 5 kom en venninne av meg ( Jenn91.blogg.no) som skulle på opplæring så da var det jeg som lærte henne opp :) Kvelden gikk ganske fort , noe som er bra :) Jeanette var kjempe flink ! :) lærer fort. Så i morgen er det jobb igjen halv 5 til 21.00 :)

Legger inn et innlegg igjen i morgen etter UL :)

Fadderbarnet mitt og meg :)
2 kommentarer - Mamma - 21.jul.2010 - 21:52 - Til toppen

Flyttet sammen nå og UL på Torsdagen :)

Nå har jeg og Adrian flyttet for oss selv, er godt i grunn. Selv om det er veldig stusselig å være alene. Men er ikke helt alene da :) har hunden her også :)

På Torsdagen får jeg fastsatt en riktig UL termin håper jeg. Og jeg får vite hvor langt jeg er på vei, for sist jeg var der var det vist veldig usikkert.
I går så var jeg på bryllup til min onkel og tante, var koselig. Liker egentlig den edrue tilstanden, får med meg alt som skjer og blir sagt :) når vi kom hjem måtte jeg hente bøtte til kjæresten min stakkars som drakk litt for mye av bare konjakk.. Ikke bra, men rekner med han har lært nå. Nå sitter jeg alene i leiligheten med hunden som springer å jager en flue. Legger ut bilder senere når jeg har noen bilder :)

Ingen kommentarer - Mamma - 18.jul.2010 - 19:38 - Til toppen

Nå ligger overaskelsen ute på bloggen, men hvem ser den ?

Nå har jeg lagt ut "overaskelsen" men hvem er det som ser det ? det står på profilen min :)
9 kommentarer - Mamma - 07.jul.2010 - 21:51 - Til toppen

Bilde av gullet <3

Her har dere et bilde av babyn vår :)Har 2 bilder til, der babyen har tommel opp i mot oss og det andre er akkurat det samme som det jeg la ut nå:)

Snart for dere også vite overaskelsen som jeg har snakket om tidligere :)
2 kommentarer - Mamma - 07.jul.2010 - 12:47 - Til toppen

Idag var jeg på min første ordinær UL :)

Idag var dagen jeg var på min første sikkelige UL, men desverre så så hun ikke hvor langt jeg var på vei og hun kunne heller ikke sette eksakt dato, siden jeg er så flink til å glemme når jeg hadde mensen. Men hun trodde det var irundt Desember. Men jeg fikk en ny time til sykehuset den 22 Juli :) Men alt sto bra til med lille gullet vårt, hun så ingenting som var til bekymring. Alt var helt perfekt. Slenger med bilde av gullet senere. Og magebilde skal dere få når jeg vet hvor langt jeg er på vei. Idag kjente faktisk lillesøsteren min liv. Hun presset handen mot magen så sa hun " Tøft, æ kjent nå" Da måtte jeg bare le :) Hun er en stolt kommende tante :)
10 kommentarer - Mamma - 06.jul.2010 - 22:05 - Til toppen

God dag=)

Hallo alle sammen, pappa som skriver her nå ;P ja nå er kl: 05.17. har vært våken siden 03.30. Lill tok hele senga + at hunden piper å maser å det er veldi varmt på romet så jeg fikk ikke til å såve. så nå tenkte jeg at jeg skulle skrive lit her da, har ikke skrevet så mye her jeg da men :p Ja nå er Lill 19+1 uker på vei, snart halveis i svangerskapet da. tiden går så utrolig fort, helt sykt. men det er jo bra det da, får da kommer gullet vårt fortere til verden. å det gleder jeg meg masse til. gleder meg og til tirsdagen, da skal jeg og Lill på sykehuset å se på gullet vårt igjenn :D Lurer på om vi får se om det er gutt eller jente, håper på jente jeg da får da skal det bli pappas lille prinsesse. men det er da meg. blir no glad viss det blir gutt  og da. så lenge ongen er frisk og rask så =)
Har ikke så mye å skrive om jeg, men viss dere lurer på noe så si ifra =)
Ingen kommentarer - Mamma - 04.jul.2010 - 05:26 - Til toppen

Bilde av gullet <3
Legen fikk ikke så bra bilde av gullet, for gullet ville ikke ligge i ro. :-)

Har også en stor nyhet og fortelle, men den får jeg ta senere. skal legge meg nå. Jobb i morgen :)
7 kommentarer - Mamma - 02.jul.2010 - 00:33 - Til toppen

Var til legen en tur idag..

