Litt oppdatering :)

Har ikke orket å blogge i det siste. Har vært så utrolig sliten. Men kan jo fortelle værtfall om hva de fann ut på st.olav sykehus. Jeg har GBS i urinen, dette er en infeksjon som kan være i skjeden eller endetarmen, i mitt tilfelle skjeden.Derfor så går jeg nå på antibiotika noe jeg blir utrolig kvalm av, men er for det beste for barnet. Under fødsel så må jeg ha antibiotika under fødsel. Det er farlig for barnet, men ikke meg. Det som skremmer meg mest egentlig med dette er at barnet mitt faktisk kan dø av dette.. Det kan bli alvorlig syk. Gbs kan også starte for tidlig fødsel og vannavgang. Og jeg vet nå at fødselen nærmer seg for slimproppen gikk i går.. Jeg er så nervøs og redd for fødselen nå.. Jeg fikk ikke vite noe om GBS på sykehuset, har lest mest på nett om dette. Den dagen jeg fikk vite jeg hadde det ble jeg sendt hjem.. De fortalte meg ingenting om dette, så jeg er glad for at jeg satte meg ned og leste sånn at jeg værtfall er forberedt på det værste.

 

Er det noen av dere der ute som har erfaring om GBS ?

 

Stikkord:

12 kommentarer

Iselin

03.des.2010 kl.19:26

Øh, viss ungen faktisk kan DØ av det, koffor tar dei ikkje ungen kjapt med ks??

Lill- Mamma til Lukas-André

03.des.2010 kl.19:29

Iselin: Jeg aner rett og slett ikke. Har lest på nettet og det er mange som må trygle og be om det.. Har lest så mange utrolige historier.. Er ikke alle legene som gjør noe med det heller, for de sier bare at medesinen skal funke.. osv osv.. Men er jo ikke alltid den gjør det..

Iselin

03.des.2010 kl.19:33

Herreguud, sånn må du ikkje finne deg i altså! Det er DITT barn og det er DIN kropp. At du skal risikere å miste barnet ditt fordi legane ikkje er heilt gode oppi toppen, er heilt idiotisk. Du burde ta det seriøst og bytte sjukehus, og kreve et keisersnitt eller en igangsetting.

Lill- Mamma til Lukas-André

03.des.2010 kl.19:35

Iselin: Jeg skal på undersøkelse på mandagen og da skal jeg spørre litt. For st.olav er ikke mitt faste sykehus, ble innlagt dit fordi det var nærmest når det skjedde. Skal inn til mitt faste sykehus på mandagen, og da skal jeg snakke med dem, kanskje de gjør nå. Det håper jeg virkelig. For jeg vil virkelig ikke miste barnet mitt.. Er jo ikke 100 % sikkert jeg gjør det, men sjansen er jo der..

Iselin

03.des.2010 kl.19:40

Det er bra, håpa du blir tatt seriøst :) Ingenting kan vere værre enn å miste et barn, og berre at sjansen er der, er jo kjempeekkelt. Satsa på at dei har litt meir vett i haudet på ditt faste sjukehus, og at alt går heilt fint med dokke begge :) Det gjer det nok, det er berre eg som sette meg veeldig inn i din situasjon. Eg synst det hørtes veldig rart ut at dei ikkje ville ta keisersnitt eller sette igang fødsel på St. Olav når du har GBS, det værste som finst er lega som ikkje vil høyre.

Lill- Mamma til Lukas-André

03.des.2010 kl.19:41

Iselin: De hørte ikke på meg på st.olav. Så nå er det bare for meg å krysse fingrene. Er redd, men får bare bite sammen tennerne å være sterk. Trodde virkelig ikke jeg skulle få et så vanskelig svangerskap, i begynnelsen var jo alt perfekt, men nå på slutten.. huff...

Iselin

03.des.2010 kl.19:47

Huff, det kan ikkje vere så enkelt for deg, nei :( Du får berre holde ut, og stå på ditt. Husk at det er DU som bestemme og du skal ikkje måtte gjere noke som du ikkje føle er rett :) Du veit ka som er best for deg og ditt barn. Lykke til vidare, håpa det blir litt bedre etterkvart og at det blir litt framgang i ting etter undersøkelsen på mandag. <3

Lill- Mamma til Lukas-André

03.des.2010 kl.19:50

Iselin: Håper jeg også. Skal nok gi oppdatering så fort det skjer nå<3

Laura

04.des.2010 kl.17:32

hoff, håper det ordner seg! :)

05.des.2010 kl.10:21

stå på lill! du må være sterk, lykke til !

Susanne

06.des.2010 kl.18:27

Lykke t Lill, håpe alt går den rætte veien å att helsepersonellet tek t vætt å begynne å tænke! du ska ikkje finn dæ i d att du må risiker å mist babyen viss du må ta naturlig fødsel, du som ska ha siste orde i ta her uansett, d e tross alt ett nytt liv d e snakk om :))

Regine

07.des.2010 kl.02:38

Hei!

Du må bare stå på ditt! Nå vet jeg INGENTING om GBS! MEN så nyhetene i går og da innrømmer sykehusene at det er de resurssterke kvinnene/jentene som får KS, og ikke dem som er tilbakeholden og ikke krever. Dette gjelder da tilfeller hvor folk gruer seg og sånn, men det er jo en sannhet der likevel! Men du må bare spille på alt! Ikke at det er tull det du sier. Men si at du ikke får sove om natten, at alt er forferdelig, at det er en kjempe belasting, alt du finner på. Det er jo helt sykt at det er sånn, men d er jo bare helse norge i et nøtteskall!! Jeg jobber som sykepleier, og er IKKE stolt. Har ingen spesialisering på svangerskap/fødsel i det hele tatt. Men er gravid selv og dette må du bare ikke finne deg i!

Jeg hadde møtt opp på sykehuset og ikke RIKKET meg av flekken før legene har kommet med en plan som du er fornøyd med! Den SIKRESTE måten å få barnet til verden på. Jeg blir så SINT av å lese at kvinner blir behandlet slik. Stakkar deg! Jeg ønsker deg masse lykke til og alt det beste! Forhåpentligvis har du et friskt barn i armene dine snarere enn du tror!

Skriv en ny kommentar

hits