Kjæresten

Fakta om gutten i mitt liv :)

Han heter Adrian, 20 år. Han har bursdag 19.08.90. Han kommer opprinnelig fra Trofors, som ligger oppi i nord. Tar vell sånn ca 9 timer å kjøre dit, fra der vi bor nå. Han flyttet på Aure august 2008. Der han begynte å jobbe som snekker. Det har han gjort siden, helt til nå. Nå er han på utkikk etter noe annet. Han har 2 halv søstre og 3 halvbrødre. De 3 brødrene er moren sine barn og de to jentene er faren sine barn. Anna,Mona,Lukas,Jonas og Tobias. Han er veldig opptatt av Trail, nå for tiden værtfall. Så han kjører trail nesten vær torsdag. Her på Tustna.

Vi har også en hund ilag med navn Beauty, som er født 19 September :) Hun er en ren raset Belgisk Fårehund tervueren :) Hun er veldig beskyttende ovenfor meg. Hun er lydig, men også veldig sta.
 

 

Hvordan vi møtte hverandre

Jeg møtte Adrian for første gang i 2009, glemmer det aldri. Jeg skulle på fest sammen med noen venninner og noen kompiser. Men venninnen min ordnet seg lurte hun på om jeg kunne bli med en kompis av henne på butikken for å handle røyk og drikke til kvelden, jeg som er så sjenert av meg tenkte " NEI" men jeg svarte ja, noe som jeg ikke angrer på. Så jeg gikk ut tok meg en røyk og ventet på at han skulle komme, han kom til slutt og jeg var veldig nervøs, men det tok ikke lange tiden før jeg begynte å skravle ivei. Så jeg lurte på om han også skulle ut på fest, han var ikke helt sikker, men vi fikk se sa han. Senere på kvelden når vi kom på vorspillet, møtte jeg Adrian igjen. Hele den kvelden lo vi og tøyset sammen. Han er nordlending, og det har jeg i blodet også for min far er det, så han satt lenge og maset om å få høre hvordan min dialekt var på nordlending. Men jeg snakket aldri :p

Senere dro vi på festen og da så jeg ikke noe mer til Adrian.Det gikk vell 2 månder før vi møtte hverandre igjen. Jeg og noen venner var på danseøving, så fikk ene venninnen min melding av en kompis av oss om hvor vi var. Vi svarte at vi var på danseøving. Da kom Adrian og Frode(som kompisen vår heter) Jeg ble helt i hundre, hjertet banket utrolig fort. Så jeg spurte om han husket meg, og det gjorde han. Det var i høstferien jeg møtte han igjen, og jeg må si det at etter det var vi sammen vær eneste dag den ferien. 21 Oktober ble vi offesielt sammen. Han var så redd for å miste meg, men der tok han feil ;-)

Etter den dagen har vi alltid vært sammen, vi har vært sammen vær eneste dag og helg. Vi har aldri vært lengre borte fra hverandre enn 5 dager. Det er max. Adrian elsker jeg virkelig og han er den jeg vil være med resten av livet.

  

Det kommer mer ettervært. :)

7 kommentarer

????

05.nov.2010 kl.15:55

men hvem spurte da ???

Lill- Mamma til Lukas-André

05.nov.2010 kl.20:51

????: Jeg :)

06.des.2010 kl.15:58

hvor bor dere nå ?

Lill- Mamma til Lukas-André

06.des.2010 kl.17:28

Anonym: er hjemme nå :)

10.des.2010 kl.23:45

hvor , ? (by)

Lill- Mamma til Lukas-André

11.des.2010 kl.13:22

Anonym: plassen heter Tustna :) Som ligger rett ved siden av kr.sund by :)

11.des.2010 kl.23:24

ok , jeg så dere på st.olavs hotel ,

Skriv en ny kommentar

hits