liten oppdatering.

Som dere sikkert vet har det vært en del inn og ut av sykehuset med gutten min.. Jeg har fryktet mitt med at dette var astma og allergi.. Og morsfølelsen hadde rett. Lillegutten min har astma.. Ikke noe gøy i det hele tatt. Og når man skal gi en liten gutt medesin med sånn maske ting så blir han ikke helt fornøyd så vi er nødt til å holde han godt fast for at vi skal få det til.. Gjør vondt i mammahjertet. men det er det beste for han.

 

En sånn som bilde under har han fått.

 

2 kommentarer

Elin - snart mamma til to <3

16.aug.2011 kl.23:05

Ikke no gøy når de får astma :( Gutten min har og det. Begynte på medisiner når han var 2 måneder. Nå går han på både singular og flutide. Blir ikke no lettere med alderen å bruke den masken :-/ Med gutten min må jeg ofte tulle og leke med han når han skal bruke den, eller så bare dytter han den vekk.
Sånn hadde dattera mi også når hun var liten, men dem sier hun ikke har astma men hun fikk astma medesin fordet hun var så mye tett i bryste:) Var mesteparten veldig flink til og ta den men de gangene hun ikke ville det var det vondt i hjertet og holde henne fast for at hun skulle få i seg medesinen :(

Nå har hun hedigvis sluttet med den og har ikke vært tett i bryste siden vinter :)

Skriv en ny kommentar

hits