Idag var jeg og Adrian en tur til legen idag. For jeg har hatt en del, eller en gooood del magesmerter i det siste. så jeg ville sjekke hva det var. Har også vært svimmel. Først tok hun blodtrykket på meg og det var for lavt. Så var det på tide for å se om den lille hadde det bra, og det hadde den :-D Det var mye liv i krabbaten, vi skulle få et bilde også. Men vi fikk hodet med værtfall, for den ville ikke ligge stille :) Den fikk mye næring og det er jo bra :)
så jeg skulle begynne å ta jerntabeletter og drikke minst 2 liter med drikke vær dag. :)

Legger ut et bilde av gullet senere idag :)
8 kommentarer - Mamma - 01.jul.2010 - 15:02 - Til toppen

Min dag idag.

Idag har jeg gått på do hele tiden , kødder ikke når jeg sier at jeg gikk på do minst vær halv time. Torsdagen skal jeg til legen min på aure en tur for å ta en sjekk på noe rart. Og neste uke så er det endelig UL på sykehuset ! gleder meg.
I morgen skal jeg også på jobb, men da er det fra halv 5 til 22.00 :) Idag kom noen jeg kjente på kiosken( der jeg jobber) og de ville se magen, siden jeg er 18 uker+4 på vei ( i følge legen værtfall) Så de fikk se, men de så egentlig ikke noe mage. Jeg ser det, for jeg hadde helt flat mage, så jeg ser det selv. Men er egentlig enig, den er jo ikke noe stor i det hele tatt. Så håper det kommer snart, for jeg vil ha babymage. Men som regel går jeg i en stor genser på jobb også, sånn jobb genser. å da vises heller ikke magen. Men det blir vell snart.

På jobb idag var det egentlig ikke så mye folk, håper på mere folk da. :)
Legger ut mage bilde imorgen, for akkurat nå skal jeg finne sengen min :)
Ingen kommentarer - Mamma - 29.jun.2010 - 23:29 - Til toppen

Dagen min idag,18 uker og 4 dager.

Idag skal jeg på jobb, fra 13-19. Blir en hektisk dag idag å rekner jeg med egentlig. Har vært utrolig mye folk i det siste.
Nå sitter jeg egentlig bare å venter på å dra på jobb. Er synn at jeg må på jobb når det er fint vær. Men, sånn er det vell bare.
Men ikveld skal jeg skrive litt mer rekner jeg med :)
Én kommentar - Mamma - 29.jun.2010 - 12:23 - Til toppen

Den dagen jeg fann ut om graviditeten..

Nå skal jeg fortelle om hvordan jeg fann ut at jeg var gravid.

Jeg hadde egentlig gått en stund å ant at jeg var gravid, men alle de testene jeg tok før April var negative. Så jeg stolte på de. Dagene gikk og jeg ble mer og mer sikker på at jeg var gravid. Så en dag i april når jeg var i kr.sund med min venninne Jeanette(Jenn91.blogg.no),Raymond og kjæresten min Adrian. Adrian skulle hjelpe Raymond og Jeanette med å flytte ut av leiligheten, jeg fortalte Jeanette at jeg trodde jeg var gravid, så vi bestemte oss fort for å gå på senteret for å kjøpe en graviditetstest. Når vi hadde gjort det, gikk jeg på doen på senteret. Tok testen, og jeg så ikke på testen før jeg hentet Jeanette inn. Og med engang vi så testen vistes de to strekerne så tydelig, har aldri sett en så tydelig test før. Jeg gråt,lo,hylte og jeg var redd. Viste ikke helt hva jeg skulle gjøre, jeg datt nesten på gulvet, mens jeanette sto der og lo og sa : Du ska bli mamma ! Etter det dro vi opp til den leiligheten igjen. Vi gikk rett inn og satte oss, Adrian ante ikke at jeg hadde tatt noe test. Så når han kom inn ga jeg han testen. Han sto å så på den en stund før han sa " Ka betyr ta da?"  Du ska bli pappa, sa raymond. Så så jeg opp på Adrian, han sto der med tårene i øynene og smilte. Ingen av oss viste helt hva vi skulle gjøre, men jeg bestemte meg veldig fort at jeg skulle beholde barnet. Da jeg kjøpte testen kjøpte jeg to i en. Og Jeanette fikk den andre, skulle bare være for morro skyld, men jeg skjønte også at hun var gravid, men hun var mer skeptisk på det. Så hun tok testen og hun var også gravid.

