Helgen..

I helgen så var jeg for det meste på jobb. Fredagen var jeg på kino og resturant med Adrian. Spiste god mat og så en bra film. Er godt med litt kjærestetid av og til. Lukas-Andrè er litt hostete og snufsete for tiden. Men håper det går over etter vært. Akkurat nå sitter jeg på skolen, vet ikke om dere har fått det med dere, men jeg har begynt på skole. Går på skole i Mosjøen, avd. Kippermoen. På helse og sosial. Stor trives i klassen og på denne linjen. Så er det noen år til jeg er ferdig, men det skal gå bra. Vi skal også begynne å flytte i ny leilighet om ikke så lenge. Så må på shopping en dag å handle inn ting til Lukas-Andrè, det blir da første gangen han skal sove for seg selv, på eget rom. Så må handle ting til rommet hans. Om 3 dager er han 10 månder, bare 2 månder igjen til desember, 13 desember. Tiden flyr avgårde. Har snart en 1 åring i hus.. Huff, hvor blir tiden av. ? Er det noe dere lurer på eller vi vilte om utviklingen hans, så bare spør.

Så svarer jeg i eget innlegg om det kommer mange spørsmål. Så still mange spørsmål ! og er det noe dere vil jeg skal skrive om så si ifra !

 
5 kommentarer

Toril Hornnes

10.okt.2011 kl.09:31

Så søtt bilde! :)

Irene

10.okt.2011 kl.15:06

Godt med litt kjærestetid :)

Gud for en sjarmis dere har, smiler fra øre til øre bare man sier "Heeei" til han :D
Håper du trives godt på skolen :) Rart hvor tiden flyr gitt. Min er jo nettopp blitt 9 måneder han også. Syns ikke det er lenge siden han heller kom til verden jeg. Skal du, sønnen din og Adrian flytte til mosjøen eller har dere gjort det allerede?

Lill- Mamma til Lukas-André

11.okt.2011 kl.10:11

Audhild Mamma til lille Willi: vi skal ikke flytte til mosjøen :) Vi bor på Trofors som er 30 min unna mosjøen :)

annlin.blogg.no

13.okt.2011 kl.07:50

Hviss det går. Kan jeg komme på besøk neste sommer :) viss det passer da for oss å dere ofc ;)

trivest du på skolen?

Trives Lukas André på barnehagen?

Kan du leggeut bilder av "huse" dåkkers?

Skriv en ny kommentar

hits