Dagene går så fort..

Er helt utrolig hvor fort dagene går.. Syns ikke det er så lenge siden jeg hadde 10 uker igjen, men nå så er det 5 uker igjen.. Utrolig hvor fort det går.

Idag har jeg ikke gjort noe, for jeg klarer rett og slett ikke. Har hatt smerter i korsryggen i hele dag, sterke kynnere og en del stikkinger i underlivet. Smertene kommer og går. Og når de først kommer er de vonde.  Og det kjennes ut som jeg må på do hele tiden, men når jeg går på do er det ingen ting.. Utrolig plagsomt.. Lillegull har det bra værtfall, sparker som bare det. Og når magen strammer seg når jeg har kynnere så ser du godt hvor babyen ligger, isted så såg jeg godt hvor ungen lå. Utrolig arti egentlig :p

Føler at dette ble ett veldig klage innlegg. Men er det noen som kan hjelpe meg, kan smertene som jeg har hatt de siste dagene vær et tegn på at noe skjer ? eller skal det være sånn helt til ungen er ut ?

7 kommentarer

Anya - Nybakt mamma <3

17.nov.2010 kl.20:12

Sånn hadde jeg det de siste ukene før fødselen. Stikkingene høres ut som modning :) Så det er nok "god" smerte. Hehehe. Er mulig det skjer noe om ikke så lenge, men fortsatt kan du ha det sånn en stund =/
Lill&Adrian: Takk :) Alt var som det skulle :)

Lill- Mamma til Lukas-André

17.nov.2010 kl.21:38

Alenemamma: Det var bra ! Har vært i nærheten av dataen i hele dag for å se om du hadde oppdatert! var bra at alt var som det skulle værtfall !
sv: ble litt seine hjem igjen på grunn av litt handling også. men ja, heldigvis. er nok bare jeg som bekymrer meg litt mer enn det som trengs. men heller av å sjekke om den lille har det bra, en gang for mye enn for lite! :)

Lill- Mamma til Lukas-André

18.nov.2010 kl.15:18

Alenemamma: Ja det er helt sant ! Er av den typen jeg også ;-)
sv: Er sånn det skal være : ) Viser bare at vi bryr oss : )
Jeg har utfordret deg på bloggen min, tilfelle du plutselig skulle kjede deg :-)

Skriv en ny kommentar

hits