Oppdatering.

Jeg har ikke blogget på en stund og det har sine grunner.Dere som har lest bloggen min har hørt at jeg har prøvd å få kontakt med min far. Men det blir ikke noe av, for han og kjæresten hans avviser meg bare. Har sendt mange brev, men får aldri svar... Og 17 Mai så døde en god venninne av meg.. Så har ikke vært på topp i de siste ukene.+ at jeg har begynt å jobbe litt. så er ikke så mye tid til blogging da.

Men, lillegutt vokser og blir stor og sterk. Han åler seg framover på gulvet og kan komme seg utrolig langt, er så stolt av han. Han har tenner på vei opp og både jeg og helsesøster tror hjørnetanna kommer først, så det blir spennende å se.Han er en sikkelig blid gutt, men når han ikke får det som han vil så kommer surleppen og litt sutring. Ellers så er han kjempe blid. Og han vet allerede hvordan han skal få oppmerksomheten til personer, da snakker han høyt og når de ser på han så kommer det store smilet frem. Han blir en sikkelig hjerteknuser når han blir eldre.

Han er en sikkelig kose gutt og elsker å ligge i sengen til mamma og pappa å kose på morgenen. Å bade er det beste han vet tror jeg, han spruter irundt seg og ler. Så jeg tror jeg må ha på meg regntøy når han skal bades .

Han har også begynt å få smake på loff, da gir vi han en loffskalk som han sutter på lenge, og det syns han er veldig godt, værtfall når det klør i gommene.Kosegutten til mamma, her var han nettopp fylt 5 månder og om ikke lenge så er han 6 månder. Tiden flyger avgårde !!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits