Smertene er her enda..

Enda så sliter jeg med smertene, som har nå vært her siden søndagen.. Ikke faen om de gir seg.. Beklager ordbruken, men dette tar livet av meg. Er stakkars Adrian som må gjøre det meste nå, nå som jeg ligger halv død i sofaen med smerter. Sov også utrolig dårlig i natt også.. Så tror ikke dette har tenkt å gi seg før ungen er ute jeg..

Er det noen flere som har hatt det sånn og er det noen som har noen råd å gi meg, som kanskje får bort smertene litt ?

Akkurat nå så lager Adrian muffins til meg, nam. Mens jeg nylig har sett Turnuslegene som går på TvNorge. Der er det faktisk en turnuslege som er på Trofors, der Adrian kommer ifra. Så er litt gøy og se. Jeg har vært der mange ganger selv, så er litt spennende og se om man ser noen man kjenner. Så jeg gleder meg til neste gang, da skal turnuslegen på den lokale puben. Gleder meg til å se det ;-)

 

 
4 kommentarer

BITCHSTINA ♛

16.nov.2010 kl.21:39

Nei huff, får håpe du sover bedre i natt! Eller så får vi bare håpe på at babyen hopper ut, hoho.

Helene & Espen

16.nov.2010 kl.21:45

elsker bloggen din, fast leser :)

kommenter gjerne tilbake
Jeg hadde like smerter som deg i en uke før Marvin endelig kom! Det er kjempevondt, men ingenting i forhold til fødselen(ikke for å skremme deg). Men om det er slik med deg som det var med meg så forbereder kroppen seg på fødselen og det kommer til å ta MYE mindre tid for deg å føde! Jeg brukte 2 timer fra å gå fra 3 cm til at han var ute fordi jeg hadde slike smerter. Gå på sykehusen og spør om de kan sjekke om du har noen åpning! Jeg hadde 2 cm åpning når jeg kom dit og om du sliter med å få sove kan du få en slags sprøyte på rumpa som gjør at du slapper av og da kan det hende h*n kommer fortere også :)

Lill- Mamma til Lukas-André

16.nov.2010 kl.21:57

Therese, 17 år og mamma til ve: Tusen takk for svar. Vi får håpe at det er noe som skjer. Er ikke noe godt å ha smerter hele tiden værtfall. Kan tenke meg at fødselen er værre enn dette ja :p

Skriv en ny kommentar

hits