Om meg :)

Jeg heter Lill Renate, 17 år og er født 17.05.93 :-) Jeg kommer opprinnelig fra øya Smøla, men har flyttet en del ganger, helt til jeg havnet her på Tustna når jeg skulle begynne i 2 klassen. Jeg har alltid vært veldig sta, men jeg tenker på andre før jeg tenker på meg selv.. Noe som ikke alltid er så bra.Jeg har alltid elsket barn, når jeg gikk i 4 klasse begynte jeg å passe på mine halvsøsken som idag går i 8 klasse og 5 klasse. Jeg var også trillepike til et mindre barn som var noen månder gammel. Jeg har alltid elsket naturen og elsker å ta bilder av naturen. Jeg hater  å redigere bilder, for jeg mener at vakre bilder skal ikke redigeres. Naturen er som den er. Jeg har gått første året på Media og kommunikasjon . Og skal fortsette med 2 året ettervært, jeg skal bli fotograf :-)

Oppveksten min har vell vært både og. Jeg kjenner ikke min far, men vet hvem han er. Jeg har slitt med deperasjon og angst. Men etter at jeg møtte Adrian og fikk barn så har dette forandret seg, men har enda problemer med å være med mange folk som jeg ikke kjenner og tåler enda ikke å være alene. Som jeg sa over her så er jeg veldig glad i å hjelpe mennesker, hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Men, da glemmer jeg meg selv. Det er ikke alltid bra.

Jeg møtte kjæresten min, Adrian i 2009. Etter det så ble vi sammen. Siden den gang har jeg vokst, psykisk. Jeg stor trives som mamma.

13 Desember 2010. Ble jeg mamma til verdens skjønneste lille guttebaby. Lukas-André.  Han veide 2360 gram og 45 cm lang. Ikke store gutten,men verdens nydligste lille guttebaby :) Nå så er jeg hjemme med han, og til høsten skal jeg begynne på skolen igjen.  Jeg stortrives i mammarollen, for vær dag lærer jeg mer om han.

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits