Husker dere?

Dere som leste bloggen under svangerskapet, dere husker at jeg fikk påvist GBS ? Er noen som har spurt om jeg kan legge ut litt om det så jeg. Men for å være æli, så vet jeg faktisk ikke så mye om det. For når jeg spurte sykehuset jeg var innlagt på, jordmoren min og de på sykehuset etter jeg hadde født unngikk spørsmålet mitt om hva det var og om de kunne informere meg litt. Så jeg har aldri fått sikkelig svar, så jeg måtte ha lett på nettet. Og det var ikke så særlig gøy mens jeg var gravid å lese det. det er det heller ikke den dag idag. Så legger ut litt tekst og noen linker som dere kan lese på.

http://www.gbs-info.net/

Og det som gjør meg mest trist og lei, er at de sjekker sjeldent for GBS for det er ikke ofte det oppstår. Så gravide må faktisk spørre om det. Derfor syns jeg det er viktig at ALLE gravide eller de som blir gravide igjenom tiden får vite om det. Sånn at de får sjekket det, vist de mistenker det. Eller man burde blitt sjekket uannsett etter min mening!

 


3 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

11.apr.2011 kl.09:55

Jeg har GBS som du vet,og jeg visste ikke hva det var,bare at det kunne være farlig.

Så jeg har unngått å lese om dette på nett.Har fått litt informasjon av lege og jordmor.

Vet at jeg må ha antibiotika under fødselen.

Dette burde tas mer alvorlig,og sjekkes grundigere!

Lill- Mamma til Lukas-André

11.apr.2011 kl.11:40

mammantiljessica: Ja, virker som om dette temaet når det gjelder leger og jordmødre ikke er en viktig sak for dem.. Men dette er jo egentlig veldig alvorlig ! Og burde virkelig sjekkes på alle gravide.

♡ Lisa Ranheim

12.apr.2011 kl.17:43

sv: Jo, man skal visst egentlig blade ut med 2% (?) olje hvis scooteren/mopeden har 2.takts moter eller noe :-)

Skriv en ny kommentar

hits