Skal ligge her helt til barnet er kommet.

Ja, det er ikke noe som skjer. Jeg er sliten etter alt det som har skjedd i det siste. Jeg får alt for mange beskjeder og til syvende og sist stemmer det ikke det jeg først får beskjed om, de sier så mye forskjellig.

Men en ting er de faktisk enig om at det blir ikke AKTUELT at de setter i gang fødselen, så da mener de vell det at jeg skal slite meg ut med disse smertene til barnet skal ut, slik at jeg ikke har krefter igjen til å ta vare på barnet etterpå og i værstefall kan det da bli keisersnitt. De sier så mye forskjellig og det blir jeg også sliten av. Ikke bare av smertene jeg har men av de.

Nå så er jeg flyttet til pasienthotell og her blir jeg til ungen er kommet.. Så får bare ligge her da. Håper jo ungen vil komme snart, men er jo bra for den til lengre den ligger der. Men helsa mi tåler snart ikke mer smerte...

 

blir så frustrert,sliten og lei... Skriker mine modige tårer vær kveld for jeg er så sliten... Og det er jo ikke bra at jeg er sliten heller, det sliter jo på barnet..

 

Men nå skal jeg prøve å sove litt, har ikke sovet sikkelig siden torsdag...

9 kommentarer

Iselin

24.nov.2010 kl.21:15

KREV å bli satt igang! Det er ikkje forsvarlig at det skal holde på sånn, og at du slite deg heilt ut.
Du må bare være streng med dem, og si akkurat hva DU vil de skal gjøre.. Hvis du må ligge med maserier og slik smerte helt til ungen kommer, så har du jo ikke nok energi og krefter til fødselen starter skikkelig, og til den trenger du alle kreftene du kan få!!

Husk at det er du som bestemmer over din kropp, hvis du føler du er sliten så skal dem ikke nekte deg å få satt igang!

( var det jeg fikk høre av jordmora mi når jeg gikk med maserier i nesten 1 mnd.. ) :)

Lill- Mamma til Lukas-André

24.nov.2010 kl.21:27

Iselin: Jeg kjemper, men virker ikke som jeg kommer noe vei. Men skal snakke med en physkolog her på sykehuset i morgen som kan hjelpe meg. For det som kan være mest farlig egentlig er at mensen terminen min er 28 november ! Og jeg hadde regelmessig mensen og jeg hadde den sist i februar. Men de tror meg ikke på mensen termin heller... Hjelper ikke hva jeg sier og gjør..

Iselin

24.nov.2010 kl.21:51

Huff, det er så irriterande når dei ikkje vil høre :/ Har du ikkje mammaen din med deg? Ho kan jo vere veldig god å ha i en sånn situasjon, der personalet ikkje vil høre på deg. Det var en av hovedgrunnane til at eg hadde med min mamma - sånn at ho kunne snakke litt for meg, og å sette ned foten for meg om det var noke :) Lykke til iallefall :)

Lill- Mamma til Lukas-André

24.nov.2010 kl.21:55

Iselin: Jo, min mor er her. Men de hører ikke på henne heller... Så vi er veldig slitene og frustrerte alle sammen. Så håper phykologen får gjort noe, snakket litt med henne idag. så hun er værtfall på min side. Jordmødrene og legene mente det at jeg ikke fikk stryke meg på magen lengre og jeg burde ikke gå, for da kunne fødselen starte..Men de har jo fortalt meg at ungen min er frisk og rask, så jeg ser ikke problemet. Jeg må jo få stryke meg på magen ,det er jo kjærlighet...

Blir så sliten..

Iselin

24.nov.2010 kl.21:59

Herlighet, det høres forferdelig slitsomt ut, ja :( Skjønna godt at dokke er frustrerte. Så idiotisk, må no kunne få stryke seg på magen uten å få beskjed om at en ikkje får lov. Men kor mange veker er du på vei no da? Ifølge terminen dei følge?

Lill- Mamma til Lukas-André

24.nov.2010 kl.22:02

Iselin: 36 uker og 3 dager. Første beskjeden jeg fikk når jeg kom hit var at fortsatte smertene kunne de sette meg igang i uke 37. Men med engang det var noen nye leger der. Da ble det ikke aktuelt at de gjorde det.

Iselin

24.nov.2010 kl.22:04

Jammen da er du jo langt nok på vei til at dei kan sette deg igang! Det er jo sånn at viss man får rier og smerter i veke 34 til og med, så stoppa dei ikkje fødselen, så da ser eg ikkje problemet i å starte fødselen ordentlig når du har det på den måten. Og i veke 37 burde dei iallefall sette deg igang.. Du kan ikkje bytte sjukehus da?

Lill- Mamma til Lukas-André

24.nov.2010 kl.22:06

Iselin: Ja, det mener jeg også. Så jeg sitter å krysser fingre og tær for at det ordner seg imorgen og at de hører da. Får jeg er jo døds sliten .. Tar til tårer av ingenting. Klarer ikke å sitte sikkelig en gang pga smertene. Nei, de ville ha meg her til ungen er kommet..

Skriv en ny kommentar

hits