To venninner , fann ut på samme dag at vi var gravide :-)  Du kan lese hennes historie på Jenn91.blogg.no 
4 kommentarer - Mamma - 25.jun.2010 - 16:42 - Til toppen

17+5 :)

HJELP ! jeg er helt tom på hva jeg skal skrive om . Så vist dere lurer på noe, eller vil at jeg skal skrive om noe så vær så snill si ifra. Kan skrive om dagen jeg fikk vite at jeg var gravid. eller tiden helt til nå. Kan skrive om det meste, så vær så snill !! gi meg tips ! Kan også skrive om hva jeg driver med på fritiden ! vær så snill !!! 
Er helt tom for ord.
9 kommentarer - Mamma - 23.jun.2010 - 23:46 - Til toppen

Hvor er sommeren ? Minner også om spørsmålsrunde.

Lurer på hvor sommeren er, vi er snart i begynnelsen av juli. Men enda ikke noe sol.. 

Igår stilte jeg meg ved et speil å så på magen min. Det vises en god del frampå at magen er blitt rund, og en del på siden . Glemte å ta bilde. Så det skal dere få senere. :)
Minner om at jeg fremdeles har SPØRSMÅLSRUNDE ! 
2 kommentarer - Mamma - 23.jun.2010 - 12:02 - Til toppen

Tok en terminkalkulator nå..

Du er nå 17 uker og 4 dager på vei.
Unnfangelsen finner sted omkring:
5. mars 2010
Hjertet begynner å slå:
30. mars 2010
Embryoet beveger seg:
23. april 2010
Embryoperioden er slutt, du bærer på et foster:
30. april 2010
Alle indre organer er ferdig formet:
30. april 2010
Risikoen for spontanabort avtar:
14. mai 2010
Kvalmen avtar for de fleste:
21. mai 2010
Kjønnet begynner å bli tydelig (ikke på ultralyd):
28. mai 2010
Fosteret svelger og tisser:
11. juni 2010
Tid for ultralyd:
18. juni 2010
Du kan kjenne fosterets bevegelser:
25. juni 2010
Fosteret begynner å få et søvnmønster:
9. juli 2010
Fosteret begynner å høre:
30. juli 2010
Ni av ti barn overlever om de blir født nå:
27. august 2010
Mange fostre legger seg med hodet ned:
1. oktober 2010
Svangerskapspermisjonen begynner:
7. november 2010
Antatt termindato:
28. november 2010Så jeg er vist 17 + 4 dager. For alt det som står der stemmer med det legen sa. For terminen er 28 . november, men det blir jo mer sikkert den 6 juli, for da skal vi jo til sykehuset.
Ingen kommentarer - Mamma - 22.jun.2010 - 13:36 - Til toppen

17+0 idag og Spørsmålsrunde.

Idag er jeg 17 uker på vei, tiden går utrolig fort. Den 6 Juli skal vi på sykehuset for ordinær UL, gleder meg. Kanskje vi er så heldige at vi får se kjønnet ? det håper jeg virkelig. Navnene er klare, tror jeg . I det siste har det ikke skjedd så utrolig mye, har for det meste vært på jobb eller med  Adrian. 
Senere idag skal jeg legge ut magebilde og bilder av ting vi har fått hittil. Det er egentlig ikke så mye enda. Men det er litt :)

Minner om at jeg har fremdeles spørsmålsrunde :)
2 kommentarer - Mamma - 22.jun.2010 - 12:38 - Til toppen
hits