Har ikke blogget pga...

Jeg har ikke blogget pågrunn av at sønnen min har vært innlagt på sykehuset og vært ut og inn fra legen en liten stund nå. Alt startet sist søndag, altså den 12. han fikk 40 i feber og brekte seg og kastet opp slim. Dro til lege på mandag og der fikk vi vite at det var vanlig forkjølelse. og øyekatar. Dette sa hun kom til å gå over av seg selv.. Jeg hadde mine aninger om at han hadde ørebetennelse og astma.. Nå på fredag så ble alt værre. Han brekte seg og fikk ikke i seg noe melk , men mye vann. Og 39.8 i feber. Han var veldig slapp. Ga han en paracet så sovnet han. Nå igår.. så spydde han, 3 ganger. Ringte 113 og fikk beskjed om å dra til lege. Når vi kom til legen så var det den samme damen som hadde vakt når vi var der på Mandag sist uke. Så hun fikk seg ett stor sjokk når hun var nødt til å gi han astma medesin. vi ble hentet med ambulanse og turen ble akutt.. Når vi kom på sykehuset i 2 tiden på natten var det mange prøver som sto på tur. Han fikk igjen astma mediesin og jeg fikk bekreftet mine tanker om ørebetennelse. vi sov ikke i det hele tatt i natt. Jeg lå våken å passet på og han ville ikke sove.

Så nå er vi kommet hjem, for i morgen er det kontroll med helsesøster og lege. så da skal jeg si at jeg vil ha han sjekket for astma og allergi. For jeg vil virkelig ikke til hun som sa det bare var forkjølelse igjen....

Gjør så vondt i hjertet å se gutten ha det vondt..

6 kommentarer

angelicadahl

20.jun.2011 kl.18:52

huff fæle greier det der alså! sønnen min er også litt forkjølet om dagen men igen feber bare nys og host:)

Lill- Mamma til Lukas-André

20.jun.2011 kl.18:59

angelicadahl: ja det er det . værtfall når jeg sa til legen at det er mer en bare en forkjølelse og hun trodde ikke på meg.. Så tror hun fikk ett sjokk når vi kom igjen i natt og hun måtte gi han astma medesin osv.

bojah - kommenterer tilbake <3

20.jun.2011 kl.18:59

Uffda "/ Får håpe han blir bedre snart da! Og at det ikke er noe mer!

camilla

20.jun.2011 kl.20:54

huff:/ håper det går bra!

Ellen

20.jun.2011 kl.22:54

Stakkars lillegutt <3

Trine

20.jun.2011 kl.23:15

Huff så trasig :(

Masse god bedring <3

Skriv en ny kommentar

hits