UL idag:)

Idag var vi på UL igjen, gikk bra det. Ungen var livlig som vanlig, så livlig at vi ikke fikk se kjønnet. Men terminen min er 22 Desember :) Det vil si at jeg er like langt på vei som Jeanette ( jenn91.blogg.no)  :)
Hun har også termin da, og vi som fann ut på samme dag at vi skulle bli mødre. Utrolig gøy ! :-D
Nå så skal jeg gjøre meg klar til jobb, skal jobbe fra 16.30 til 22.00 idag :)

Lurer på om jeg skal ha en spmrunde snart ? og ikveld kommer magebilde når jeg kommer hjem fra jobb :)

5 kommentarer

marthe

22.jul.2010 kl.15:16

god dag :D kjempe fin blogg du har :) første gang jeg titter innom nå men helt sikkert ikke den siste;)

btw, jeg har ett spørsmål nederst i mitt nyeste inlegg. vis du kunne svart på det spørsmålet i kommentarfeltet mitt ville jeg blitt utrolig glad og satt kjempe stor pris på det :-) uansett.. ha en kjempe fin dag vidre :)

Lillamig - Lise BN

22.jul.2010 kl.15:17

hihi så koslig :-)

Iselin

22.jul.2010 kl.15:17

Så kjekt :-D

Eg trur du berre skal vere glad for at du ikkje såg kjønnet! Vi fikk vite feil kjønn på to ultralyda, så vi kjøpte inn mykje rosa og vi fikk mykje rosa av familie og venner. Fikk vite på 3d ul at vi skulle ha gutt, men da visste vi ikkje ka vi skulle tru. Så eg fødde uten å vite kjønn, og eg skal loove deg at det er mykje meir spennande enn å vite kjønnet fra før av :-)

Angelika Andersen

23.jul.2010 kl.13:19

SV:

Det er greit at du har alt på plass før du blir gravid. Men hva om du ikke har alt på plass ? Syns det er BRA at folk som oss ikke tar abort men heller viser ansvar! :)

Det var veldig koselig at du likte innlegget Ü ja det kan du bare gjøre :D!

Lill- Mamma til Lukas-André

23.jul.2010 kl.13:31

Angelika Andersen: Det skulle vært som før, nå blir vi sett på som uansvarlige ungdommer som ikke tar ansvar i det hele tatt, de sier vi ikke klarer å ta vare på et barn. Men det får vi jo ikke bevist før barnet kommer. Og som regel vet de fleste mødre på vår alder at de klarer det. Vi får støtte fra kjæresten vår og vi mister også lysten når vi får slengt de frekke kommentarene i trynet av folk vi trodde brydde seg om oss.

Skriv en ny kommentar

hits