Lillegull vokser og vokser...

Jeg har jo ikke blogget på en stund. Så dere som leser bloggen vet jo ikke hva lillegutt klarer lengre.

Når han var i slutten av sin 5´te måned så begynte han å åle seg framover på gulvet, nå når han nærmer seg 7 månder så er han en liten recer på gulvet, han åler seg utrolig fort. Han har også begynt med å prøve å løfte seg opp med hjelp av sengekanten, men får det ikke helt til enda. Det samme om vi setter vippestolen atme bordet, med ryggen mot kanten av bordet. så tar han begge armene opp å prøver å dra seg opp. Og av en merkelig grunn klarer han å komme seg ut av vippestolen og ned på gulvet, fatter fremdeles ikke hvordan han får det til. For han gjør det bare når jeg ikke ser. lille luringen. Nå så har han begynt å si " Maaammaaaaa mammmmaaammma maaaammaaa og dadddda dadddaaa" Er så gøy å høre, selv om han ikke mener det bevist kanskje at han sier mamma. Men jeg har begynt med det å svare ja, vær gang jeg hører antydninger til mamma ! :-)

og jeg merker på han at han forstår litt mere nå, om hva vi sier. Sier jeg nei, så kommer ett lite tegn  av surleppe. Og når vi synger ro ro til fiskeskjær og ror med han så ler han som bare det. Han er blitt mer bevist nå.

 

3 kommentarer

åhh så utrolig søtt! han er nydelig :)

Jeanette- stolt tobarnsmamma<3

21.jun.2011 kl.20:46

Når de først lærer ordet mamma er det omtrent bare det som blir sakt om dagene:p

Lisa Dahlen

23.jun.2011 kl.15:58

Fy søren, Lill. Han er så nydelig! Klarer ikke annet enn å smile når jeg ser på bilder av han :)) Ser ut som dere storkoser dere! Og håper formen hans er bedre.

Klem <3

Skriv en ny kommentar

hits