I morgen kommer magebilde 1 uke etter fødsel :)

I morgen kommer det et magebilde av hvordan magen min ser ut nå :)

Akkurat nå så har jeg ryddet og pyntet til jul mens lille Lukas-André sover. Men han våkner vell snart for å få mat :)

Stor koser meg som mammarollen, men har også funnet ut at du blir bra sliten av en våken natt. Da må man bare sove når barnet sover. Imorgen kommer det hjemmebesøk av jordmoren som jeg hadde i svangerskapet for å se hvordan det går med oss:) Var på sykehuset idag for å veie han , siden han veide så lite fra før av. og han var gått opp 130 gr, siden fredag. Noe som var kjempe bra sa jordmødrene :) En ting som er ett stor minus syns jeg, det er at jeg lekker så sinnsykt mye.. lå på en hånduk i natt pluss at jeg hadde innlegg.. Men ikke faen om det hjalp :p  Men det går seg vell til.

Vist det er noe dere lurer på så er det bare å spørre. Har enda ikke bestemt meg om jeg skal legge ut bilde av gutten, så får bare ta tiden og vente til jeg har bestemt meg :)

 

God natt alle sammen ! :)

2 kommentarer

Camilla - mamma til Eyla <3

20.des.2010 kl.00:40

Man lekker veldig mye i begynnelsen. Men så stabiliserer det seg etterhvert etter hva ungen spiser :-) Så det går over. Den første tiden sov jeg med ammebh på meg, med innlegg inni : )

Lill- Mamma til Lukas-André

20.des.2010 kl.01:07

Camilla: Ja, er det jeg gjør også. men nytter ikke :p Så får håpe det gir seg snart. er ikke så kjekt å våkne med våt madrass og dyne :p

Skriv en ny kommentar

hits