Jeg fryser !

Sitter i klasserommet nå , gjør egentlig ikke så mye. Bare sitter her å ser døde ut hele gjengen. Bortsett fra at fingrene beveger seg på absolutt alle, men annsiktet er helt stivnet i skjermen.Vi har hospiranter her fra Smøla og ser ut som dem kjeder seg en del. De bare sitter der de også og ser veldig mye mot oss. Vi gjør jo ikke så mye her på Media  , går mest i prosjekt egentlig. Men det er det som er så bra, vi har også en god del fritimer for lærærne i våre fellesfag har vi ikke så ofte så de har en tedens til å glemme oss stakkarse småe unger på Media 1 året. Jeg stortrives på media egentlig. Er bare så mye nytt er vant med. ehm.. litt mindre mennesker på en skole og mer bråk i timene enn hva det er her. Akkurat NÅ, så fikk jeg lyst på en stor kopp med kakao.. NAM. og kanskje noe å spise på, det hadde vært godt.
Når Sondre og Jostein lagde ferdig filmen skrev de ikke med navnet til noen i gruppa å det skjønner jeg. Han ble jo aldri med på intervjuene eller noe som helst. Ikke at jeg var så mye bedre, men jeg møtte værtfall opp jeg da.
 Idag har vi desverre lang dag.. Nå klokka 11.00 har vi mattematik(yeeey) så har vi media også NAMI.
Gleder meg til skolen er ferdig,tror jeg skal ta meg en tur til Bianca da, det er lenge siden ;o 
Savner den jenta så utrolig mye at jeg har ikke ord for det egentlig. 
 
Vell, får ta meg en tur til henne etterpå da. Nå gidder jeg ikke å skrive mere, holder på å sovne.Så snakkes senere. :-)

2 kommentarer

Duckyes

26.nov.2009 kl.11:48

Utrolig kaldt her inne, ja. Halve klassen sitter jo med boblejakker, og det er nesten så jeg drar på meg frakken selv. Huff.. Ellers kan jeg skjønne at de ikke skrev navnet på slutten av filmen, likevel har vi jo ikke gitt ham så mye sjanse til å gjøre noe heller, da.. Ikke vet jeg.

Lill- Mamma til Lukas-André

27.nov.2009 kl.12:44

Duckyes: Han har jo fått sjanser. men han droppet de jo.. Og han er veldig småfrekk iblant. Hørte du hva han sa igår til Jostein da? " macen min e meir værdt enn livet ditt " den var kjip altså

Skriv en ny kommentar

hits