Snart høygravid.

Nå er det faktisk 1 time til jeg er høygravid :p Er ikke det når det er 40 dager igjen til termin da ?:)

Værtfall, jeg har hatt store plager med korsrygg,hofter og bekkenet i det siste! så håper virkelig at det gir seg snart.For hjelper ikke å stå i dusjen akkurat. Idag har det også vært veldig lite liv i fra gullet.. Men kjenner det nå når det nærmer seg leggetid at da skal vi sparke og slå. Kjenner også at gullet presser en god del nedover mot bekkenet, noe som ikke er så fult så behagelig. Nå har jeg vakset de fleste babyklærne, mangler en del. OGSÅ skal jeg få ordnet kameraet på mobilen og på digitalt kameraet sånn at jeg får tatt bilde og lagt ut til dere :)

Jeg kjenner faktisk nå at tiden går veldig fort.. Trodde at jeg var bare 33 uker på vei jeg, men kjæresten fortalte meg at neida, du er i uke 34, bra noen har kontroll.. Hodet er ikke på rett plass det heller akkurat :p

 

Bilde av meg og fadderbarnet mitt :) Sommeren 09 :)


2 kommentarer

De fleste sier at det er når det er 40 dager igjen. Men ei venninde av meg påsto at hun var høygravid da hun var i uke 27, fordi magen hennes var så høyt oppe :p Jeg spurte jordmora mi om når man regnes som høygravid, å da svarte hun at det ikke var noe som leger og jordmødre regnet med, det var bare noe som folk har begynt å si om jenter som snart skal føde :p Jeg regnet meg selv som høygravid da det var 40 dager igjen :)

karolaro

11.nov.2010 kl.10:38

gratulerer som høygravid :D

Skriv en ny kommentar

hits