sov godt !

Da går jeg å legger meg, jeg får jobbe mere med bloggen når jeg får nett igjen. 
I helgen skal jeg nemmelig være med kjæresten min Adrian til Trofors for å overraske moren og resten av familien med at vi kommer på besøk :-D gleder meg. Skal bli koselig å få møtt de, gruer meg og gleder meg. har aldri møtt dem før, så dette skal bli spennende. Ønsk meg lykketil så snakkes vi over helgen :-)

;img1236
Slenger med ett bilde av min kjære oldefar som døde for 1 måned siden. Savner deg veldig mye !
også slenger jeg med noe jeg skrev til han:Hvil i fred! :(
Kjære Oldefar.

Du vil alltid bety så utrolig mye for meg, jeg kommer til å savne deg.. savne alt ved deg.. Kommer til å savne stemmen din høre deg si « Neimen , e det ikkje oldefartausa mi som kjæm» kommer særiøst til å savne deg! Du var en fantastisk person ! Du vil alltid være i mitt hjerte, du har alltid stått meg nærmest, og du vil alltid stå meg nærmest. Uannset hva som skjer.
Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, du ligger på sykehuset nå .. bare ligger der.. sier ingenting, åpner ikke øynene engang.. Var å besøkte deg tidligere idag, vet ikke om du hørte meg eller kjente meg, men jeg holdte deg i hånden og sa : Du Oldefar, du vil alltid vær i hjerte mitt, du vil alltid bety alt for mæ. Æ e utrolig glad i dæ, å håpe du får det fint dit du drar no.. Lov mæ å ta vare på alle dæm andre som har dratt fra oss nå i det siste.. Glad i dæ, stor klem fra Oldefartausa di.. 
Det var tungt å sitte å snakke til deg, men samtidelig godt på en måte. Fikk sagt mine siste ord til deg. Legen sa at du hørte meg, håpet hun hadde rett. Du lå bare der, helt stille, med noen rykninger i kroppen .. du pustet så tungt.. Jeg hadde også med meg en god venn på sykehuset som skal ta vare på meg for deg. Jeg ga deg i kyss på hodet , du var så kald.. så utrolig kald.. 
Hvordan skal jeg klare dette uten deg ? Jeg har følt det lenge at du ikke var frisk..men har tenkt at : Oldefar er sterk han klarer seg litt til.. men det gjorde du ikke..
Husker du da du fortalte meg at du ikke levde når jeg ble konfirmert? Du gjorde det, du levde i ett år til. Kan du ikke prøve å være så sterk som du var da.. Jeg vil ikke miste deg, du har det vondt.. så kanskje det er til ditt eget beste at du kommer til en plass der det er fint.

Husker du den gangen jeg fortalte deg om Adrian ? Du sa til meg at det var best han tar vare på meg, Ja oldefar han tar vare på meg.. så godt han kan.
Jeg kommer til å savne deg så utrolig mye.. Du er jo den personen som har betydd mest for meg. 
Jeg var jo oldefartausa di, og jeg vil allitd være oldefartausa di.
Det er så uvirkelig, at du drar fra meg nå. Jeg har det så utrolig tungt.. 
det er utrolig mye du ikke vet oldefar.. å du trenger ikke å vite det.. det går bra med meg. 

Husker du den gangen vi var ute å fisket ? Jeg var vell 3 år, jeg elsket jo båter og fisk.. 
Men jeg sovnet desverre i båten når vi skulle begynne å fiske.. så det fikk jeg ikke med meg, men fikk en god middag. 

Husker du at du lovde meg å få båten din ? Du trenger ikke å gi den til meg, jeg vil bare høre stemmen din igjen, det hadde vært den fineste gaven noen gang. Å få høre din stemme si at jeg er oldefartausa di og vi sitter ved kjøkkenbordet å diskuterer alt mulig.. Kommer til å savne deg så sinnsykt mye. Du aner virkelig ikke. Tenk på oldemor? Hun er avhengi av deg, selv om du er ett verdensatlas som hun sier. Men dere er avhengi av hverandre.. dere klarer dere ikke uten hverandre.. Jeg klarer meg ikke uten deg.. 

Vell, du er sikkert borte nå, til en plass der du ser ned på meg og passer på meg. Dette brevet skal ligge i kisten din. Sånn at du kan tenke på meg og jeg på deg. 
Savner deg. 

Klem fra oldefartausa di !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits